-
ty jeho oči...
...mě přiháněj k šílenství, má krásný hnědý oči, muck :-*, ty se mi na něm líbí nejvíc *14* -
Re: Re: nick.love
jj to je fakt že tam hrajou andělíčky:)
a nick tam bude kousek zpivat pisnicku z titaniku *1* -
Re: nick.love
To máš fakt pravdu *14* *14* *14* *14* -
Re: Co si to přečíst?
Co už!!!!!!!! Aspoň, že se o něm něco dozvíš!!!!!!! -
Co si to přečíst?
Kdo psal ten životopis měl by si ho po sobě přečíst. Některé věty jsou naprosto šíleně formulované a navíc ani skloňovat autor neumí.Malinko to kazí dojem ale jinak dobrý.. *4* -
to teda je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! viděla jsem na youtube jeho video, Nick Jonas Video-Dear God, bylo mu tehdy 12 a nádhera!!!!!!!! -
nick.love
Nick je nejlepší z Jonas Brothers!! *14*
Je náádhernej!! *14* -
Je hrózně.........!!!
nick je hrozně podobnej jednomu klukovi a me se libi!!!! -
Best forever
Nik je užasnej,krásnej a suprově spívá miluju ho *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* -
BEST STAR
Zapoj se do mého projektu a zvol si svoji nej star! Na www.selenagomezweb.blog.cz Díky za zůčastnění:-) -
NICK
nick....si super super super spevaaak a zlatunky chlapec na cukrovku nezomres ja to viem a dufam ze raz budete mat koncert aj na slovensku...Tschus *4* -
Re: Re: upa
jaky pomluvy? Ja vim jenom to, ze Miley prohlasila ze ho nenavidi, urazela ho a delala co nema rad. -
Re: upa
ja bych ho treba nechtela jo ando jak si psala ze se joe rozesel s taylor to je sice pravda ale nick taky neni světec kdyz zača o miley ty pomluvi rozkrikovat on aha zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *15* *15* *15* *15* *15* *15* tak se uklidni -
Re: Re: je mi nicka líto
na to neumře, pokud dělá, co mu lékaři nařídí(brát insulin, nepít moc alkohol, nekouřit, nejíst sladký). Já mám tky cukrovku 1.typu a taky ještě žiju:-) -
Re: je mi nicka líto
Nick to zmákne!já mu věřím!!!!!!!Nějaké blbé cukrovce přece nemůže takové borec jako on podlehnout to ne!To se stát nesmí *9* I když tady ted' dělám machýrka mám fakt strach že se Nickovi něco stane!Nejvíc se bojím toho že...umře *9* *9*
musí to zvládnout!!!!!!!!! *16* -
Re: Re: Re: nick.love
všici tři tam budou hrát andělíčky *4* -
Re: Re: nick.love
C???oN HRAJE NOC V MUZEU 2????? tAK TO SE MUSIM KOUKNOUT!!!!A KOHO TAM BUDE HRÁT?? *4* -
Re: i love nick
v TOM S TEBOU SOUHLASÍÍÍM JE MooOooC SLADKEJ:)jÁ HO UPA MILUJU!!!!:) -
je mi nicka líto
je mi nicka líto on takový bojovník jako já cukrovku nemám ale mám od 11 let alergii na potraviny nic příjemného ale já to nějak zvládnu snad. A nick to taky přežije je to dobrý bojovník doufám že to nějak zvládnem. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
jejich myspace nemám ale můzu ti dát muj blog o nich tam mám hodne vecí monilulin.blog.cz *4* *3* *4* *8*