-
Vše nej
Všechno nejlepší NIcku *14* !!! -
vše nej
Všechno nejlepší Nickoušku náš. kéž byc ho mohal potkat a říct mu to sosobně. jeho a jeho boží bráchy pstě miluju nejvíc! Oni prostě úžasní a bez nich si neumím svět předtsvit, nechápu jak jsme bez nich mohal kdy žít. to mi bude vrtt hlavou celej život! Prostě je miluju. A Nickouška taky. Takže happy 17 -
Nicku...<3
Muj milý Nicku.....<3.....přeji ti vše nejlepší k narozkám......:-* *14* *14* *14* *14* -
Happy 17th birthday
Připojuju se ke všem gratulacím a přeju tomu našemu Nickiemu všechno nejlepší k jeho krásným 17. narozkám ! *4* -
happy birthday
Připojím se taky ti přeju všechno nejlepší k tvym narozeninam a budte porad tak skvěly jako jste ted *3* -
narozeniny
vse nejlepsi k narozeninam NICKU *14* *14* *14* *14* *4* *1* *1* *4* *4* -
vse nej
ahojky preju vsechno nejlepsi k narozkam a at ti to s kapelou klape *4* *4* *4* -
narozky
vse nej nej nej nej nej nicku *4* *3* *4* *1* *3* *1* -
Happy Birthday
Happy Birthday Nick
*14*
Přeju ti hooodně úspehů a hlavně to zdravíčko.
*MUCK* -
Birthday
Niick má narozeniny,,,my máme přání jedinýý --> štěstí,zdraaaví,štěstíí,zdr aaaví....hlavně to zdravíí!!! :):D
Ááá seš nejlepšííí :)<3 *14* -
Re: Happy Birthday!!!
Nicku taky ti přeju všechno nejlepší k narozeninám a hodně štěstí a zdraví a at ti to s Miley Cirus klape -
Happy Birthday!!!
Přeju ti všechno nej, hodně štěstí, úspěchů, holek, fanynek (ale jednu máš jistou:D), peněz a taky zdraví, který potřebuješ:D Jsi skvělej spěvák a jsi NEJ z JB, která je moje nej kapela:D Dnes na mím blogu budu dávat jenom věci o tobě:D
Hodně štěstí a ahojky fanynky... *14* *14* *14* -
Narozky
Všechno nej!!! -
Re: Re: Re: podvodník
ne ale uhle blbost napsal jeden podvodní kterej jse přezdíval za nicka!!!!!
*8* *8* *8* *8* -
Re: přání
To je moc dobrej nápad. Doufám že někdo něco pošle já jsem na rýmy naprosto nepoužitelná a s angličtinou na to taky nejsem moc slavně ale nápad je to moc hezkej. Vždyt' mu bude už 17. tak mu musíme popřát. *4* -
přání
Ahoj fanynky, jelikož bude mít náš milovaný Nick už hodně brzo narozky, tak mu chcu napsat na myspace(na oficial JB) nějaké pěkné přání k narozeninám od všech českých fanynek. Mohlo by to být formou básničky s rýmy. Návrhy mi můžete poslat do vzkazů tak do 14.září. A kdo umí dobře anglicky, tak může i v angličtině. -
Re: Re: nick
Souhlasím. To jsi opravdu tak naivní že myslíš že ti to uvěříme? Myslím že Miley neumí slovensky ani slovo a o týhle stránce nemá ani ponětí -
Re: Re: ??
Nick teďka s nikým nechodí. Teda říká se že chodí s Miley, ale oba to popírají. -
ale chodi...
http://twitpic.com/dvi6b kouknete se co je napsany pod tou fothou to je napsany na skoro vsech kde je s miley -
Re: nick
hahaha..to sme se zase zasmali miley neumi slovencky přemišlej a když už tak bych to psala na nakou anglickou stranku kde je diskuze nicka nebo mile....