-
CsOoÓŽéé??
_ *8* _Mg CsO SeM To SlYŠeLa,Že JaKoo KuDrNáČeK A JOnAs BrOtHeRs NePřIjEdOu Do PrAhy?? *7* *8* _SaKrA SaKrA SaKrA *8* *8* _Že To NeNi PrAvDa?? *9* *9* _Já SeM Z NěJ ToTíŽ UpE VyCáKaNá AkO UpE Ho ZbOžNuJu ToE ZlAtÍčKo UpE MeGaLnÍ *14* *14* *14* _LoVe LoVe_ *5* *4* *1* -
year 3000
hey to je upe nej písnička! mocinky chytalvá! si ji pouštím už asi po 20 *1* aji videoklip se good. tahle písnička vyšoupla sos z prvního místa u mě v žebříčku! *14* -
Re: jojo
mě se na nickovi ty vlasy právě líbí *14* hold sem na kudrnnáče *15* -
Re: jojo
nej je NICK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nikdo na něho nemá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
I love
I love NICK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *14* *14* *14* *3* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
NiKIShEk__sTLaSnEY MiLACEek__MUyy:o*
EjAa NICkk??ONn..UPNeC MrDHEe BOzHIii...MAM RAda VSeChNY CleNY Aek NIKiSHek Se MI MmOOOOSkoo LIbII...Je UPNEc roZtomilOuCkEy...A THY JEhOO OCii...UPNEc LOztomILyyy *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
MulUjUu HOOo...A NEISem Urcooo SAaMMA ZHee??
EJA UZh AbY DoRAzILy AjiK K NAm AE ZA TViLU THo UZh BDUee...kONeCnEe *14* *14* *3* *3* -
laska
ty ho mas rada ale ta cukrovka ti jeuplne ukradena tak ho asi tak nemas rada co *13* *7* -
jojo
Nick se mi taky líbí,ale na Joa memá...moc se mi na nickovi nelíběj ty kudrnatý vlasy,ale to je o vkusu,že jo... *14* *1* *1* -
Re: Re: bloodsugar...chjo...ČTĚTE!!!
máš pravdu -
Nick
*14* *14* *14* *14* je to strašnej miláček strašně krasnej atd... miluju *14* -
nick
NICK je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* -
Re: UZhOO__!
nejsi jediná kdo o žere-nech mi aspon kousek! *1* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: ON
a jakey ma mail??? -
UZhOO__!
Ejaa__NIkIsHEKK_UpNECc UZHoo__
PLoStE K SpApAnIi_uPNEC SVathOUSkEYy *14*
UPNEC LOStOMIloUSkEYy__kUSiik
*3* *14* *14* *14* *14* *14*
uPNeC ZHerUU hooooO....mOSKooo
MUSkooo *14* *14* -
Re: bloodsugar...chjo...ČTĚTE!!!
má cukrovku 1. třídy co jsem slyšela ......... -
Re: Re: koncííík
jé tak to tam běžím *14* -
Re: koncííík
Zatim u nas koncert neplanujou...treba jednou...musite hlasovat na webu Brava...tam je anketa, kterou kapelu chceme aby k nam prijela....zatim to je Tokio Hotel 36% US5 36% a Jonas brothers 28%....ale jonas brothers se lepsej a TH a US5 klesaj dolu, tak honem honem, at jsou 1.!!!ale az k nam jednou zatoulaj, tak urco nebudu chybet... *3* -
miluju te
je fakt nej -lepsi
-hezci
-dokonalejs
¨-vsechno dobry:-) *14* -
koncííík
ejik newithe eti budou mit u nas koncert??...jestli jo pls. napiste mi vzkazííkk moskoo fam dekujuu...ploste milujem vsechny co enmay nic ploti nemuuu .... *14* *14* -
Re: bloodsugar...chjo...ČTĚTE!!!
EJAa THAQ Tho massS BLby__E MI LItho TFyho KAmOSE__a NEWim Eti THo Je PLAvDa Aek PISe se THo V JEho DOTAzníKU tak NEwim ... Aek PLEYk JEho nEjoBLiBEnEjSi PItI bYLA colA__A Ted MUSi MIt Colu light nebO NeCo TKyVYho__TAk Aek JAko Zhe JEhho OBl. JIDlo Je SteaK THAq THo JE DiFNy a VUkROVA VAta A CokOLAdOva ZMrzka..tak jako newim zhe aek moe kamoska ma taky 1typu a nesmi jest thu cukrovou vatu a stea tak newim :-)