Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nickuv mail

vite jaky je jeho mail?? me ho dala jedna kamoska.. nick_bronj@hotmail.com‎
    miluju ho!! je nejlepsi!! *14*
    • Re: Nickuv mail

ae jak se mame na ten jeho mail dostat??poradi mi nekdo??a vis ze je to doopravdicka pravda?? *7* *9*

dikyy za ten email diky mocinky moc shaněla jsem ho
      • Re: Re: Nickuv mail

tolkaaa naivita..to je cele cesko take naivne?:D

von je fakt boží......ale je chudák někde sem četla(nwm jestli je to pravda) že má cukrovku 1.typu :-(.aůle asi nejsi jediná kdo ho miluje *14*
      • Re: Re: Nickuv mail

je mi jedno jestli má cukrovku nebo co a on je prostě sladke a kdo ho ještě nezná tak je fakt blbej hlavně že...........ekzistuje *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Nick

Podle mě je Nick chudák ale hrozně ...roztomilej? Možná... Jako mít cukrovkua přitom jako hrát ve skupině mzusí ýt velkej nátlak..a ještě bez Sexu.. no chudáci kluci xD *14* *14*
  • Happy B-day *14*
  • ajii

-ÓN-

je uplně oužasnej nechápu toho kdo ho nemá rád je strašně moc super sqělej *14*
    • ON

Nick je z nich NEEEEEEJ!!!! <3 *14* *14* *14*

MTR *14*

Jinak že má cukorvku,tak to snad na něm nic nemění,ne?! *8*

A pohcybuju,že když mu napíšeš na ten mail,že má čas odepisovat jeho fanouškům *15*
      • Re: ON

ahoj lidi já si s nim písam na icq je strašně v poho mam ho mocz ráda já ho plostě strašně mocz miluju *14*
        • kacenka1jb

Re: Re: ON

jo a jako jak si s nim muzhes psat po icq??kdyzh tam u nich icko nemaj???:(:D
      • kacenka1jb

Re: ON

a jakey ma mail???
    • ajii

Re: -ÓN-

strááášně moc rozkošnej *14*
  • kk

me taky prosííííííííííím *3* *3* *3* *3* *3*
  • kk

a jeste muj e-mail je:Viki.krej@seznam.cz.thank you
    • ajulinka115

Re: kk

síím neposlala by mi někdo t adresu na myspace kde si můžu s ním rovnou psát nebo nick jakej máá?? pač ho tam jaksi nemůžu najít:D:D PROSÍÍM
    • ajulinka115

Re: kk

síím nevííš nějaký kontakt na nicka??
      • ajulinka115

Re: Re: kk

I LOVE YOU NICK JONAS JE UPA BOŽÍÍ AKORÁT MĚ TENTUJE ŽE NA NĚJ NEMŮŽU SEHNAT NĚJAKEJ EMAIL:( a to sem prohledala sem snad všechno *8*
  • Jonas Disney Channel

ahojky má někdo písničku, kterou zpíval Nick s jednou slečnou v seriálu Jonas? *7* složil jí pro ní a pak jí zpívali oba)) já zapomněla jak se jmenuje, jinak bych si jí našla sama..kujů
    • luida

Re: Jonas Disney Channel

Ahoji, ta písnička se jmenuje Give love a try. PS:Ten seriál je naprosto boží!!!!!
  • Já ho žeru

Já ho žeru a koukám že nejsem sama ! :) on je plostě klásnej a rozkošnej,asi nejhezčí kluk co sem kdy viděla :) *14* *14* *4*
  • Kravina

Hej lidi to je kravina,oni nejsou bez sexu...kluci maj svoje holky...nečtěte debilní bravo....tam píšou debilitny,ničemu z toho nevěřte...dyt já tam jednou četla,že nickovi bude 17 xD
    • Re: Kravina

Jo !?A to že je mu 17 hnedka musí znamenat,že na to vlítne !? :-o
  • omg

jaj...je v pohodě kluk ..teda vypadá na to...no jinak já nechápu proč s tý cukrovky dělaj vědu...já už jí mam 10 let a no problem...skoro žádný omezování apod...jajž...jako nic příjemnýho ,ale dá se to vydržet .....jinak jeho rozchod s Miley prostě nechápu...vypadá v pohodě ,ale asi to bude pěkně pokriteckej parchantík a taky trošku víc rozmazlenej.... *8*
    • jana291995

Re: omg

no,já mít cukrovku,tak se cukru už ani nedotknu..ale chtěla bych to zažít,co si ten člověk zažívá,zkusila bych to..ale tohle není posmívání..já mám nemocnýho bráchu rakovinou krve a můj tatka má zlomený pátý žebro a vykloubený rameno..takže u nás žádná sláva mno..jinak Nick je kwásnej♥jela bych se na kluky moc ráda podívat..jsou to borci..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit