-
I love Nick!
*14* Nicka mám z Kapely Jonas Brothes nejvííc ráda *14* a taky en mi nejvíc líbí hlawně jeho kudrlinky ... Nick je upně jinej než Joe a Kevin =) Joe je hezkej to jo zpívat taky umí ae je mu jde hlawně o to jk vipadá Kevin je srandovní je taky krásnej ae Nick je Romantickej,citlivej krásnej , prostě bomba kluk .. kdybych si měla vybrat s jakou "star" chci po večeřet byl by to NICK!! na 100% chtěla bych vědět jakej je doopravdy jestli je uplně stejnej jako jeho role =) *14* -
-
Re: I love Nick!
taky mam rada jeho vlasy ale on se tedkom nechal ostrihat na kratko a podle mě mu to moc nesluši :D mě se vic libi s kudrlinkama :D
-
-
Nick
Hele nevíte někdo jestli jak dal Miley kopačka a pak ona složila tu píseň 7thing..jako jak tje to o Nickovi.. tak nevíte jestli píseň Sorry nesložil zase on na ni???? fakt by mě to zajímalo napište díky moc.... -
-
Re: Nick
JJ Nick složil píseň sorry pro MIley složil ještě jednu ale ta nakonec na albu neni.
-
-
Vše nejjj
Nicku,všechnooo nejj!!!Milujuu těěě *14* -
Vše nej
Vše nej nej nej nej nej k 17 narozkám :D MILUJU TĚ *14* *14* *8* -
K narozkáám
Nicku všechno nejky k tvym17tinam hodne lsky..atd.. *14* *14* přeje Sandrush a Verush -
.......
Och...moje laska mela vcera narozeniny a ja jsem nestihla mu ani poprat....TKZE...happy birthaday....i like you *14* *14* -
Nck a Nicole spolu chodily..Bylo to včude na internetu aj v časopisek jako třeba bravo,girls a popcorn..!! Nick dal konec selene kvuli ni.. JO a Nicole není 32 let ale je jí tedkom 21let..!! Kdyby ste pochibyly tak se kukněte pořádně po internetu..!!
-
Prosiim
heyky ta stranka nejde, nemohl by nekdo kdo ma tu jeho adresu mi poslat na mail : marrja@seznam.cz ...děkuju -
-
Re: Prosiim
tak si to zkopiruj a zadej do vyhledavace na seznamu! *4*
-
-
Svatba
Ahojte, kdy se bude Kev ženit? Nebo už to má za sebou? Chcu mu poslat gratulaci a nevím kdy! -
-
Re: Svatba
Kevča se ještě neženil. Myslím že se bude ženit někdy mezi podzimem a zimou takže máš ještě chvilku čas -
-
Re: Re: Svatba
díkybohu, aspoň můžu něco úúúúúúúža vymyslet! *14*
-
-
-
Nick
Milí Nicku všechno nejlepší k narozeninám. *4* *5* *7* *3* *9*