Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nick s ??

Hojec, lidi, jak to je s Nikýskem a holčinama?? :D Jak on to má s Miley?? Má s ní něco?? :) nebo jak to je?? :?)
  • terkamalinka

Re: Re: Re: Show JONAS

No jestli máš Jetix tak je tam pořád reklama na Disney Channel. Taky na internetu je toho o tom hodně.
  • Re: Re: Re: Re: nick

Jak to teda ted je s Nickem a Miley :D pořád v tom mám nějakej zmatek :D
  • Láska

Miluju Nickyho,je tak slaďoučkej a roztomilej a krásnej a a a dokonalost sama *14* *14* *14*
  • luida

Re: Re: Show JONAS

Jak se Jetix změní na Disney Channel??!!!!!!!! Vždyť Disney Channel je americký a Jetix maďarský!!!!!!!!
  • terkamalinka

Re: Show JONAS

Fakt ? Já myslela že až po prázdninách. Někde v září nebo říjnu kdy se Jetix změní na Disney Channel. No možná se pletu ale všude vidím že to bude dávat mezi zářím a říjnem tudíž na podzim. Nechci tady rozšiřovat nepravdivý informace ale všude jsem to tak viděla *4*
  • luida

Re: Re: Re: nick

a jakou chceš slyšet. Znáš tu o chudý holce, co si vzala prince. Myslím že se jmenuje Popelka!!!!!!!!!
  • luida

Re: Re: Re: nick

ty si taky trapná a já nelžu.
  • wojta_sek

Re: Re: nick

hm a reknes nam este naky pohadky *1* taky muzu ricttt joooo ja si pisu s brat pittem ste tak trapny a maly holky
  • wojta_sek

Re: Re: i love nick

No to se ale nikdy nestane ma svoje holky v usa tady ho nikdo nezajima o vas ani nevi
  • u.z.l.i.n.k.a

Show JONAS

Na jetixu o prázdninách budou dávat show JONAS. *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • hanulika

hmmm tak to si dobráá a napíšeš mi ho na mail
  • luida

Re: nick

já si s ním píšu!!!!!!! na myspace.com
  • tyna.raf

hele a jakej ma nick profil pls napiš mi ho na tyna.raf@seznam.cz *3*
  • hanulika

nick

jak všeci můžete vědět jakej je když si sním nepíšete a nikdy jsem ho doopravdy neviděli
  • denina07

Re: :)))

no presne tak ja se ji taky divim ze se k nemu nevratila. je naprosto bozskej *14* *4* *14* a sladkej *14* *14*
  • luida

Re: Re: ...

chystají se k nám příští léto. Vím to z Nickova myspace.
  • aknellka

Re: nick

na profil si dal fotku a objímá se na ní s nějakou hezkou holkou..no možná s ní něco má..
  • kate.szv

:)))

tw!!!Nick je upe moc nej...je tag sladgej a bůchwíí co ještě...:DDD tw já kdybych byla na Mylejnině místě tag s ním začnu chodit...on má nejj srdce co znám.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: ...

fakt se k nam chystaj na koncert?..jak to vis? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit