Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • moniluli

i love nick

nick je tak sladoucký a kevin je hodne dívcí. nick je moje vsecko já ho miluju chci se s ním poznat on je tak nádherny joe sice taky ale to víte nik je sladký!!!! *8* *4* *14* *3* *4*
  • Re: Re: nick.love

faakt?? hej to muim vidět:D *14*
  • nick.love

http://www.t-music.cz/ hlasujte lidi pro Jonas Brothers ;o)
  • luida

Re: nick.love

ja taky, kdyz on je tak uzasnej a musim se s nim vyfotit! A ani jsem nevedela ze hraje v Noci v muzeu 2, i kdyz je to asi jen naka rolicka tak doufam ze tam aspon rekne nakou vetu:-)
  • nick.love

Chci hoo vidět na vlastní očiii *14* *14* __áá je nejkráásnější *14*
  • terkamalinka

Nickie

Už jsem tu podobnejch přísdpěvků viděla hrozně moc a vím že je to možná už trochu ohraný ale ON je prostě úžasnej! *14*
  • nick.love

Když já ho tak zbožnujuuu *14* *14* *14*
  • luida

Re: bojovník

tky mam cukrovku 1.typu a blby je ze ji mas az do smrti.Nick je super protoze diky sve slave muze i s bratry pomahat detem se stejnou nemoci.
  • jjj

ahojky Nicku si prostě nej Já mám tky cukrovku 1.typu ae snad to nějak zvlááádnem musííme jo a lidičky prosim nemáte někdo jeho meil please?? *14* *14*
  • nick.love

HééJ on je nejhezčejšíí..:)
    __Zbožňujuu u_<3
  • bojovník

Ahoj Nicku! *3*
    Včera jsem konečne sehnala naše(český)Bravo a tam byl s váma rozhovor.Tys jim uplně normálně řekl že máš cukrovku!Já jsem to věděla sice už dřív ale i tak mi tě bylo hrozně líto! *9*Nicku zas je dobře žes jim to v pohodě řekl protože se nemáš za co stydět!!!!!!!!!!
    Bojuj s tou sviní prosím tě zvládneš to věříme ti dokážeš to! *10* NESMÍŠ TO VZDÁVAT
    hodně zdraví a pevný nervy!
  • miley.ajus

upa

uplně největší sladoušek....klasavec pěknej ...každá by ho chtěl ajne že sme češky sakraaa...proč sem se nenarodila jako američanka bych ho sežrala(orzaně řečeno) *3*
  • óóó

*14* Nick ---> roztomilý a citlivý *14* óóó nemůžu z něho . . .prostě dokonalost sama o sobě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nick.love

Prosim pošlete mi někdo jejich myspace??..
  • Re: Re: Nick opet s Miley

:D:D:D
  • Re: Re: mam ho rada

ahojky_máš jeho e-mail??
  • Re: love nick......MUCK!!!

JoO JE úúžasnej úplně!! *14* *14*
  • nick.love

__ÁáÁá nejkrásnější,nejlepší,nejúž asnější..:-*
    __I LOVE!!:-*
  • kate97

Plosím

plosííím pošlete mi někdo jeho Miley já wám za to pošlu mail Miley Cyrus!!! *14*
  • hanullka95159

Re: jasan

já bych ho upa spapinkala jak je roztomilej *14* *14* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit