Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luida

Re: Turné 2010 Nick J & The Administration

Tož a kde je ČR???? Já ho roztrhám jak hada!! Až s ním skončím, tak tam Česko bude 4x!!!!
    The Czech Republic: Prague
    The Czech Republic: Brno
    The Czech Republic: Ostrava
    The Czech Republic: Olomouc(tu mám 20 minut od domu)
    Mizím do U.S.A.! A pokusím se ho nezabít! Taková drzost nejet do ČR! Jak si to může dovolit??!!! *1*
  • luida

Re: Re: Re: NEWS

no aspoň něco s těma fanynkama *1* Já bych byla štěstím bez sebe! *14* No Selena je fajn, ale nic moc. Ale o mooooooooooc lepší než Miley. AŤ jim to vydrží trochu dýl naž minule! *3*
  • aknellka

Turné 2010 Nick J & The Administration

http://www.youtube.com/watch?v=7auS 8bmmXkc

1/29/10
    Austria
    Belgiu m
    Germany
    Ireland
    Italy
    Netherl ands
    South Africa
    Switzerland
    2/1/10
    United Kingdom
    Ireland
    2/2/10
    United States
    Canada
    Mexico
    Argentina
    Malaysia
    Singapore
    Philippines
    H ong Kong
    Indonesia
    Taiwan
    2/5/10
    Au stralia
    Spain
    France
    Poland
    2/8 /10
    New Zealand
    2/9/10
    Brazil
    June 2010
    Japan

určitě jukni!!! Musíme je dostat k nááám!!:D
  • aknellka

Re: Re: NEWS

pár dní:D...
    Teď prý oficiálně chodí se Sel:D..lmao
  • Nick Jonas

Nick je hrozně sexi! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Nicku nezapomen že na tebe čekám! *13*
  • nick jonas

je pěkné *4* *4* *4* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *4*
  • nick jonas

nick se mi líbí v seriálu jonas *4* *4* *4* *4* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14*
  • Re: NEWS

A jak dlouho mu to s těma fanynkama vydrželo??
  • aknellka

Re: NEWS

Nick se rozešel s Miley.
    Napsal Joeovi,že to je kvůli němu,protože ho miluje a nechce ho ztratit.

jééé to je milé =))
    JB 4ever
  • Časopis o Jonas Brothers

Taky si přejete aby u nás vycházel časopis CELÝ JENOM o JONAS BROTHERS? Naše přání se může stát skutečností! Stačí jen hlasovat na webu:
    http://www.egmont.cz/
    V levém menu je anketa zda by jste si koupili časopis o JB.HLASUJTE PROSÍM!
  • aknellka

NEWS

Ahojteee JB fans!! :D
    Nwm,jestli o tom víte,ale Nick má už docela dlouho (někdy od listopadu) další kapelu,které se jmenuje Nick Jonas & The Administration , určitě si pusť song Who I am, Rose garden, Stay,apod.!! Na začátku února jim bude vycházet new CD! Také vyrazili na malé turné po USA na celý leden a kousek února,další data jsem neviděla..
    Ale nebojte,JB jsou stále!!!! Ale jen se budou muset o Nicka tak trochu podělit :(..
    Nick zase chodí s Miley,ale tak trochu je to zmatené. Protože ona před tím,chodila s Joem a Nick ji mu přebral a to doslova,..takže teď je Joe z něho nešťastný..
    A POZOR pro fanynky,které si na něj dělají zálusk!! :DNick chodil už s dvěma fanynkami:D..lmao
  • luida

Top Jonas Brothers

Hlasujte tu pro JB: http://tweeter.faxo.com/Top_Jonas_B rothers_Nation/2010/01
    Musíme se tam udržet, nebo aspoň v první 25, hlasujte každých 20minut!
  • nick jonas

NICK JE TAK HUSTEJ!!!Nejhezčí kluk na světě. *14* *14*
  • vendy14

Re: Re: Dotaz

ahojky dala bys mi kontak na Nica?dík..
  • JB do ČR

Jestli chce Jb do ČR tak kliknete na tento odkaz: http://tweeter.faxo.com/Top_Jonas_B rothers_Country_December?page=2 a tam pod naší vlajkou je vote tak klikejte co nejvíc můžete......
  • luida

Re: Re: Svátek

Samozřejmě, přece nejsou zaostalci! My máme Mikuláše a oni Saint Nicholas. Takže u nás by se Nick jmenoval Mikuláš! No třeba je navenek andílek a uvnitř čert *1* *3*
  • vendullajonas

Re: Re: Re: Re: nick

Nechci se tady s nikým hašteřit... Jen že Nick nemá svoje osobní myspace... Možná až od ted někdy, co je členem The Administrations. A v červenci, nebo kdy že, ho určitě neměl. Nerada tady někomu beru iluze, ale zřejmě to bude nějakej fake. *5*
  • vendullajonas

Životopis

Zajímalo by mě, kdo psal ten životopis. Je dosti pomatenej! *9* Rozhodně lepší je na stránce fanklubu Jonas Brothers. Měli bychom ho přepsat. Já jsem z něj docela nešťastná. Jak po slohové a pravopisné stránce, tak i po obsahové! *9*
  • vendullajonas

Re: nick

kdyžtak I love HIM *1*
  • vendullajonas

Re: Svátek

Američané slaví taky svátky?? Já myslela že právě ne. Jinak já bych řekla, že je spíš andílek *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit