Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kokoska26

ty jeho oči...

...mě přiháněj k šílenství, má krásný hnědý oči, muck :-*, ty se mi na něm líbí nejvíc *14*
  • hanullka95159

Re: Re: nick.love

jj to je fakt že tam hrajou andělíčky:)
    a nick tam bude kousek zpivat pisnicku z titaniku *1*
  • mayinqa

Re: nick.love

To máš fakt pravdu *14* *14* *14* *14*
  • luida

Re: Co si to přečíst?

Co už!!!!!!!! Aspoň, že se o něm něco dozvíš!!!!!!!
  • Co si to přečíst?

Kdo psal ten životopis měl by si ho po sobě přečíst. Některé věty jsou naprosto šíleně formulované a navíc ani skloňovat autor neumí.Malinko to kazí dojem ale jinak dobrý.. *4*
  • Re: nick.love

to teda je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! viděla jsem na youtube jeho video, Nick Jonas Video-Dear God, bylo mu tehdy 12 a nádhera!!!!!!!!
  • nick.love

Nick je nejlepší z Jonas Brothers!! *14*
    Je náádhernej!! *14*
  • melounek123

Je hrózně.........!!!

nick je hrozně podobnej jednomu klukovi a me se libi!!!!
  • fredyska

Best forever

Nik je užasnej,krásnej a suprově spívá miluju ho *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14*
  • BEST STAR

Zapoj se do mého projektu a zvol si svoji nej star! Na www.selenagomezweb.blog.cz Díky za zůčastnění:-)
  • NICK

nick....si super super super spevaaak a zlatunky chlapec na cukrovku nezomres ja to viem a dufam ze raz budete mat koncert aj na slovensku...Tschus *4*
  • luida

Re: Re: upa

jaky pomluvy? Ja vim jenom to, ze Miley prohlasila ze ho nenavidi, urazela ho a delala co nema rad.
  • monass

Re: upa

ja bych ho treba nechtela jo ando jak si psala ze se joe rozesel s taylor to je sice pravda ale nick taky neni světec kdyz zača o miley ty pomluvi rozkrikovat on aha zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *15* *15* *15* *15* *15* *15* tak se uklidni
  • luida

Re: Re: je mi nicka líto

na to neumře, pokud dělá, co mu lékaři nařídí(brát insulin, nepít moc alkohol, nekouřit, nejíst sladký). Já mám tky cukrovku 1.typu a taky ještě žiju:-)
  • Re: je mi nicka líto

Nick to zmákne!já mu věřím!!!!!!!Nějaké blbé cukrovce přece nemůže takové borec jako on podlehnout to ne!To se stát nesmí *9* I když tady ted' dělám machýrka mám fakt strach že se Nickovi něco stane!Nejvíc se bojím toho že...umře *9* *9*
    musí to zvládnout!!!!!!!!! *16*
  • Re: Re: Re: nick.love

všici tři tam budou hrát andělíčky *4*
  • Re: Re: nick.love

C???oN HRAJE NOC V MUZEU 2????? tAK TO SE MUSIM KOUKNOUT!!!!A KOHO TAM BUDE HRÁT?? *4*
  • Re: i love nick

v TOM S TEBOU SOUHLASÍÍÍM JE MooOooC SLADKEJ:)jÁ HO UPA MILUJU!!!!:)
  • moniluli

je mi nicka líto

je mi nicka líto on takový bojovník jako já cukrovku nemám ale mám od 11 let alergii na potraviny nic příjemného ale já to nějak zvládnu snad. A nick to taky přežije je to dobrý bojovník doufám že to nějak zvládnem. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • moniluli

Re: nick.love

jejich myspace nemám ale můzu ti dát muj blog o nich tam mám hodne vecí monilulin.blog.cz *4* *3* *4* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit