-
Nick s ??
Hojec, lidi, jak to je s Nikýskem a holčinama?? :D Jak on to má s Miley?? Má s ní něco?? :) nebo jak to je?? :?) -
Re: Re: Re: Show JONAS
No jestli máš Jetix tak je tam pořád reklama na Disney Channel. Taky na internetu je toho o tom hodně. -
Re: Re: Re: Re: nick
Jak to teda ted je s Nickem a Miley :D pořád v tom mám nějakej zmatek :D -
Láska
Miluju Nickyho,je tak slaďoučkej a roztomilej a krásnej a a a dokonalost sama *14* *14* *14* -
Re: Re: Show JONAS
Jak se Jetix změní na Disney Channel??!!!!!!!! Vždyť Disney Channel je americký a Jetix maďarský!!!!!!!! -
Re: Show JONAS
Fakt ? Já myslela že až po prázdninách. Někde v září nebo říjnu kdy se Jetix změní na Disney Channel. No možná se pletu ale všude vidím že to bude dávat mezi zářím a říjnem tudíž na podzim. Nechci tady rozšiřovat nepravdivý informace ale všude jsem to tak viděla *4* -
Re: Re: Re: nick
a jakou chceš slyšet. Znáš tu o chudý holce, co si vzala prince. Myslím že se jmenuje Popelka!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: nick
ty si taky trapná a já nelžu. -
Re: Re: nick
hm a reknes nam este naky pohadky *1* taky muzu ricttt joooo ja si pisu s brat pittem ste tak trapny a maly holky -
Re: Re: i love nick
No to se ale nikdy nestane ma svoje holky v usa tady ho nikdo nezajima o vas ani nevi -
Show JONAS
Na jetixu o prázdninách budou dávat show JONAS. *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
hmmm tak to si dobráá a napíšeš mi ho na mail -
Re: nick
já si s ním píšu!!!!!!! na myspace.com -
hele a jakej ma nick profil pls napiš mi ho na tyna.raf@seznam.cz *3* -
nick
jak všeci můžete vědět jakej je když si sním nepíšete a nikdy jsem ho doopravdy neviděli -
Re: :)))
no presne tak ja se ji taky divim ze se k nemu nevratila. je naprosto bozskej *14* *4* *14* a sladkej *14* *14* -
Re: Re: ...
chystají se k nám příští léto. Vím to z Nickova myspace. -
Re: nick
na profil si dal fotku a objímá se na ní s nějakou hezkou holkou..no možná s ní něco má.. -
:)))
tw!!!Nick je upe moc nej...je tag sladgej a bůchwíí co ještě...:DDD tw já kdybych byla na Mylejnině místě tag s ním začnu chodit...on má nejj srdce co znám.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: ...
fakt se k nam chystaj na koncert?..jak to vis? :)