Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vendullajonas

Re: Achjo

Z toho si nic nedělej, za čas tě to přejde :) Já vím, o čem mluvím a další tisíce a tisíce holek jsou uplně ve stejné situaci jako ty ;) Takže v tom nejsi vůbec sama.
  • verypatty

nick

nick je boží je pravda zpívá nejlíp ale ostatní jsou taky boží a doufám že i jonas brothers zavítají tenhle rok do prahy ptž chystaj world tour tak doufám že sem zavítaj určitě bych na ně šla *14* *14* *14*
  • Lidi

ludia ved to je nezmyselne hore je napisane ze je tanečník a pod tým v texte ze neznáša tancovanie!!
  • alusqa99

IloveNickandMileyxoxoxoxoxoxxoxo

Hlasujte na www.T-music-chart.cz pro Nicka bude tam s tou novou písničkou! Dík
  • maeve

Re: nick a mileya selena

Moment, moment, v tomhle fanclubu jsem nová a Jonasech toho ještě moc nevím, takže......pochopila jsem to dobře?......písnička 7 tings je o Nickovi?
  • nick a miley a selena

omlouvam se za chybu...7 things
  • nick a mileya selena

hej ja vas lidi nechapu...ja taky selenu nemam moc rada ale nikdo z nas nema pravo nekoho z nich hodnotit kdyz ho ani nezna...a miley podle me nevykrikovala ze ho nenavidi..teda aspon jestli myslite 7 things...cele se to totiz pro nechapave menuje 8 things i hate about you..cili...7 veci ktere na tobe nenavidim...taky na mojem ex - klukovi nenavidim par veci.....a miley s nickem jsou taky pratele..tak si nemyslete...byly prece na pratelskem obede ne? *3* *3*
  • maeve

Jonas

Jonas Brothers mě nikdy moc nezajímali. Věděla jsem o něch, nevadili mi, ale ani mě nezajímali. Dokud jsem se nezačla dívat na Disney Channel. Nejdřív mě upoutal Nickův klip "Who I am", který tam dávali a pak jsem začala koukat na Jonas, který je naprosto luxusní. Nejvíc se mi líbí Nick a podle mě i nejlíp zpívá. Ostatní jsou tež v poho, ale Nick je Nick *15*
  • maeve

Re: Re: Re: Re: Turné 2010 Nick J & The Administration

Tak jako tak, pořád tam česká republika chybí, to jako znamená, že u nás to cedlo nevýjde nebo co? *8*
  • sificek

Re: NEWS

a jak to vis?
  • Tohle Vás pobaví...

Nejsem žádná velká faninka Nicka,ale musela jsem to sem dát...Nevím jak vy ale já nevěřim.Tady je odkaz http://www.nickjonas.estranky.cz/st ranka/o-nickovi_zivotopis_
  • ??

jo máš pravdu taky to nechápu
  • luida

Re: Re: Re: Re: Re: NEWS

Tož Miley teda ne!! To bch ju musela zabít!! On má tak krásný tělo!!!!
  • nick

*4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je skvělé
  • barka.3

Re: Re: Re: Re: NEWS

mmm, Selena neni špatná ale Miley mám radši:D jenom to teď vypadá že Miley nebo Demi bude chodit s Tayem:D když ten si ty holky od Jonas tak pěkně pujčuje:D u Demi by mi to ani nevadilo:D
  • Re: Re: nick

souhlas
  • Achjo

Holky,
    skupinu Jonas Brothers sem do nedávna (asi tak 3 mesice) nesnasela...prisli mi jako nafoukani trapaci....ale ted...rict to nekdo prede mnou tak ho zabiju...v mobilu mam snad vsechny songs...od nich...strasne fotek a vseho....sem totalne zamilovana...(a to asi fakt nekecam...vim...sem blazen)...do Nicka (Nicholase Jerry Jonase)...pokoj mam celej polepenej jeho plakatama..clankama o nem(i o ostatnich 2)...a dalsim...proste...kolikrat vecer brecim...protoze mi muze bejt jasny...ze jeho nikdy mit nebudu...sem fakt zoufala...a vim ze tohle co vam tu pisu vam prijde asi fakt trapny....ale moje rada zni...mejte je radi...zboznujte je...ale urco nedopadnete jako ja...ktera jsem z toho uplne nadne...proste...ACHJOOOO.... *9*
  • luida

Re: Re: Re: Turné 2010 Nick J & The Administration

Díky Bohu!! *1* Ale i tak ho roztrhám, jak nebude v turné ČR 4x! *15* Ale bylo mi nějaký divný, že by za jeden den stihli až 10 států, ke všemu třeba polovinu z nich na jiných kontinentech!
  • Re: Svátek

V Americe neslavi svatky! A jmeno Nick znamena Mikuláš!!!! *14*
  • Re: Re: Turné 2010 Nick J & The Administration

Ale to neni turné! To jsou dny, kdy vycha zí album ,,Who I Am´´!!! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit