-
Re: Re: pro ty co nickovi nadavaj!
je to jednoduhcy tady na ty strance si das videoklipykliknes na jakej koliv a tam nehore se ti objevi ten ram tam do toho ramu napis NICK JONAS klikni na to search a tam tema sipka doprava furt jed dokud se ti tam jak je to results tak vedle se ti objevi str 31-36 of 24761 tak upe dole tam jak je napsana pod tim videokipem THE STORY OF NICK JONAS tam na to klikni a mas to ae ja sem se rozbrecela mozna sem citliva ae bylo to divny ae musis si tam ty vety prelozit je jich tam par abys vedela oco de hm?? -
On je nejkrásnejší nejsladčejší a nejlepší.........
Kazdá znás ví zhe Nicka miluje upa moc holek ae kazdá z nás si myslí zhe do me se určo zamiluje *1* *14* *14* Já ho miluju ae nedoufám zhe on me bude ani nedoufám zhe se sním nekdy setkám proste je to má platonická láska *1* *14* *14* Ae NIKDY nic víc to BOHUZEL nebude *9* *9* *1* -
Re: pro ty co nickovi nadavaj!
EjiIk A jAkEY Je THen ViDeOkLiPP??TelA BycHS e NA Nej TAkY KuKnoUt NApiS Mi plS. do vzkazuu DiKY -
pro ty co nickovi nadavaj!
prosim ty ktery tady NICKOVI nadavali at to nedelaji ja vim ze tady sou diskuse ae prosim nenadavejte mu protoze nevite co zazil:on kdyz mel cukrovku tak musel chodit na vazna vysetreni a jednou to bylo tak vazny ze nevedeli ani doktori jestli to vubec prezije *9* *9* a kdyz tam lezel na posteli toho doctora nebo neco tak tak se furt ptal jestli to prezije kdyz si najedete na videoklipech tam mate ten videoklip ae ja sem se musela rozbrecet jen si tam tech par vet musite obcas prelozit aby ste vedeli oco de *9* ae nedoporucuju videt ja sem z toho brecela 1 hodinu tak prosim nenadavejte jaky by bylo vam kdyby ste meli vy cukrovku a vsichni vam nadavali a smali se vam a rikali sze ste hrozny si predstavte jak ted musi zit?? *9* -
kazdymu se libi nick
asi nebudete sami kdo ho ma rad,tady se o nej hlasi hned nekolik , nick je uzasnej ae pro nikoho asi nebude ani pro me, AE JE MI HO LITO ZE MA CUKROVKU *9* *9* *9* ja ho proste miluju ne jako ze se mi jen libi a jen pisu ze ho miluju ja se do nej skutecne zamilovala jako kdyz potkate kluka a na prvni pohled toho kluka uz milujete tak je to u me to stejny *14* *14* kydybch mohla tak bych rada poznaLA ae to asi nepude .Ae porad tomu verim ze ho jednou uvidim a kvuli nemu se uci na kytaru *14* *14* *14* *14* *5* *3* *4* -
Re: čawky
mno je to blbost protoze i ja si myslim ze ve spojenych staech asi tezko budou mit icqko ae kdyby ho fakt meli bylo by to super to uznéj ,ae horsi je to stou domluvou snima to muzou jen ty ktery umej bezvadne ajinu *9* skoda né?? -
Re: takže...
ja bych jejich ,myspace chtela ae nwm jak se na nej dostat a taky nwm cotoje to myspace ja vm trochu sem moc blba vid??ze to nwm ae ja za to nemuzu je mi teprv 13 a este toho je spousta co nwm tak jestli bys mohla jak se teda na jejich myspace dostat a co stim myspace delat atd.:jen jestli chces mi to rict *9* *7* -
PrOJeCTt♥3
♥♥NIIck♥♥
♥○☼NeJuZHA sNeJsChIi__slOVIIk♥♥
○♥NES KoNaloOst SamaAa!♥♥
*14* *14* *14* *3*
○○○MoOoC RadAa hoO○○○♥
♥♦VIIdiMM ZHe NeJSEEm SHAama♥♦
○○JIEIik MoOc TeSim nA JEjIICh VzsTOUpEnI
*4* *3* *3* *3* *14*
ejIik NeCeTE YHe BzSmE UdelAlI NejaKEy PrOJeeCt<>>Jako a ptoM Yeh BZsmE Ho POSLAlii JiIm <<KDyBYy JOO TAk mI anPISTE VyKAziiK JUU BUDu CeKAt TAk Papa♥
♥♥VSEm FANynkAm jOnasCuu♥♥ *14* *14* -
Re: Nickova holka
zajímavý to je....nejvíc na tom je zajímavý to,jak je to vymyšlený.....všude se píše že možná chodí se Selenou.....MOŽNÁ!Tak proč by chodil s nějakou Eimi.kdyby existovaly aspon ty videa nebo fotky... -
nick love
nicki je upe super klučina
upe qasnej
mocinki se mi libi *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *3*
a hezky zpiva a hraje na kytaru
ja ho upe lovuju *14* *14* *14* -
...
http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521 -
Nej!!!
Nick je úplně nejhezčí, úmí pěkně zpívat a..... No je prostě úžastnej!!! *14* -
Re: Nickova holka
oprava má tam byt *zná *1* -
Nickova holka
Na tyhle - www.nickjonas.estranky.cz internetovy strance jsem našla velice zajimavy text o Nickove udajne holce a zhe se sní jedna česka sná a dokonce je její nej kamoška já osobne so myslim zhe je to naprostí kravina a kdyby nekdo o tom vedel neco víc tak at mi napíše díkec:-) *4* -
Re: Já ho zbožnuju:-*
plsky dala bys mi jeho myspace *4* *4* *4* *4* pls mooocinky *4* *4* -
Já ho zbožnuju:-*
Tak jsem Nickovi napsala na jeho myspace a on mi normalne odepsal porád tomu nemužu uverit *14* *14* *4* Je fakt moc milej proste ho zbožnuju *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Nevím čemu mám věřit
no jasne ae bravo girl ma docela milný info jako co vim tak z brava sou lidi vic odvazaný než z bravo girl pac je tam toho vic o muzice a o tech hvezdách a showbisnisu kdezto v bravo-girl sou pste rady pro holky atd..sem tam nejakej ten plakát ae to je vsechno...žádný novinky nebo paparaci pste nic... *13* *4* -
nick
nick je upe úúúúúúúúža kluk
je upe qasnej lovuju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jj
jjjjjjjjjjjj souhlasim *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
nickk
nick je super strašně ho mám ráda a ani nevím co dodat je prostě nej!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*