Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • barka.3

Je prostě nej!!

Mno co dodat, je prostěděsně hezkej, chytrej, milej a děsně rozkošnej!! S kámoškou si znovu a znovu pouštěli tu část jak jsou v autě, tam je straaaašněěěě rozkošnej... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ajulina

Re: šikula

presne!!a taky nejkrasnejsi s joe.....skoda ze tu nebudou mit koncert..... *14* *14* *9*
  • mak.mak

šikula

šikula *14*
  • Re: Lucy

neni nejhezcije joe ... *3* *13* *14*
  • micisek

i love you nick my baby *14* *4* *14* *4* *14*
  • nidfiic,

prosím dejte mi nekdo jeho icq nebo email
    *4*
  • chichita

Nick úža

Nick je plostě úža. I love you. *3* *5* *4* *3*
  • negri.baju

t-music!

hlasujte vsichni ta t-music.com !!! Pro pisen When you look me in the eyes od Jonas Brohters!!! (novinka) !!!sup sup, at je dostaneme aspon do top 5! *3*
  • Lucy

Nick je nejlepší miláček kwásnej *14* *14* *14* *14*
  • maggie000

Nechápu, proč takhle znechucujete češtinu...

Proč? Jinak Nock je úžasnej, talentovanej, nadanej, etc... Mám ho z Jonas Brothers nejradči... *14* *14* *1* *16*
  • majlik

zpěv

jo opravdu nejlíp zpívá z tý zkupiny Jonas brothers MNOHEM LíP!!!!!!!!!!!!
  • majlik

slaďoušek

Nick je sladkej hezoun hrozně hezkej klučina ale i Joe Jonas není špatnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • domik77

Re: čeština ne?

naprostý souhlas *1*
  • sharpay-fabulous

Re: year 3000

mě se taky nejvíc líbí Year 3000 a hlavně Nick!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
  • domcus

čeština ne?

Ty jo holky.....umíte tu vůbec někdo psát česky?!=D to ani už nejde přečíst,já češtinu nesnášim,ale takhle bych ji ani já neznetvořila!Nevim,ale tenhle druh psaní už dávno neni IN.........
  • domcus

Re: year 3000

tak souhlas.........hned jak jsem ji našla,taky jsem si ji pouštěla pořád a pořád dokola.....a i když je to už dýl...tak se mi neoposlouchala
  • Re: ON

ahoj lidi já si s nim písam na icq je strašně v poho mam ho mocz ráda já ho plostě strašně mocz miluju *14*
  • Nejhezčí kluk

Nick je super kluk *14* *14* *14* *14* *14*
  • PaVlUsHkA<3

jE To nEjSlAdšÍ KlUk..tVl jÁ Ho nEjVíTs žeRůŮ...cH joO..Ci AbY PřIjEli dO PrahY:o*<3miIlUJUu MoOc nEjVíC rOzToMIlEj nEjHeZčÍ PsTě tEn NeJvĚtŠí kUnDáL Na CSVěTě:O*<3 *14* *14* *14* *14*
  • PaVlUsHkA<3

NiCk dOkoNaLoSt..vLaStNě oN Je cElEj dOkoNaLeJ:O*sLunÍčKO ÚpLnÝ TvL jÁ Ho ŽeRů nEjVíTs!!Tvl aSi sNiM oBrAzOvkU...:o* *14* *14* NeJluxUsNěJšÍ NeJkRÁSNěJšÍ NeJúŽaSnĚjŠí pRoStĚ NéÉéÉéJ!!:o*MiLUjŮŮ MOTcKáÁá<3_:O*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit