-
:)
koukala sem na videoklipy tady na osobnostech kouknete se na tohle klip ktery se menuje Did you ever notice Nick...??? nick porad kouka do blba... -
Re: Re: mam ho rada
mno nick je ten nej kluk anejhezčí je prostě k sežrání *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: mam ho rada
já myslela že ta gomez chodí s joem nebo chodila ne?? *15* no to je jedno ae s ní on sice chodil ae už nechodí nick -
mam ho rada
mam ho moc rada...a hele jak jiste dobre vite vsude se pise ze chodi a tou pipkou selenou gomez ale to není pravda co si o tom myslite prosim napiste mi ..treba na e-mail diky ... *14* *14* ..ale on s ni nechodi *13* -
Re: rrr.. :-P
s tebou sohlaasim -
Re: jonas brothers
ty si blesk -
Re: daja
jezis spiva hezky -
rrr.. :-P
Kráááásnej Kluk .. uplně bych ho sežrala.. hlavně oči a úsměv *14* jak malo mi stačí ke štěstí :D:D -
mělo by to jít!
Ahojky!Ten mail do USA by měl jít normálně!Můj strejda když byl asi před pěti lety v New Yorku za pracé, tak jsme mu tam posílali maily!Taky posíláme do Austrálie kámošovi!Mělo by to jít upe mocc normálně!!Třeba máš jenom špatnej mail!! *9* -
myspace
ahoj na tom myspace, jak si ho mam pridat do pratel?? Mocik dik za odpoved. -
HE
Jo tak to jo..No taky bych uvítala kdyby prijely do Prahy..bylo by to ok..ale nevim..Treba casem *14* -
Re: Re: daja
NNeasÍ
_NiCk Je Upáá LxUSní ZpĚvák_A KoMu SE NElíbí JehO Zpěv Tk At SEm NelEzE xD -
Re: daja
já je upa žeeru a jako uměj zpíívat moc dobřee chtěla bych slyšet váás :D:D -
daja
Mně přijde,že zpívá,jakoby mu zaskočil knedlík.... -
wow
twl já mu tkyyy pisnu $____________$$ _$$ *13* *9* *14* *5* *8* -
Re: Supeer!
ahoj hani fakt moc ti dekuji za ten kontak na nicka na myspyce doufam ze to pujde moooooc kuju *14* -
;-)
Jo :D e to nakej společnej mail pro fan yslim.. ale nakonec sem našla nakej krej de.. tamty byly asi jenom naky fiktivní či co :D:D .. Hele chapete proč maji konzert 2x v Německu a sem nepřijedou ?:D:D mě to štve ! *8* -
HE
Ahoj to by melo jít normalne ne?..nevím me to dycky šlo..posílal sem do ameriky a do japonska..všechno ok..tak nevim..a komupak posílas maily?.. *4* nickovi?.. -
!!!
Hele prej jde posilat z čech normalně do ameriky maily.. ale mě to nejde! nema se neco aktivovat? pls odpovězte nekdo! *9* -
:-*
Nick je hezkej ale Joe je hezčííí! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *13*