Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nck a Nicole spolu chodily..Bylo to včude na internetu aj v časopisek jako třeba bravo,girls a popcorn..!! Nick dal konec selene kvuli ni.. JO a Nicole není 32 let ale je jí tedkom 21let..!! Kdyby ste pochibyly tak se kukněte pořádně po internetu..!!
  • Re: :)

O tom se ale už ví dost dlouho... už to říkal v Jonas Brothers žijí svůj sen, rok 2008... :)
  • :)

Ano Nick má cukrovku,dozvěděla jsem se to v jeho klipu u songu Who I am ... tam měl cedulku s nápisem "DIABETIC"
  • sificek

Re: Achjo

jo no ja jsem snema na tom stejne jako ty :D
  • sificek

Re: Introducing me v limitu

jo no je važne dobrej a jak pak nakonci spadnul :D nejlepsi at přijedou do ŘR :D
  • sificek

Re: I love Nick!

taky mam rada jeho vlasy ale on se tedkom nechal ostrihat na kratko a podle mě mu to moc nesluši :D mě se vic libi s kudrlinkama :D
  • Ninck

Viete o tom že Nick Jonas má cukrouku .
  • dra

:-)

tak už ste to četli Nick a Delta....že by jeho nová holka?
  • selly-libu

Nick Jonas...

On je úžasnej nejhezčí z Jonasů .... On ne prostě bombovej klučina ... je dokonalej ...=) *4*
  • dra

:-)

tak co lidičky jak se vám Nickoušek líbil v Mr. Sunshine....mě teda hrozně....vypadal úžasně
  • Re: Re: Re: Cukrovka

Mohu se zeptat kolik ti je let? Moc ráda bych si stebou někdy popovídala třeba na fb nebo icq a odkud jsi? :)
  • Re: Re: Re: Cukrovka

Naprosto tě chápu, kdyby si to nějak zvládla určitě mi dej vědět, budu moc ráda!
  • kate.szv

Re: Re: Cukrovka

Jj život je stejně kvalitní jako u lidí kteří nemají cukrovku :) O ten náhrdelník budu bojovat :D
  • zuzka.efronova

nick

nick vypada užasně vypada jak anděl *4*
  • Re: Cukrovka

Já sice cukrovku nemám ale naprosto to chápu a myslím, že cukrovka vám neomezí život na tolik, aby jste si ho pořádně užili... Nick si život užívá naplno... Také jsme chtěla ten náhrdelník, protože je to to, co o něm vypovídá, že se za to nestydí! *3*
  • Re: Re: Re: Dabing :D

No řekla bych že Nick je rozený američan a už od dětství žije v americe,tekže to asi těžko bude angličan,protože Dallas je americké město
  • Re: Re: Dabing :D

Hele holky nechci vám do toho kecat ale nick je angličan a žije v americe takže je blbost že bude hrát v českém filmu.Ale je to ten nejhezčí kluk. *4* *4* *4* *4*
  • Re: Zpěvák

No já nevím ale k sobě by se hodili hodně nicole je neeeeeeeeej *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *3* *3* *14* *14* *14*
  • kate.szv

Cukrovka

Bohužel vím, jaké to bylo pro Nicka, když mu ve 13ti letech zjistili cukrovku :((... Já mám cukrovku skoro 4měsíce.. Taky mi bylo 13 let. Bylo to ze začátku těžké, ale potom, když jsem zjistila, kolik milionu lidí trpí tímto typem 1., hned to bylo jednodužší :) Řekla jsem si "Nejsem v tom sama" :) Docela mě štve že nebydlím v USA :) Rády bych chodila na ty jeho srazy :) Jak nosí Nick ten náhrdelník, chtěla jsem si ho objednat na jeho internetovým webu, ale jsou pouze pro USA a Kanadu :(( Jinak.. jestli chcete něco vědět o ckurovce tak mi napište do zpráv :) Budu ráda :-* <3
  • kate.szv

Re: Re: Cukrovka

Dověděla jsem se, že jí zlistili když mu bylo 13let... Jak můžeš napsat, že mu jí zjistili v 11 a má jí už od malička ??? To že si se spletl/a v roce, ale to že napíšeš že jí má odmalička, je trochu blbost !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit