-
nick
má nick nějakou holku?? *14* -
-
Re: nick
Spekuluje se o to mže chodí s Selenou Gomez ale není to ješte potvrzeno.Ale mě by osobne sedel víc s Miley. *1* *5* *14* *14* -
-
Re: Re: nick
Nick v životě se Selenou nechodil...ale Miley se k němu hodí víc no..tož to je pravda xD -
-
Re: Re: Re: nick
Ty voéé s Miley chodil a tj vše se Selenou nechodil a ani se to neříká *1* *1*
-
-
-
-
Vse nejlepsi k narozeninam
milacek ma narozeniny :-** AwWww NejviiTzZzZzz vse nej :-** pusoo *14* -
Vše nej
Vše nej Nicku i když tu nikdy asi nepříjdeš *3* -
Nick Jonas
téda Nick je podle mě nejhezčí ze skupiny i když na některejch fotkách vypadají dobře i jeho bráchové a on má fakt cukrovka diť je hrozně mladej to sem fakt nevěděla *7* ale jinak ho taky miluju zkusim mu napsat na ten email i když zas neumim tak dobře anglicky *15* -
-
Re: Nick Jonas
jaký je jeho email -
-
Re: Re: Nick Jonas
co vim ja, tak hvezdy vetsinou e.maily nemaji, pac by byly hned zaspamovany....skoda...:(...ty woe...je mi ho ale oupe lito kvuli ty bloodsugar....chjo....
-
-
Re: Nick Jonas
Mno to teda jo.. Sice jeho bráchopvé jsou taky hezcí ale on je fááákt nejhezčí...Když jsem je viděla poprvé ihned see mi nejvíc zalíbil Nick *14* *14*
-
-
nick je nejlepsi
nicku ty si proste jednicka ty si ze vsech nejlepsi ja bych se s tebou chtela setkat mam te strasne rada si proste nejnejnejnejnejnejnejnnejnej a jak jeste hrajete v tom filmu s hannou montanou proste jednicka miluju te !!!! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Láska
Je prostě rostomilej mazlíček malinkej že jo *3* *14* *14* *3* -
UZhOO__!
Ejaa__NIkIsHEKK_UpNECc UZHoo__
PLoStE K SpApAnIi_uPNEC SVathOUSkEYy *14*
UPNEC LOStOMIloUSkEYy__kUSiik
*3* *14* *14* *14* *14* *14*
uPNeC ZHerUU hooooO....mOSKooo
MUSkooo *14* *14* -
-
Re: UZhOO__!
nejsi jediná kdo o žere-nech mi aspon kousek! *1* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
jojo
Nick se mi taky líbí,ale na Joa memá...moc se mi na nickovi nelíběj ty kudrnatý vlasy,ale to je o vkusu,že jo... *14* *1* *1* -
-
Re: jojo
mě se na nickovi ty vlasy právě líbí *14* hold sem na kudrnnáče *15* -
-
Re: Re: jojo
tak to jsme dve ja jsem taky na kudrnate a moc
-
-
Re: jojo
nej je NICK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nikdo na něho nemá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Lucy
Nick je nejlepší miláček kwásnej *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Lucy
neni nejhezcije joe ... *3* *13* *14*
-
-
oooooo
J8 vim že to řikáte všichni XD ale já ho upa MILUJU !!!!! *14* *14* *14*
I love nick ♥ ( and jonas brothers) Je tak roztomilej :) *14* *14*