Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mojziska

Re: Pro všechny jeho MYSPACE

hej mas jeho emel jestli jo tak plis dej
    *4* *4* *4*
  • mojziska

Re: Re: Sen..............:-D

kecas ze mas jejich odpisi tomu njeverim oni jeste v cr nemeli koncert *1* *1* *1* *1*
  • Re: Sen..............:-D

ja sem byla na jejich koncertě a mam jejich potpis. *3*
  • husty

vyte co je husty ja mam stejne narozeniny jao nick to je fakt husty sem moooooccccccccccccccc rada *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Nick FOREVER!!!:-*

jo je upa nej nej kluk *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • aenushqa

Re: Re: Re: Re: Re: J.O.N.A.S?

to sou slova..........to potřebuju slyšet jen tak dál......... *15* *15*
  • vercidelko

Re: Re: Nick FOREVER!!!:-*

bóóóóóóóže *14* *14* on je tak sladkej *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • vercidelko

Re: Re: Re: Re: J.O.N.A.S?

ok *14* hned jak se něco dozvíte tak tu písněte..... *8* *9*
  • aenushqa

Re: Re: Re: J.O.N.A.S?

MNo si mysím to potřebujem vědět........... *15*
  • kacenka1jb

Re: Re: J.O.N.A.S?

jj tak kdybys neco vedela dej uhneed vedet :-)..
  • vercidelko

Re: J.O.N.A.S?

*9* hej prý to tu má vysílat ale kdy a kde nwm...
    *15* ale doufám, že brzo a dlouho
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • pavlusqa

Re: Re: Re: nick

Ty voéé s Miley chodil a tj vše se Selenou nechodil a ani se to neříká *1* *1*
  • kacenka1jb

J.O.N.A.S?

ej nevite jestli u nas bude ta jejich show nebo co je to to J.O.N.A.S??a jestli jo tak od kdy?bo kDE?:-)...diky *3*
  • jana291995

Re: Re: nick

Nick v životě se Selenou nechodil...ale Miley se k němu hodí víc no..tož to je pravda xD
  • Re: nick

Spekuluje se o to mže chodí s Selenou Gomez ale není to ješte potvrzeno.Ale mě by osobne sedel víc s Miley. *1* *5* *14* *14*
  • hanulika

nick

má nick nějakou holku?? *14*
  • aenushqa

Re: Nick FOREVER!!!:-*

Mno hej to určitě nebudeš jediná......... *1* nick je známej po celým světě ..........tak kdyžtak se s ním muzem sejít spolu........... *15* *15* mno prostě přeji ti aby ti to vyšlo........... *14*
  • verca.a

Nick FOREVER!!!:-*

Nick je ten nej. nej. nej. nej. nej. nej. nejkrásnější kluk na světe je upe božííí je upe dokonaly...
    on je tak krásný ty jeho vlasy oči mno upe vsechno!!! *14* ...chtela bych se snim nekdy sejit osobne!!!! *4* *14* ja ho proste miluju!!!NICKU MILUJI TE FOREVER...!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • aenushqa

Sen..............:-D

MNo mě se ted nedávno zdál jeden sen.........byl upe boží sice ulet ale newa...mno prostě k nám přišel nick a vubec sem neměla jako páru kdo to zvoní mno tak sem šla otevřít a já sem mu řekla Hi a on mě taky..........:-D neim esik sem mluviůa anglicky bo česky ale mlela sem nesmysli mno a on přišel do mího pokoje a já sem tam měla hodiny a on je přesunul jinam a řek že sou tam hezčí a fakt byli.(vím že je to kravina ale prostě to bylo upe boží) pak sem malovala jakejsi obrázek a on se ke mě přidal a malovali jsme spolu........ *14* *14* *14* to bylo tak hezký mno a pak si zašel k nám napočál *1* *1* a říkal že mu mám napsat že mi taky napíše a že určo zas k nám nělkdy přinde.......mno a přišel na velikonoce...... *15* *15*
  • niki125

Re: Pro všechny jeho MYSPACE

jj ale ja nwm jak se tam prihlasit *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit