Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Luida

Hele a jak to všechno víš?? *8*
  • Zpěvák

Nevíte prosím jestli Nick chodil s Nicole Anderson. Děkuji předem za odpověď.
  • danca13

Super zpěvák

Nick je prostě úžasný. Z Jonasů ho mám nejraději. Umí skvěle zpívat a navíc hraje na kytaru, piano a bicí. V Camp Rocku 2 jsem jenom valila oči. Prostě: Podle mě je to nejlepší zpěvák a doufám, že jeho kariéra teprve začíná. Přeji hdně úspěchů *3* *3* *3* *4* *4*
  • nicitta

<3

Nick je skvělej a Jonas Brothers taky! Miluju jejich muziku, můžu si jí pouštět i když jsem smutná nebo veselá,i když musím přemýšlet a nebo se chci odreagovat. Nickovi hrozně závidím co všechno dokáže:Hrát na kytaru,piáno,bicí;zpívat,skláda t hudbu,hrát a navíc je krásnej *14* Strašně bych si s ním a s klukama chtěla popovídat *8* Nevím co jinýho dodat, jen pevně doufám že přijedou do ČR...Byla jsem na jejich koncertu ve Švýcarsku v Zurichu,ale ten se nakonec nekonal,protože Nick byl nemocný.Tak doufám že se mi to poštěstí někdy jindy...Miluju je *14*
  • luida

Re: Hanča

Je to družička a kamarádka Danielle. Jen si s ní zatančil.
  • luida

Re: Dabing :D

Je to fakt on! Taky jsem tomu nemohla uvěřit, ale když se líp zaposloucháš, tak ho tam poznáš. To jak třeba Lexa říká "Pane Ozzáku."
  • Dabing :D

Ty jo fakt Nicka dabuje Matouš Ruml z comebacku :D :D :D ??? Jako ten hlas mi vubec nepripada stejnej ale prej je to on!
  • Zajímalo by mě

Hele nevíte někdo jestli Nick chodí ještě s Nicole???Jestli ne,kdy se rozešli??
  • Hanča

Zajímalo by mě s jakou holkou to Nick šel,jestli s nějakou drůžičkou,nebo jestli tam s ní byl.Však se podívejte http://www.youtube.com/watch?v=vyfl xOMfA70 Dík za odpověď pokud to víte. *14*
  • luida

Re: Hanča

To je jeho prstýnek čistoty, neboli Purity ring. Je to znamení, že je stále panic. Přendal si ho jen z prsteníčku na řetízek.
  • Hanča

Hele nevíte někdo co to nosí Nick za prstýnek u tý jakoby vojenský známky???dík
  • disneygirl

pozdní

opožděně vše nej *14* *14*
  • Přání

Nicku vše nejlepší hodně zdravíčka a štěstíčka, Happy Birthday are super...!!!???Mám tě ráda(I love you *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ) *3* *3* *1* *1* *3* *14* *14* *14* Jsi nejjjjjjjjjjlllllllleeeeeeeeeeeeepppppppppppššššššššššííííííííí spolu s Joem a Kevinem jako Selena Gomez ???!!!... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *14* *14* *5* *4* *4* *4*
  • lucy-bieber

HEEEYYYY

Hey Nicku všechno nejlepčččíííííí at se ti vsechno dařííí!!!!!!!!!!! *14*
  • your-darling

...

všechno nejlepší... *14* *14* *14*
  • -leni-

Re: Happy Birthday

taky se přidávám Happy B-day Nicholas:)
  • Happy Birthday

Všechnoooooo nejlepšíííí Nicku *14* *14* *14* *14* *4*
  • l.beauty

:(

To asi jo no taky jsem si to myslela ale pak mě to pustilo a řekla jsem si že bůh ví jestli jsen někdy vleze. *4* *4*
  • hbdelfin

vše nejlepší!!

tak mu přeju všechno nejlepší, ať má hodně štěstí a úspěchu v dalších letech
  • dra

:-)

Nikoušku přeju ti všechno nejlepší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší