-
M
má nick něco jinýho než myspace ? pls zeptejte se ho pls
*3* *3* *3* *3* -
Jak ?
Jak ste se zaregostrovali na myspace ? me to vubec nejde prej nesplnuju nejaky pozadavky ? pls odepiste -
Re: Re: Myspace
tady to je http://www.myspace.com/443252603 -
Re: Myspace
POSLIš ja sem to skoušela ale nevim to tam najít pls odepis mi jak dik *9* -
Myspace
jj a ješte pokud chcete myspace na Nicka tak si zajdete na www.selenagomezweb.blog.cz Nick odepisuje *1* -
Selena a Nick spolu?
Chcete vedet jestli Nick a Selena jsou opravdu spolu? Tak juknete na www.selenagomezweb.blog.cz *1* -
Re: Nick
Ja zas naopak Sel mam radeji než Miley a když už ma Nick s nekym chodit tak se Sel *1* -
Nick
to je skoda me zrovna neni simpaticka ne ze bych mu to neprala ale me se spis libila miley *5* *5* *5* *16* *16* *16* -
Nick zadanej
Chodí se Selenou Gomez a dozvedela jsem se to na myspace ae jako tak 100% to není nikdy ae ma její fotky v rodine a už se to o nich rika dlouho *16* *9* -
cozhe??
ja ani nevim ze by s nekym chodil jako :( *16* *16* a kde ses to dozvedel/a? *5* *5* -
nick
coze nick je zadanej to je skoda a ńevite s kym ?????? *16* *16* *16* *16* -
Re: Zadanej
jjjjjjj upe mooocinky
on je upe good klucina *14* -
Zadanej
Tak už to vím jiste Nick je zadanej *9* *16* *10* -
Re: Re: Ahoj
jj souhlasim a vubec si nedela hlavu on je proste upe super kluk *14* *14* *4* -
Re: Ahoj
Ae u neho nejde tolik o ten vzhled ae tak ako to je taky klasnej *14* ae hlavne je stráááááásne moc hodnej klucina *14* *14* *14* *14* -
hhh
hlavně by sme ho ani nikdy nepoznali a ani neviděli(s plakátů a fotek) -
Ahoj
A já si myslím že by se vám nelíbil kdyby nebyl slavný. *1* *15* -
Nechápu
Nechápu že všichni žerete ty kecy o tom jak se Nick rozešel s Miley kvůli puse.V době kdy dostal pusu spolu nadále chodili a rozešli se asi o 3 měsíce déle.Jinak o jejich vztahu se vědělo mnohme dřív než mu dala pusu.A to díky fotkám ktere kolovaly už dávno ne netu.Rozešli se protože MIley nevěděla co chce a chtěla čas až se nakonec rozešli. -
Re: Re: Re: Re: pro ty co nickovi nadavaj!
nep promin to nepude i nemame ICQKO ae nwm proc to hledas *7* je tö smutny *9* *9* *9* ae jestli chces to video najit tak si tam dej treba DIABETES a tam si najdi neco tom nickovi ja nwm jak bych ti to uz vysvetlila ae az se naucim posilat odkazy coz bude neco trvat tak to poslu a nebo me to nekdo tady ocat coto video smutny chce videt me to muze naucit ae ja sem takovej blibinek vite?? *9* *5* *9* -
Re: Re: Re: pro ty co nickovi nadavaj!
prosim ja sem to video hledala ale nenasla jsem ho nasla jsem jenm jeho fota pod tim nazvem co si tu psala pls--- napis mi presne kde to mam hledat na icq 368328009