Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I love

I love NICK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *14* *14* *14* *3* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • domcus

čeština ne?

Ty jo holky.....umíte tu vůbec někdo psát česky?!=D to ani už nejde přečíst,já češtinu nesnášim,ale takhle bych ji ani já neznetvořila!Nevim,ale tenhle druh psaní už dávno neni IN.........
    • domik77

Re: čeština ne?

naprostý souhlas *1*
  • aknellka

Turné 2010 Nick J & The Administration

http://www.youtube.com/watch?v=7auS 8bmmXkc

1/29/10
    Austria
    Belgiu m
    Germany
    Ireland
    Italy
    Netherl ands
    South Africa
    Switzerland
    2/1/10
    United Kingdom
    Ireland
    2/2/10
    United States
    Canada
    Mexico
    Argentina
    Malaysia
    Singapore
    Philippines
    H ong Kong
    Indonesia
    Taiwan
    2/5/10
    Au stralia
    Spain
    France
    Poland
    2/8 /10
    New Zealand
    2/9/10
    Brazil
    June 2010
    Japan

určitě jukni!!! Musíme je dostat k nááám!!:D
    • luida

Re: Turné 2010 Nick J & The Administration

Tož a kde je ČR???? Já ho roztrhám jak hada!! Až s ním skončím, tak tam Česko bude 4x!!!!
      The Czech Republic: Prague
      The Czech Republic: Brno
      The Czech Republic: Ostrava
      The Czech Republic: Olomouc(tu mám 20 minut od domu)
      Mizím do U.S.A.! A pokusím se ho nezabít! Taková drzost nejet do ČR! Jak si to může dovolit??!!! *1*
      • Re: Re: Turné 2010 Nick J & The Administration

Rovnou tu můžou bydlet :D (například v ostravě :D)
      • Re: Re: Turné 2010 Nick J & The Administration

Ale to neni turné! To jsou dny, kdy vycha zí album ,,Who I Am´´!!! *4*
        • luida

Re: Re: Re: Turné 2010 Nick J & The Administration

Díky Bohu!! *1* Ale i tak ho roztrhám, jak nebude v turné ČR 4x! *15* Ale bylo mi nějaký divný, že by za jeden den stihli až 10 států, ke všemu třeba polovinu z nich na jiných kontinentech!
          • maeve

Re: Re: Re: Re: Turné 2010 Nick J & The Administration

Tak jako tak, pořád tam česká republika chybí, to jako znamená, že u nás to cedlo nevýjde nebo co? *8*
  • Achjo

Holky,
    skupinu Jonas Brothers sem do nedávna (asi tak 3 mesice) nesnasela...prisli mi jako nafoukani trapaci....ale ted...rict to nekdo prede mnou tak ho zabiju...v mobilu mam snad vsechny songs...od nich...strasne fotek a vseho....sem totalne zamilovana...(a to asi fakt nekecam...vim...sem blazen)...do Nicka (Nicholase Jerry Jonase)...pokoj mam celej polepenej jeho plakatama..clankama o nem(i o ostatnich 2)...a dalsim...proste...kolikrat vecer brecim...protoze mi muze bejt jasny...ze jeho nikdy mit nebudu...sem fakt zoufala...a vim ze tohle co vam tu pisu vam prijde asi fakt trapny....ale moje rada zni...mejte je radi...zboznujte je...ale urco nedopadnete jako ja...ktera jsem z toho uplne nadne...proste...ACHJOOOO.... *9*
    • sificek

Re: Achjo

jo no ja jsem snema na tom stejne jako ty :D
    • Re: Achjo

Já jsem na tom stejně úpa stejně *9*

Nicka zbožňuju je to ten úpa nejsladší kluk na světě *14* *14* *14* *14*

já jsem na tom stejne s Justinem Bieberem

já jsem na tom stejně. Nick je božíííííí. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* když budou v Čechách,tak si připlať a pustí tě do zákulisí. Možná ulovíš i autogram a fotku. Když budeš mít štěstí,tak s noma prohodíš i pár slov.
    • vendullajonas

Re: Achjo

Z toho si nic nedělej, za čas tě to přejde :) Já vím, o čem mluvím a další tisíce a tisíce holek jsou uplně ve stejné situaci jako ty ;) Takže v tom nejsi vůbec sama.
  • chichita

Nick úža

Nick je plostě úža. I love you. *3* *5* *4* *3*
  • Vše nelepší k narozeninám Nicku
  • óóó

*14* Nick ---> roztomilý a citlivý *14* óóó nemůžu z něho . . .prostě dokonalost sama o sobě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • miley.ajus

upa

uplně největší sladoušek....klasavec pěknej ...každá by ho chtěl ajne že sme češky sakraaa...proč sem se nenarodila jako američanka bych ho sežrala(orzaně řečeno) *3*
    • monass

Re: upa

ja bych ho treba nechtela jo ando jak si psala ze se joe rozesel s taylor to je sice pravda ale nick taky neni světec kdyz zača o miley ty pomluvi rozkrikovat on aha zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *15* *15* *15* *15* *15* *15* tak se uklidni
      • luida

Re: Re: upa

jaky pomluvy? Ja vim jenom to, ze Miley prohlasila ze ho nenavidi, urazela ho a delala co nema rad.
    • bojovník

Ahoj Nicku! *3*
      Včera jsem konečne sehnala naše(český)Bravo a tam byl s váma rozhovor.Tys jim uplně normálně řekl že máš cukrovku!Já jsem to věděla sice už dřív ale i tak mi tě bylo hrozně líto! *9*Nicku zas je dobře žes jim to v pohodě řekl protože se nemáš za co stydět!!!!!!!!!!
      Bojuj s tou sviní prosím tě zvládneš to věříme ti dokážeš to! *10* NESMÍŠ TO VZDÁVAT
      hodně zdraví a pevný nervy!
      • luida

Re: bojovník

tky mam cukrovku 1.typu a blby je ze ji mas az do smrti.Nick je super protoze diky sve slave muze i s bratry pomahat detem se stejnou nemoci.
  • nick.love

HééJ on je nejhezčejšíí..:)
    __Zbožňujuu u_<3
  • nick.love

Když já ho tak zbožnujuuu *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší