-
Happy B-Day Nick
-
Vše nelepší k narozeninám Nicku
-
hmmm ty sexy sladouši, jsi ten nejúžasnější hošan na světě, když slyším tvůj žhavý hlas, úplně se rozplývám. pojď blíž, ty zlobivý krasavče
*14* *14* -
-
Nemáš horečku????
*3* -
o bože...tady se někdo uplně zbláznil *7*
-
-
je boží *14* *14* *14* *14* *14*
-
i love you *14* *14* *14* *14* *14*
-
je to skvělý herec *4*
-
hello nick please arrive to czech republic *9*
-
oprava chtela jsem na psat "zamysli"
-
Nick je tak sladky rostomily a hlavne je nejhezci kluk kteryho sem kdy videla. kdyz jsem ho videla poprvi na jetixu tak jsem si rikala ze je hezkej ale ze se mi tolik nelibi ale pak sla cesko slovenska superstar a tam byl smajda *14* ale jak superstar skoncila tak sem porad ale porad ny nika vzpominala a zacal se mi libit a libi se mi do ted a je to muj nejoblibenejsi herec kytarysta zpevak a bubenik nasvete I <3 YOU nick *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Ten řetízk se podle mě nedá koupit protože v jednom rozhovoru říkal že si ho dal vyrobit (takže je to originál)ale myslím si že je to škoda chtěla by jsem ho *15* a teď nevím co napsat protože jste všechno napsaly vy ..takže mě nic jiného nezbývá a opičit se ... je užasný ,roztomilý,slaďoučký *14* *14* *14* *14*
-
-
on si ho dal vyrobiť a ma na nom napisane, že je diabetik, aby ak sa mu niečo stane lekari vedeli, že je diabetik a prisposobili tomu liečbu (ak napr. nebude schopný hovoriť.) Akle vyrobiť si ho dať mžeš :D
-