Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luida

Re: Re: Svatba

díkybohu, aspoň můžu něco úúúúúúúža vymyslet! *14*
  • piskot256

My Blogííís ;-)

Pls mrkněte na můj blogíís:http://papirek256.blog.cz /
    díík moc ;-)
  • terkamalinka

Re: Svatba

Kevča se ještě neženil. Myslím že se bude ženit někdy mezi podzimem a zimou takže máš ještě chvilku čas
  • ba.rus.ka

Nick :)

Milujuuuuuu nejvííííííííc :):):)
    <3 <3 <3
    On??..upně nejlééépšííí :):)
  • luida

Svatba

Ahojte, kdy se bude Kev ženit? Nebo už to má za sebou? Chcu mu poslat gratulaci a nevím kdy!
  • luida

Re: Jonas Disney Channel

Ahoji, ta písnička se jmenuje Give love a try. PS:Ten seriál je naprosto boží!!!!!
  • Jonas Disney Channel

ahojky má někdo písničku, kterou zpíval Nick s jednou slečnou v seriálu Jonas? *7* složil jí pro ní a pak jí zpívali oba)) já zapomněla jak se jmenuje, jinak bych si jí našla sama..kujů
  • luida

Re: Narozky

Měli by přijet příští léto! Nick to psal na svým myspace, než ho zrušil! A, že se rozešel s Miley(kterou k smrti nenávidím) mě vůůůůůůůůbec nemrzí. Ho to třeba bolí, to je mi líto, ale podle mě se k sobě nehodí! A těšíte se zítra na J.O.N.A.S.? já hrozně moc!!!!! Jo tohle jsem mu napsala: We wish you all the best, whether you all work out fine. You got sweet seventeen and that's a big step. Soon it will be different, to eighteen just one year! Enjoy health, happiness, love and do not wrinkle.We all love you and we want to be your friends! Czech fans
    překlad: Přejeme ti vše nejlepší, ať se ti vše podaří. Už máš sladkých sedmnáct a to už je velký krok. Brzo to bude jiné, do osmnácti zbývá jen rok! Užívej si zdraví, štěstí, lásky a nedělej si vrásky. Máme tě rádi a chceme být tvý kamarádi!
    To jsem vymyslela sama! Co říkáte?
  • terkamalinka

Re: Re: Re: Re: Re: Narozky

V tom případě se tam asi všechny potkáme *4*
  • Re: Re: Re: Re: Narozky

jak to víš?...tak třeba někdy přijedou ne?....jinak já bych na ně šla ůůpněě totáálně :)
  • Re: Re: Re: Narozky

a skoda ze neprijedou do prahy *9*
  • Re: Re: Narozky

vše nej k 17tinam je to ten nejhezci a nejlepsi kluk a hrozne talentovany!!!!!i love jonas brothers a nick *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ba.rus.ka

Re: blbost

bla bla....taky tě zbožnujuuu :-* *1* *1* *1*
  • ba.rus.ka

Re: Re: Narozky

Joo já ho taky totáálně žeruu *14* *14* *1*
  • blbost

Jak ty bl** muzete poslouchat ????!!!xP .... to jejich skřehotání je hrozný..neříkám že já sem nákej king ve zpivaní ale to co oni zpivaj je katastrofa..... JONAS BROTHERS smrdííííí....fuj. *16* *16* *10*
  • Re: Narozky

to jo leti to hrozne moc mas je taky tak hrozne rada jako ja?ja je primo zboznuju a nejvic nicka a mrzite ze se s miley rozesel
  • luida

Narozky

Ahojky, poslala jsem Nickovi přáníčko k narozkám. Snad se mu bude líbit, je od všech českých fanoušků!!!! Páni už mu je 17! To je hrozný, jak to letí!
  • ilonka94

.......

Och...moje laska mela vcera narozeniny a ja jsem nestihla mu ani poprat....TKZE...happy birthaday....i like you *14* *14*
  • babyvanessa

vse nej

Vsechno nejlepsiiiiiiii *14*
  • l.e.n.u.l.k.a

Re: krásný narozky

MYLUJU? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit