Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • piskot256

Hlasujte pro Nicka

Ahoj hlasujte pro Nicka tady:http://papirek256.blog.cz/0908 /nejkrasnejsi-zpevak-herec-1-kolo
  • Re: ??

Bože, my v tom máme strašněj guláš... Ale snažím se chodit na MySpace každej den a někd ymu tam Miley napíše, že ho miluje a že jí chybí, Nick jí to opětuje, ale nemáme potvrzené, že to jsou právě oni dva. Někdo se za ně může jenom vydávat.
    Myslím, že Nick nám stejně neřekne jméno té šťastlivkyně, která zabírá většinu jeho srdíčka. Dokud se to všechno neprovalí...
    Přeju mu, aby byl šťastný.... <3 <3 <3
  • Re: ??

ne nechodí s ní. od tý doby co se s ní rozešel nikoho nemá
  • lk

NÁDHERNEJ je *14* !!
    Zbožnuju hoo <3 *14*
  • aknellka

LIVE CHAT 22.8.2009

Hey Everyone!!
    Včera měli Jonas Brothers LIVE CHAT v Atlantě=D..Bylo to naprosto skvělééé!!!!!! Já a ještě pár holek jsem je doslova spamovali ohledně konceru v Česku,tak doufám,že si toho všimli=D..ostatně posuďte sami :
    http://www.ustream.tv/recorded/20 27969/highlight/14560 *3*
  • aknellka

Re: ??

on teď měl nebo má něco s Demi..a teď se velice doprošuje Seleně na twitteru...wow on sám má v tom zmatek,tak co potom my??=D
  • kate.szv

Re: ??

nechodí on chodí s staršíí herečkou Jordan jjejíí asi 18
  • martiinkaaa

??

chodi ten nick teda s tou miley?? *7* *7*
  • terkamalinka

Re: Re: Re: Re: nick

S tebou naprosto souhlasím Joe je taky dobrej ale Nick je prostě nejlepší v podstatě nevím co na Joeovi všichni mají ale je divný že se mi nikdy nelíbili kudrnáči ale Nick je výjimka. *1* *1*
  • jonasbrothersnick

Nicíííííííííík

já miluju Nicka je krásne ne ze skupiny The Jonas Brothers *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • Re: skoda

a co bys chtěla?? promin že ti to říkám,ale o tebe se nikdy zajímat nebude..o nikoho z nás:((ale s tím se musí počíítat...tak bysme mu aspon mohli přáát aby byl štastnej..nemyslíš?...: ))) *14*
  • Re: ACH jo.....

heled mi to všichni vííme...a jak vííš že jsem nikdy nepřijedou?..já třeba víím že Nicka míít nikdy nebudu !a myslím že nejsem jediná kdo to víí..stačilo by mi ho vidět..klidně na 3 minuty...nebo s ním mít fotku.. : )))
  • Re: Miluju nicka

tak třeba já si mslíím že si s nim tady nikdo nepííše...ale niic proti..co já viim třeba jo...:DD a mě se Nïck taky hrozně líbí *4*
  • Re: Re: Re: Re: nick

jojo mě se taky lííbíí Nick: ))) on je hrozně roztomilej *14*
  • elis66

Re: Re: Re: nick

ty si můj člověk..tady všichni žerou jenom Joea...:D:D jako né že by nebyl hezkej..ale já jsem ulítlá na kudrnatý:D:D
  • miley.ray.cyrus23

nick

ahoj ja som miley ale fakt nick je moje zlatičko *14* *14* *14*
  • Re: Re: nick

taky se mi nejvíce líbí Nick, každý má jiný vkus :) ale samo. Joe je taky boží :)
  • elis66

Re: nick

to mě se zase víc líbí Nick...i když všechny noviny a ve včech článcích se jako o nejpřitažlivěžších píše právě o Joeovi
  • nick

podle me je joe hezci ale nick je super ale ne tak jak joe *3*
  • Miluju nicka

no tak jsem si cetla vase komentare lol jedna holka tu psala že snim chodi bože co vsechno si jeste vymislite to že sisnim piseste to beru ale chodit to asi težko.nick se mi hrozne libi a chci se snekym o nem bavit pridejte si me do pratel a mužem pokecat. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit