-
narozeniny
vse nejlepsi k narozeninam NICKU *14* *14* *14* *14* *4* *1* *1* *4* *4* -
happy birthday
Připojím se taky ti přeju všechno nejlepší k tvym narozeninam a budte porad tak skvěly jako jste ted *3* -
Happy 17th birthday
Připojuju se ke všem gratulacím a přeju tomu našemu Nickiemu všechno nejlepší k jeho krásným 17. narozkám ! *4* -
Sen..............:-D
MNo mě se ted nedávno zdál jeden sen.........byl upe boží sice ulet ale newa...mno prostě k nám přišel nick a vubec sem neměla jako páru kdo to zvoní mno tak sem šla otevřít a já sem mu řekla Hi a on mě taky..........:-D neim esik sem mluviůa anglicky bo česky ale mlela sem nesmysli mno a on přišel do mího pokoje a já sem tam měla hodiny a on je přesunul jinam a řek že sou tam hezčí a fakt byli.(vím že je to kravina ale prostě to bylo upe boží) pak sem malovala jakejsi obrázek a on se ke mě přidal a malovali jsme spolu........ *14* *14* *14* to bylo tak hezký mno a pak si zašel k nám napočál *1* *1* a říkal že mu mám napsat že mi taky napíše a že určo zas k nám nělkdy přinde.......mno a přišel na velikonoce...... *15* *15* -
-
Re: Sen..............:-D
ja sem byla na jejich koncertě a mam jejich potpis. *3* -
-
Re: Re: Sen..............:-D
kecas ze mas jejich odpisi tomu njeverim oni jeste v cr nemeli koncert *1* *1* *1* *1*
-
-
-
Nicku...<3
Muj milý Nicku.....<3.....přeji ti vše nejlepší k narozkám......:-* *14* *14* *14* *14* -
vše nej
Všechno nejlepší Nickoušku náš. kéž byc ho mohal potkat a říct mu to sosobně. jeho a jeho boží bráchy pstě miluju nejvíc! Oni prostě úžasní a bez nich si neumím svět předtsvit, nechápu jak jsme bez nich mohal kdy žít. to mi bude vrtt hlavou celej život! Prostě je miluju. A Nickouška taky. Takže happy 17 -
Vše nej
Všechno nejlepší NIcku *14* !!! -
Vše nej k narozkám!
Happy Birthday! *4* *4* *4* -
Happy birthday
Happy birthday NICK!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15* *15* -
si hvězda
milujutě.a všechno nejlepší ktvím 17-tinám *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* nick nick nick