-
Re: nickk
vrátil! Ale už se zase rozešli!!!! -
nickk
hej holky já jsem dneska četla na seznamu že nick se vrátil znovu k miley ale nevím jestli je to pravda -
Re: Re: Re: Re: Re: Show JONAS
Já bych to už neřešila. Prostě si počkáme do podzimu a potom uvidíme. *4* -
Re: Re: Nick s ??
naštěstí mu to se selenou nevyšlo !! *3* -
Re: Re: Re: Re: Show JONAS
jo to jo ale bude jetix i disney chanel nic se měnit nebude jetix zustane jetixem jenom přibude disney chanel -
Re: Re: podvodník
kdo není na sex?! Ty chceš snad zůstat do smrti panna? -
Re: Re: Re: Re: Re: nick
No swe mnou by byl tak nastejno. Možná by byl o trochu vyšší ale 168 cm je fak málo. No snad nám Nickie ještě trochu povyroste. -
Re: Re: Re: Re: nick
Že by byl menší než já. Tož to je gól!!!!! -
Re: Re: Re: nick
No tak 180 cm bych mu fakt neřekla. To se mi Nicka zdá už moc. 168 cm je sice docela málo ale co se dá dělat *4* -
Pro ty co nepochopili tu Itálii(vím že bydlí Nick i Miley v U.S.A.), znamená to že se furt dávaj dohromady a rozcházejí se, milujou se nenávidí se, řvou po sobě atd. -
Chodili spolu dávno! Po rozchodu Miley a Justina spolu zas chodili, ale už se zase rozešli!! To je teda Itálie! -
Re: Re: nick
mě psal na myspace že má 5-6 stop, což je u nás 175-180cm!!!!!! Já se ho zeptám ještě jednou!!!! -
Re: podvodník
pockat ted ti nak nerozuim to mi jako kces rict ze nick je na sex??!! *7* *10* no to je parchant -
podvodník
Víte že na jedný stránce JB někdo říkal že je Nick ale to neni pravda protože Nick umí anglicky né jako tajten blbeček kterej napsal v angličtině sakra, já jsem na sex je Tereza Maxová a nekecám našla jsem si překladač a přeložila to. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Je nej z Kapely ..
Holky no newm.. a podle mě je Nick nejlepší a nejhezčí z kapely ... co si myslíte vy ?? *14* -
Re: nick
Jo tak to mě taky hodně zajímalo.. než sem to konečně nenašla .. a Nick je vysokej 168cm ... dobrý co .. já sem myslela že o hodně víc měří že tak kolem 175cm.. ale tak měří 168..on je o něco větší totiž než Selena -
Re: Re: Nick s ??
No tedkom se rika ze Nick chodi s Jordan Pruitt .. ale spíš s Miley -
Re: nick
Já bych tipovala že měří tak 175 cm. Možná víc ale spíš míň. Někde jsem viděla že tolik měří ale nevím jestli tomu mám věřit *4* -
Re: Nick s ??
je to tak že nick s miley chodil necelý 2 roky,pak se rozešli...nick začal chodit se selenou gomez ale to taky nevyšlo,pak se rozešel i s ní...no a teď se zase říká že se dal nick s miley zase dohromady *1* -
nick
hej holky nevíte náhodou jak je vysokej??