-
:)
Ano Nick má cukrovku,dozvěděla jsem se to v jeho klipu u songu Who I am ... tam měl cedulku s nápisem "DIABETIC" -
-
Tess to zní jako bys byla ráda, jako by jsi mu to přála. Zamysly se nad tím co píšeš, žít s cukrovkou není jednoduchý. *16* *10*
-
tess to zní jako bys byla ráda a jako by jsi mu to přála zamisli se nad tím co píšeš žít s cukrovkou není jednoduchý *16* *10*
-
Re: :)
O tom se ale už ví dost dlouho... už to říkal v Jonas Brothers žijí svůj sen, rok 2008... :)
-
-
Ninck
Viete o tom že Nick Jonas má cukrouku . -
-
O tom, že má Nick cukrovku se ví hodně dlouho ;)
-
-
:-)
tak už ste to četli Nick a Delta....že by jeho nová holka? -
Nick Jonas...
On je úžasnej nejhezčí z Jonasů .... On ne prostě bombovej klučina ... je dokonalej ...=) *4* -
:-)
tak co lidičky jak se vám Nickoušek líbil v Mr. Sunshine....mě teda hrozně....vypadal úžasně -
nick
nick vypada užasně vypada jak anděl *4* -
Cukrovka
Bohužel vím, jaké to bylo pro Nicka, když mu ve 13ti letech zjistili cukrovku :((... Já mám cukrovku skoro 4měsíce.. Taky mi bylo 13 let. Bylo to ze začátku těžké, ale potom, když jsem zjistila, kolik milionu lidí trpí tímto typem 1., hned to bylo jednodužší :) Řekla jsem si "Nejsem v tom sama" :) Docela mě štve že nebydlím v USA :) Rády bych chodila na ty jeho srazy :) Jak nosí Nick ten náhrdelník, chtěla jsem si ho objednat na jeho internetovým webu, ale jsou pouze pro USA a Kanadu :(( Jinak.. jestli chcete něco vědět o ckurovce tak mi napište do zpráv :) Budu ráda :-* <3 -
-
Re: Cukrovka
Já sice cukrovku nemám ale naprosto to chápu a myslím, že cukrovka vám neomezí život na tolik, aby jste si ho pořádně užili... Nick si život užívá naplno... Také jsme chtěla ten náhrdelník, protože je to to, co o něm vypovídá, že se za to nestydí! *3* -
-
Re: Re: Cukrovka
Jj život je stejně kvalitní jako u lidí kteří nemají cukrovku :) O ten náhrdelník budu bojovat :D -
-
Re: Re: Re: Cukrovka
Mohu se zeptat kolik ti je let? Moc ráda bych si stebou někdy popovídala třeba na fb nebo icq a odkud jsi? :) -
-
Je mi 14 :) Jestli budeš chtít hodit pokec, tak mi napiš a já ti dám třeba FB
-
-
Re: Re: Re: Cukrovka
Naprosto tě chápu, kdyby si to nějak zvládla určitě mi dej vědět, budu moc ráda!
-
-
-
-
:)))
*14* *14* -
:-*
NickoušeQ je prostě nejlepší ... a v CR2 ho úplně žerůůů... *1* Potom Joe je též moc fajn a hezký, ale Kevin jakoo mě se moc nelíbí ale je super *1* Ale Nickoušek je néééj ... yeahhh... *14* -
Miley
*3*mileeeycyrussss.blog.cz *3*
VÁŽNĚ KOUKNĚTE *15* *15*