-
Icq, E-mail?
Ahojky. Já taky hrozně obdivuju Nicka. Mají s bráchama krásnou hudbu... A taky ho hlavně obdivuju, jak má tu cukrovku a všechno zvládá. Chtěla bych se s ním vidě aspoň jednou. Nebo mu napsat. Proto se vás ptám, nemáte nějakej kontakt na Nicka? Prosím cokoli. Přála bych si, aby přijeli do ČR na nějakej koncert. *4* -
nick
nick *14* *14* ¨krásně hraje na kytaru a stašně krásně zpíííívááááááááááááá *3* -
čawky
LIDI CO SME TO TU ČETLA ŽE SI JEDNA HOLA SNIM PÍŠE NA ICQ JU ....? JAKO ONI HO MAJ J .? (DIVNÝ NE ?) *7* *7* -
čawky
jj je fakt talentovanej...! *15* *15* -
meybe
*7* JAKO SKLADATEL,HUDEBNIK,A LOOKEM JE V POHO : *8* ALE MAMINCIN MAZANEK??TO JE PROBLEM... -
Re: nick
taky si myslim je to ten nejnadhernejsi kluk na svete je skoda ze nebydli tam kde ja! *14* *14* -
nick
miluji ho je to nejhezci kluk *14* *14* -
ááááááá
HELP!HELP!HELP!
Toho mi ani nepřípomínejte zdálo se mi (ve snu) že jsem letěla letadlem do USA a potkala jsem ho v tom letadle a on se do mně zamiloval to byl humus *10* Já mám Nicka ráda ale né z lásky a nikdy bych s ním teda chodit nechtěla......to byl můj konec v tom snu *5* -
Re: Re: Ahojky
nick je fakt super milujem ho -
je Nej
On je fakt super zpevák nej s Jonasu ae chudák zhe ma tu cukrovku *9* *3* -
nicholas
nick je fakt bozi uplne suprovej a jak to proste vsecko zvlada je fjnovej mocinky ho miluju ikdyz ho neznem ale na pohled je pratelskej.....lidi a napistemi to jeho icq.. prosim moje je pod chrisantenka411 085 405 prosim ozvetese at si svama muzu psat je to naprt si psat s nekym kdo tomu nerozumi
*14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Nickuv mail
tolkaaa naivita..to je cele cesko take naivne?:D -
Re: bloodsugar...chjo...ČTĚTE!!!
urcite neumre...1. typ je fajn..ako moja babka ma od 12. 1. typu a ma 80 a je cula a v pohode tak neplacte..mne to pride ako napr bezlepkova strava...proste daco s cim sa da dost lahko zit -
Re: bjouček..<3 in love <3
tebe co uz uplne hrabe? ma cukrovku na to sa neumiera ani nic:D haha sak moja babka to ma od 12 a ma 80 a zije v pohodicke.....to je daco jak bezlepkova strava zadne strachy :D:D....len si musi kontrolovat hladinu cukru v krvy to je setko -
síma =*
je to slaďoušek =c*
ale vzpamatujte se.. x) takový kluci sou i u nás i hezčí ;) nezamilovávejte se do jeho vzhkedu =*
a nešilte pořád s tim icq..i kdyby NÁHODOU (což nikdy neni) bylo pravý stejně si vás neuloží..by se mu šecky ty faninky nevešly do seznamu ...x)
maj best písničky =0** -
Re: Re: nwt
Dyštak je to Američan *13* *1* -
Re: nwt
Když je to Angličan , tak Anglicky . -
Re: ACH jo.....
Musela si mi nutně zkazit představy *9* -
Milej
On je hrozně milej klučina ... *4* jakože ON je pěknej a je slavnej bohatej má dokonalůej život i se svými bratry .. závidím mzu tohle je to i fakt moc dobre muzikant .. Mám ho ráda *3* -
je ten nejjjjjj
hoj lidi... možná si řeknete že jsem divná ale......
Prostě já na Nickovi obdivuju všechno, a když ho tak proberete nemá chybu.
má ten nejnádhernější hlas který jsem kdy slyšela,hraje skoro na každý nástroj ani jeho ůsmněv nemá chybu a je taaaaaaaaak krásnej a sladkej.
Já sice vím že pro něho jsem jenom fanynka ale on je pro mně víc... On je láska mého života. já vím že se s ním nikdy nesetkám ale už jsem se s tím smířila. Ale je fakt škoda že se nepřijedou podívat do čech, možná by se jim tu líbilo njn .... plostě škode že tady u nás nebudou mít koncert *9* *9* *9* *9* ale stejně by bylo nemožný abych sem se s ním nějak setkala . Jo Jo fanynky Nicka jonase se s tím musí smířit že s ním chodit nebudou. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*