-
Nick se narodil ve stejný den jako já *1* *1*
-
Los Angeles
Přesněji bydlí v Los Angeles,ale ulici vážně newím!To by ten barák byl pořád v obležení fanynek!!! *1* -
nick
He is cute I love he....... *14* *14* -
-
Re: nick
kdyžtak I love HIM *1* -
Re: nick
Mělo by tam být: I love him
-
-
miluju
hele pred casem se tu pisalo ze tu na neho ma jeho cislo.... muzete mi ho plsky poslat...kdo ho ma???? -
pls
AHOJ HOLKY..WÁÁ TEN NICK MA ALE FANINEK :) TO JE BEZVA..HELE NEJAK SEM ZASLECHLA ZE MAJ PRIJET DO BIG CITY.. :) KECY?..NEVÍTE KDY?..DOCELA BYCH SE JELA KOUKNOUT..MYSLIM ZE JAO VETSI Z VAS TADY :) TAK SE KDYZTAK OZVETE DÍKYS *1* -
Pomoc!
Holky pomoc, musím Kevovi poslat přání a nic mě nenapadá. A ani nemůžu nic dobrého najít. Kdyžtak pošlete do vzkazů. A nějak do jeho narozek. -
HE
JO holky prosim vas na myspace..jak poznám že je to pravej nick?..jelikoz jsem nejakymu napsala ale nevím nevím..tak pls kdo si s nim uz psal tak mi to prosim písnete *14* -
-
Re: HE
já si s ním psala! je to http://profile.myspace.com/index.cf m?fuseaction=user.viewProfile&frien dID=443252603 možná to pude hned ale spiš si to okopci do toho vyhledavaca *3*
-
-
bloodsugar...chjo...ČTĚTE!!!
Ahojky....Nick je fakt kraaasnej, ale je mi ho straasne lito kvuli ty cukrovce...oupe jsem se rozbrecela, kdyz jsem se o tom dozvedela..:(...hned jsem si potom zadala do vyhledavace cukrovka 1. typu....psali tam, ze se na to neumira, ale ze se az do smrti musi davkovat denne inzulin...tak nevito o tom neco...jestli na tech strankach psali pravdu....cukrovka 1. typu...vim, ze kamos ma taky cukrovku, ale 2. typu, a ze asi ve 30 zemre..... *9* ....je to skoda ..je to fajn kamos... -
-
Re: bloodsugar...chjo...ČTĚTE!!!
urcite neumre...1. typ je fajn..ako moja babka ma od 12. 1. typu a ma 80 a je cula a v pohode tak neplacte..mne to pride ako napr bezlepkova strava...proste daco s cim sa da dost lahko zit -
má cukrovku 1. třídy co jsem slyšela ......... -
-
Re: Re: bloodsugar...chjo...ČTĚTE!!!
máš pravdu
-
-
EJAa THAQ Tho massS BLby__E MI LItho TFyho KAmOSE__a NEWim Eti THo Je PLAvDa Aek PISe se THo V JEho DOTAzníKU tak NEwim ... Aek PLEYk JEho nEjoBLiBEnEjSi PItI bYLA colA__A Ted MUSi MIt Colu light nebO NeCo TKyVYho__TAk Aek JAko Zhe JEhho OBl. JIDlo Je SteaK THAq THo JE DiFNy a VUkROVA VAta A CokOLAdOva ZMrzka..tak jako newim zhe aek moe kamoska ma taky 1typu a nesmi jest thu cukrovou vatu a stea tak newim :-)
-
-
MTVEma 2009
http://ema.mtv.tv/artists/jonas_bro thers
kluci jsou nominováni na MTV Ema. tak dejte hlas. je tam napsany Vote, tak klikni. -
OMJ to už je mu vážně 23? *8* Dokonalost *14*