Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mak.mak

šikula

šikula *14*
    • ajulina

Re: šikula

presne!!a taky nejkrasnejsi s joe.....skoda ze tu nebudou mit koncert..... *14* *14* *9*
  • hello nick please arrive to czech republic *9*
  • pls

nemate někdo jeho e-mail *3*
  • terkamalinka

Nickie

Už jsem tu podobnejch přísdpěvků viděla hrozně moc a vím že je to možná už trochu ohraný ale ON je prostě úžasnej! *14*
  • Happy B-Day Nick
  • pavlusqa

je Nej

On je fakt super zpevák nej s Jonasu ae chudák zhe ma tu cukrovku *9* *3*
  • nick

miluji ho je to nejhezci kluk *14* *14*
    • Re: nick

taky si myslim je to ten nejnadhernejsi kluk na svete je skoda ze nebydli tam kde ja! *14* *14*
      • Re: Re: nick

souhlas
  • čawky

jj je fakt talentovanej...! *15* *15*
  • Icq, E-mail?

Ahojky. Já taky hrozně obdivuju Nicka. Mají s bráchama krásnou hudbu... A taky ho hlavně obdivuju, jak má tu cukrovku a všechno zvládá. Chtěla bych se s ním vidě aspoň jednou. Nebo mu napsat. Proto se vás ptám, nemáte nějakej kontakt na Nicka? Prosím cokoli. Přála bych si, aby přijeli do ČR na nějakej koncert. *4*
    • Re: Icq, E-mail?

Mno taky sem se ho snazila najit nebo sehnat ale porad nic... takze se podle me nic nenajde.. *9* ale kdyby ho nekdo mel tak mi taky nekdo reknete *3*
  • Lovee

Má nádhernej hlas, narodil se presne den po mym narozeni (+ 2 roky), chce GT Mustang coz je nadherny auto ktery bych taky chtela... mnoo je toho hodne co je spolecnyho ale kdyby to melo jeste nejaky souvislosti treba ze by jsme se potkali brala bych to hned ale tahle mi to je uplne k hovnu... Mno proste ho lowuju *14* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší