-
Re: Re: Svatba
díkybohu, aspoň můžu něco úúúúúúúža vymyslet! *14* -
My Blogííís ;-)
Pls mrkněte na můj blogíís:http://papirek256.blog.cz /
díík moc ;-) -
Re: Svatba
Kevča se ještě neženil. Myslím že se bude ženit někdy mezi podzimem a zimou takže máš ještě chvilku čas -
Nick :)
Milujuuuuuu nejvííííííííc :):):)
<3 <3 <3
On??..upně nejlééépšííí :):) -
Svatba
Ahojte, kdy se bude Kev ženit? Nebo už to má za sebou? Chcu mu poslat gratulaci a nevím kdy! -
Re: Jonas Disney Channel
Ahoji, ta písnička se jmenuje Give love a try. PS:Ten seriál je naprosto boží!!!!! -
Jonas Disney Channel
ahojky má někdo písničku, kterou zpíval Nick s jednou slečnou v seriálu Jonas? *7* složil jí pro ní a pak jí zpívali oba)) já zapomněla jak se jmenuje, jinak bych si jí našla sama..kujů -
Re: Narozky
Měli by přijet příští léto! Nick to psal na svým myspace, než ho zrušil! A, že se rozešel s Miley(kterou k smrti nenávidím) mě vůůůůůůůůbec nemrzí. Ho to třeba bolí, to je mi líto, ale podle mě se k sobě nehodí! A těšíte se zítra na J.O.N.A.S.? já hrozně moc!!!!! Jo tohle jsem mu napsala: We wish you all the best, whether you all work out fine. You got sweet seventeen and that's a big step. Soon it will be different, to eighteen just one year! Enjoy health, happiness, love and do not wrinkle.We all love you and we want to be your friends! Czech fans
překlad: Přejeme ti vše nejlepší, ať se ti vše podaří. Už máš sladkých sedmnáct a to už je velký krok. Brzo to bude jiné, do osmnácti zbývá jen rok! Užívej si zdraví, štěstí, lásky a nedělej si vrásky. Máme tě rádi a chceme být tvý kamarádi!
To jsem vymyslela sama! Co říkáte? -
Re: Re: Re: Re: Re: Narozky
V tom případě se tam asi všechny potkáme *4* -
Re: Re: Re: Re: Narozky
jak to víš?...tak třeba někdy přijedou ne?....jinak já bych na ně šla ůůpněě totáálně :) -
Re: Re: Re: Narozky
a skoda ze neprijedou do prahy *9* -
Re: Re: Narozky
vše nej k 17tinam je to ten nejhezci a nejlepsi kluk a hrozne talentovany!!!!!i love jonas brothers a nick *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: blbost
bla bla....taky tě zbožnujuuu :-* *1* *1* *1* -
Re: Re: Narozky
Joo já ho taky totáálně žeruu *14* *14* *1* -
blbost
Jak ty bl** muzete poslouchat ????!!!xP .... to jejich skřehotání je hrozný..neříkám že já sem nákej king ve zpivaní ale to co oni zpivaj je katastrofa..... JONAS BROTHERS smrdííííí....fuj. *16* *16* *10* -
Re: Narozky
to jo leti to hrozne moc mas je taky tak hrozne rada jako ja?ja je primo zboznuju a nejvic nicka a mrzite ze se s miley rozesel -
Narozky
Ahojky, poslala jsem Nickovi přáníčko k narozkám. Snad se mu bude líbit, je od všech českých fanoušků!!!! Páni už mu je 17! To je hrozný, jak to letí! -
.......
Och...moje laska mela vcera narozeniny a ja jsem nestihla mu ani poprat....TKZE...happy birthaday....i like you *14* *14* -
vse nej
Vsechno nejlepsiiiiiiii *14* -
Re: krásný narozky
MYLUJU? *15*