Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nick.love

http://www.t-music.cz/ hlasujte lidi pro Jonas Brothers ;o)
  • denina.07

je to ten nejrozkošnější sladouch na světě. já ho naprosto žeru
  • u.z.l.i.n.k.a

Můj blog :-)

Ahojte *3*
    Ráda bych prosadila můj blog o Nickovi kdo bude mít zájem tak se podívejte na : http://leosek159.blog.cz/
    A taky nějaké komentáře. *3*
  • kazdymu se libi nick

asi nebudete sami kdo ho ma rad,tady se o nej hlasi hned nekolik , nick je uzasnej ae pro nikoho asi nebude ani pro me, AE JE MI HO LITO ZE MA CUKROVKU *9* *9* *9* ja ho proste miluju ne jako ze se mi jen libi a jen pisu ze ho miluju ja se do nej skutecne zamilovala jako kdyz potkate kluka a na prvni pohled toho kluka uz milujete tak je to u me to stejny *14* *14* kydybch mohla tak bych rada poznaLA ae to asi nepude .Ae porad tomu verim ze ho jednou uvidim a kvuli nemu se uci na kytaru *14* *14* *14* *14* *5* *3* *4*
  • pavlusqa

On je nejkrásnejší nejsladčejší a nejlepší.........

Kazdá znás ví zhe Nicka miluje upa moc holek ae kazdá z nás si myslí zhe do me se určo zamiluje *1* *14* *14* Já ho miluju ae nedoufám zhe on me bude ani nedoufám zhe se sním nekdy setkám proste je to má platonická láska *1* *14* *14* Ae NIKDY nic víc to BOHUZEL nebude *9* *9* *1*
  • to to letííí

ty jo to tak strašně letí....:( už 18...pamatuju když mu bylo 15.. to byl tak sladkej,usměvavej...a ted je znej chlap!oprava moc hezkej chlap!! :D :) škoda že neni pořád tak roztomilej jako v těch 15-16 ted se málo kdy usměje :( ale jinak Všechno nejlepšíí <3 a doufám že se sem taky jednou podíváte
  • mayinqa

Je nej z Kapely ..

Holky no newm.. a podle mě je Nick nejlepší a nejhezčí z kapely ... co si myslíte vy ?? *14*
    • denisqaaaa

Re: Je nej z Kapely ..

no joe je tky dobrej ae nick tky neni spatnej *1* *3*
  • Miluju nicka

no tak jsem si cetla vase komentare lol jedna holka tu psala že snim chodi bože co vsechno si jeste vymislite to že sisnim piseste to beru ale chodit to asi težko.nick se mi hrozne libi a chci se snekym o nem bavit pridejte si me do pratel a mužem pokecat. *15*
    • Re: Miluju nicka

tak třeba já si mslíím že si s nim tady nikdo nepííše...ale niic proti..co já viim třeba jo...:DD a mě se Nïck taky hrozně líbí *4*
  • nick

podle me je joe hezci ale nick je super ale ne tak jak joe *3*
    • elis66

Re: nick

to mě se zase víc líbí Nick...i když všechny noviny a ve včech článcích se jako o nejpřitažlivěžších píše právě o Joeovi
      • Re: Re: nick

taky se mi nejvíce líbí Nick, každý má jiný vkus :) ale samo. Joe je taky boží :)
        • elis66

Re: Re: Re: nick

ty si můj člověk..tady všichni žerou jenom Joea...:D:D jako né že by nebyl hezkej..ale já jsem ulítlá na kudrnatý:D:D
          • terkamalinka

Re: Re: Re: Re: nick

S tebou naprosto souhlasím Joe je taky dobrej ale Nick je prostě nejlepší v podstatě nevím co na Joeovi všichni mají ale je divný že se mi nikdy nelíbili kudrnáči ale Nick je výjimka. *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: nick

jojo mě se taky lííbíí Nick: ))) on je hrozně roztomilej *14*
  • Nick

jako on chtěl aby se k němu vrátila jo?? a nevíš kde bych tu druhou písničku našla nebo jak se jmenuje??
    • Re: Nick

Ne ona ve svojí písni zpívá že když se jí omluví že vše smaže.A Nick napsala píseň Sorry, kde se Miley omlouvá že s ní nebyl když to nejvíc potřebovala.Bohužel po rozhochu se pohádali a dlouho spolu nekomunikovali až teď se vše uklidnilo a baví se spolu alespoň trochu.Ta druhá píseň se jmenuje 'Let me Down' ale kde jí sehnat nevim ani na youtubu nebyla.Jinak ani jeden neni proti a nepopírá že by se k sobě jednou mohli vrátit.
      • Re: Re: Nick

MILUJU HO JE K SEZRANI MAM JEHO FOTKY NALEPENE VSUDE JE MOC SEXY!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší