Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nick Jonas

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Nick

napíš nám na internet svoje číslo *14* *14*
  • Chodil s Nicole Anderson!

Nick vážně chdil s Nicole Anderson..Jsem vášnivá čtenářka brava a brava girl a v bravu bylo psáno:Nick Jonas opustil Selenu Gomez a má na udičce jinou rybičku......Nicole Anderson takže je to pravda... *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Chodil s Nicole Anderson!

kdyby něco tka to byla role v jonas la
    • Re: Chodil s Nicole Anderson!

a hlavně nicole je 32 a nickovi 18 takže on by sní určitě nechodil *7* *3*
      • Re: Re: Chodil s Nicole Anderson!

si padla asi nahlavu ne?! Nicole že je 32? to těžko! její 20! přemejšlej hlavou a ne kolem sakra! *13* *15*
        • Re: Re: Re: Chodil s Nicole Anderson!

*kolenem
    • hbdelfin

Re: Chodil s Nicole Anderson!

ale bravo píše nesmysly, tomu nemůžeš věřit, nick s nicole nechodil, nicole to několikrát říkala v různých rozhovorech
  • kikalka.1

I love Nick!

*14* Nicka mám z Kapely Jonas Brothes nejvííc ráda *14* a taky en mi nejvíc líbí hlawně jeho kudrlinky ... Nick je upně jinej než Joe a Kevin =) Joe je hezkej to jo zpívat taky umí ae je mu jde hlawně o to jk vipadá Kevin je srandovní je taky krásnej ae Nick je Romantickej,citlivej krásnej , prostě bomba kluk .. kdybych si měla vybrat s jakou "star" chci po večeřet byl by to NICK!! na 100% chtěla bych vědět jakej je doopravdy jestli je uplně stejnej jako jeho role =) *14*
    • sificek

Re: I love Nick!

taky mam rada jeho vlasy ale on se tedkom nechal ostrihat na kratko a podle mě mu to moc nesluši :D mě se vic libi s kudrlinkama :D
  • kate.szv

Cukrovka

Nevíte někdo, jak má Nick dlouho cukrovku ? :)
    • hbdelfin

Re: Cukrovka

zjistili mu to kolem 11 let, ale má ji už asi od malička
      • kate.szv

Re: Re: Cukrovka

Dověděla jsem se, že jí zlistili když mu bylo 13let... Jak můžeš napsat, že mu jí zjistili v 11 a má jí už od malička ??? To že si se spletl/a v roce, ale to že napíšeš že jí má odmalička, je trochu blbost !
    • Re: Cukrovka

nějak tři nebo 4 roky... *9* *9* *9*
    • Re: Cukrovka

Už od narození má Nick cukrovku nebo od tří nebo 2 let !!!!!! *4*
      • Re: Re: Cukrovka

zjistili to prej od 13
  • Zpěvák

Nevíte prosím jestli Nick chodil s Nicole Anderson. Děkuji předem za odpověď.
    • Re: Zpěvák

No já nevím ale k sobě by se hodili hodně nicole je neeeeeeeeej *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *3* *3* *14* *14* *14*
    • Re: Zpěvák

asi ne protože nikde nejsou fotky že by byly spolu *3*
  • danca13

Super zpěvák

Nick je prostě úžasný. Z Jonasů ho mám nejraději. Umí skvěle zpívat a navíc hraje na kytaru, piano a bicí. V Camp Rocku 2 jsem jenom valila oči. Prostě: Podle mě je to nejlepší zpěvák a doufám, že jeho kariéra teprve začíná. Přeji hdně úspěchů *3* *3* *3* *4* *4*
  • nicitta

<3

Nick je skvělej a Jonas Brothers taky! Miluju jejich muziku, můžu si jí pouštět i když jsem smutná nebo veselá,i když musím přemýšlet a nebo se chci odreagovat. Nickovi hrozně závidím co všechno dokáže:Hrát na kytaru,piáno,bicí;zpívat,skláda t hudbu,hrát a navíc je krásnej *14* Strašně bych si s ním a s klukama chtěla popovídat *8* Nevím co jinýho dodat, jen pevně doufám že přijedou do ČR...Byla jsem na jejich koncertu ve Švýcarsku v Zurichu,ale ten se nakonec nekonal,protože Nick byl nemocný.Tak doufám že se mi to poštěstí někdy jindy...Miluju je *14*
  • Dabing :D

Ty jo fakt Nicka dabuje Matouš Ruml z comebacku :D :D :D ??? Jako ten hlas mi vubec nepripada stejnej ale prej je to on!
    • luida

Re: Dabing :D

Je to fakt on! Taky jsem tomu nemohla uvěřit, ale když se líp zaposloucháš, tak ho tam poznáš. To jak třeba Lexa říká "Pane Ozzáku."
      • Re: Re: Dabing :D

Hele holky nechci vám do toho kecat ale nick je angličan a žije v americe takže je blbost že bude hrát v českém filmu.Ale je to ten nejhezčí kluk. *4* *4* *4* *4*
        • Re: Re: Re: Dabing :D

No řekla bych že Nick je rozený američan a už od dětství žije v americe,tekže to asi těžko bude angličan,protože Dallas je americké město
  • Zajímalo by mě

Hele nevíte někdo jestli Nick chodí ještě s Nicole???Jestli ne,kdy se rozešli??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší