-
Re: Re: Líbání
tak to mi musis poslat jeho foto :D -
Pro všechny jeho MYSPACE
tak tady je jeho myspace. Napište mu odepíše a rád si s vami popovídá pridej te si ho do přátel on si vás taky pridá je užasnej *14* *14* http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=443252603 -
Re: Re: jestli nekdo bude mit jeho maila da mi ho pls??
ty mas cislo na nicka jonase???? a posles mi hho na mail please *4* -
Re: jestli nekdo bude mit jeho maila da mi ho pls??
ej rproc mu nenapisete na ¨Myspace?? -
Re: Re: Re: jestli nekdo bude mit jeho maila da mi ho pls??
ahojky napises mi jeho myspace plosim na email zaninka5@seznam.cz děkuju:)) -
Re: Líbání
Vypadá jako jeden kamarád.....akorát je blonďatý,ale když se smějou vypadají stejně...je to k zbláznění... *14* *14* *4* *8* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *7* *7* *3* *3* *5* *5* *5* *5* *14* -
Miluju Nicka!!!
Ahojky všechny fanynky Nicka!!Asi vám nemusím říkat, že je prostě BOŽÍ!Proto bych vás chtěla požádat jestli máte některá na něho nějaký kontakt tak mi PLEASE pisněte na mail...Já ho prostě miluju!! *14* *14* *14* -
Laska
Na to ze mu je 16 je fakt sikovnej!!! Kdo ho mate radi muzete ho pridat i sem - myslim ze by ho to potesilo *3* http://www.prostemulluju.cz/ -
Re: Nick je boží!!!! :-*
jj me taky pls -
Re: Nick je boží!!!! :-*
jj presne *4* *14* *14* !!!! -
Ahoj ty máš jeho myspace a napíšeš mi ho předem díky. -
ahoj já to myspace mám ale mocinky moc bych chtěla nicka a ostatních myspace...dala by si mi ho plosííííím..kdybych tu nebyla tak písni na email..Anie96@seznam.cz předem dííky *3* -
Disney Channel Games
Hejky viděli ste někdo Disney Channel Games 2008? Je to fakt bomba. Mohli by to dávat i u nás pač díky tomu jsem poznavala všecky Disney star a řeknu vám je jich hodně o kterych nemáme ani potuchy *1* *1* JJ a mimochodem Nickuv tym na Disney Channel Games vyhrál *14* *14* *14* Já Nick proste zbožnuju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *6 -
Ahoj pošleš mi pls Nickovo číslo?moooc díky předem *4* ....Je prostě užasnej *14* -
Re: nick a selena?
Ne už spolu Nechodijouo a s Miley Cyrus už taky nechodí. -
ty máš na ně číslo???? *14* -
Prosím poslala bys mi Nickiho telefonní číslo?moc děkuju -
hej tak proč mu nenapíšete na myspace já si sním psala !!!! Vždycky odepíše .Když napišete já vam jeho myspace pošlu *4* -
ty na ne mas cislo???vazne *14* *14* jestli jj dala bys? -
Re: Re: Nick
MILUJU HO JE K SEZRANI MAM JEHO FOTKY NALEPENE VSUDE JE MOC SEXY!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*