Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ACH jo.....

hoj lidi....já wím jaký to je být faninkou nicka jonase,ale chápejte kolik vás je....na celém světě....myslíte že i když budete mít na něj nějaký kontakt,tak ho bude mít buď bloklej nebo si vás nikam nepřidá...:-(.....mě to taky moc mrzí....ani že u nás nebudou mít koncert....ale takovej je život....pro něj jsme jenom fanynky.....a nic víc.........vlastně ani newí že nějaká stránka tady vůbec je......:(.....pls neproklínejte mě ,ale je to tak *9*
  • Re: Re: Je prostě nej!!

bože to je ale tlama šikmooká *9* panebože *1*
  • kacenka1jb

Re: Re: ON

jo a jako jak si s nim muzhes psat po icq??kdyzh tam u nich icko nemaj???:(:D
  • wojta_sek

mm

on ma ten nejkrasnejsi hlas *14*
  • wojta_sek

skoda

jj jenom je skoda ze se porad zajima o ty 2 holky miley cyrus a tu 2 *9*
  • Re: Ja som do neho uuuplne PAF!

ha ha ha:-) *8* *8* *8* *8*
  • Re: nidfiic,

125236157 *9*
  • simika

Re: Ja som do neho uuuplne PAF!

jasne jasne..
  • sharpay-fabulous

Re: Je prostě nej!!

Nick je nádhernej všude... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • sharpay-fabulous

Re: Ahojky

to asi neví nikdo...ale možná v nějakým časopisu nejdeš adresu.

I LOVE NICK *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Ahojky

No víš v Americe není icq ale AIM...a on si přidává do přátel jen někoho...
  • lil_ninusqa

Re: Ahojky

Barka.3 mám jejich stránku ale adresu si nepamatuju protože já k nemu chodím a sme kámoši ale asi na zbitek prázdnin pudu k nemu takze ti žeknu *1*
  • lil_ninusqa

Ja som do neho uuuplne PAF!

Nick Jonas je krásny a užasny ´´CMUQ,, Nick to je tebe cmuq cmuq cmuq! mojko jeden jedini krát som sa s tebou rozprávala a bolo to užasne ale naštastie mam tvoje čislo na telefon takze ti zavolám aj dnes a miláčik ešte niečo Krásne Vianoce!CMUQ PS:Na zbitok prázdnin som u teba doma asi! papa už sa teším. CmuQ! *14*
  • bjouček..<3 in love <3

Nick je taky úžasnej..chtěla bych mu nějak pomoct..ae asi to nebude možný...je mi líto že je tak nemocnej...dyť má před sebou celej život žejo.. *9*
  • Re: Kravina

Jo !?A to že je mu 17 hnedka musí znamenat,že na to vlítne !? :-o
  • barka.3

Re: t-music!

Promiň ale když jsem chtěla hlasovat, bohužel jsem nikde nenašla kde... Příště by myslím chtělo napsat přesnou adresu *13* Díky! A jinak Nicky je *14* zlatíčko!!
  • barka.3

Ahojky

*14* *14* Nicka mám moc ráda a hrozně se mi líbí. Nemáte někdo jeho adresu nebo icq nebo e-mail?? Případně pište na: icq 444-496-688 nebo na e-mail: barka.v@seznam.cz . Děkuji moc a prosím ať nejsou falšované *4* Ahojky *14* *14*
  • niki125

nwt

nevite jesli se na jeho e-mail ma psat anglicky nebo česky *4*
    prosim odepiste *3*
  • niki125

jjj

prosim nemate nabo neznate někdo od nicka e-mail nebo icq
    budu čekat na odpověď dik *3* *4* *4*
  • pls

nemate někdo jeho e-mail *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit