-
Nick a Miley se usmířili
ahoj děcka v Bravu jsem se dočetla, že Nick s Miley se usmířili!!! PRO MĚ TO BYL ŠOK ALE JSEM I DOCELA RÁDA, PROTOŽE BY TO BYLA ASI VÁLKA NAPOŘÁD... *14* *14* -
-
Re: Nick a Miley se usmířili
*14* jo je to super aspoň už o něm neude kecat ty kydy..........
jo a v Popcorni se píše,. že NIck je ZASNOUBENÝ se selenou Gomez...... *16*
tak nwm *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Nick a Miley se usmířili
Není chodí s ní ale není s ní zasnoubený!Já to vím když jsem asi jeho bejvalka a aby jste neměli kecy tak já jsem se usmířila s nickem tak pp.a řeknu nickovi at taky na tuto webovku zajde pp. *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Nick a Miley se usmířili
ty si urcite bejvalka Nicka promin abych se zasmala ha ha aha *1*
-
-
oni spolu jenom choděj vždyť nemůžou bejt zasnoubeni když jim neni přes 18 *8* -
v kterrym popcornu?? -
-
Re: Re: Re: Nick a Miley se usmířili
jezis to ou kecy!!! ty tomu věříš?! si přelož ten text co sem sem dala....nikdy s ni nechodil a s miley se usmířil.. demi lovato je jeho kamoska jen kamoska!!
-
-
NICK JONAS: I'M SINGLE
Nick Jonas said sincerely on a US radio program that he is 100% single.
He would not comment on his relationship with Selena Gomez, but said that he is single and free and doesn't even know anyone he is interested in dating. So now we know for sure that he and Selena have broken up.
So now Wambie girls, Nick Jonas is single and ready for you!
tohle bylo na jedne internetové adrese...je to přimo od nicka a je to tutovka tak si to prelozte aby ste si nemyslely ze sem si to vymyslela oki?!
-
-
-
krásný narozky
krásný narozeniny Nicku.seš boží a myluju tě *14* -
-
Re: krásný narozky
MYLUJU? *15*
-
-
Happy B
Wšecko nejlepšíí *14* *14* -
ještě jednou pro všechny
hele teď si dovolim citovat Nicka (opět !!!! z jeho blogu + překlad) :" Všichni ignorujete moje soukromí , tak vám to ujasnim můj osobní život . Nechodim se Selenou Gomez . Miley Cyrus je moje EX . Demi Lovato je moje DOBRÁ kámoška se kterou sem nigdy nechodil a nigdy nebudu ! " KONEC ! má toho pokrk tak byste ho uš možnmá měli nechat ... *1* -
vse nej
Vsechno nejlepsiiiiiiii *14* -
hmmm ty sexy sladouši, jsi ten nejúžasnější hošan na světě, když slyším tvůj žhavý hlas, úplně se rozplývám. pojď blíž, ty zlobivý krasavče
*14* *14* -
-
Nemáš horečku????
*3* -
o bože...tady se někdo uplně zbláznil *7*
-
-
Narozky
Ahojky, poslala jsem Nickovi přáníčko k narozkám. Snad se mu bude líbit, je od všech českých fanoušků!!!! Páni už mu je 17! To je hrozný, jak to letí! -
-
Re: Narozky
Měli by přijet příští léto! Nick to psal na svým myspace, než ho zrušil! A, že se rozešel s Miley(kterou k smrti nenávidím) mě vůůůůůůůůbec nemrzí. Ho to třeba bolí, to je mi líto, ale podle mě se k sobě nehodí! A těšíte se zítra na J.O.N.A.S.? já hrozně moc!!!!! Jo tohle jsem mu napsala: We wish you all the best, whether you all work out fine. You got sweet seventeen and that's a big step. Soon it will be different, to eighteen just one year! Enjoy health, happiness, love and do not wrinkle.We all love you and we want to be your friends! Czech fans
překlad: Přejeme ti vše nejlepší, ať se ti vše podaří. Už máš sladkých sedmnáct a to už je velký krok. Brzo to bude jiné, do osmnácti zbývá jen rok! Užívej si zdraví, štěstí, lásky a nedělej si vrásky. Máme tě rádi a chceme být tvý kamarádi!
To jsem vymyslela sama! Co říkáte? -
-
Re: Re: Narozky
hezký,ale lepší by bylo,kdyby se ti podařil rým v angličtině. jinak hezký.
-
-
Re: Narozky
to jo leti to hrozne moc mas je taky tak hrozne rada jako ja?ja je primo zboznuju a nejvic nicka a mrzite ze se s miley rozesel -
-
vše nej k 17tinam je to ten nejhezci a nejlepsi kluk a hrozne talentovany!!!!!i love jonas brothers a nick *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Joo já ho taky totáálně žeruu *14* *14* *1* -
-
Re: Re: Re: Narozky
a skoda ze neprijedou do prahy *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Narozky
jak to víš?...tak třeba někdy přijedou ne?....jinak já bych na ně šla ůůpněě totáálně :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Narozky
to rozhodně *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Narozky
V tom případě se tam asi všechny potkáme *4*
-
-
-
-
-
-
To je dobře , nebo ne?? xD
Takže ako mno nwm .. *1* byla jsem oupe v šoku, když jsem zjistila ze se usmiril s miley , páč jsem den předtím zas četla, žhe se nesnaši *1* *1* *1* *1* jako ja jim to preju, ale chtela bych se snim potkat *14* *14* doufam zhe jonas brothers prijedou tady do čr!! proste musii *1* *1* -
blbost
Jak ty bl** muzete poslouchat ????!!!xP .... to jejich skřehotání je hrozný..neříkám že já sem nákej king ve zpivaní ale to co oni zpivaj je katastrofa..... JONAS BROTHERS smrdííííí....fuj. *16* *16* *10* -
-
Re: blbost
bla bla....taky tě zbožnujuuu :-* *1* *1* *1*
-
-
jestli mate nekdo naky kontakt plsky poslete mi ho na maila? *14* *4*