Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nick je boží!!!! :-*

Nick je upě nej nej nejlepší kluk na světě je klásnej, ale to Joe taky. Má klásný oči a je strašně milej a srandovní. Chtěla bych se s nim sejít, bylo by to určitě super!!! Ach jo kdyby přijeli do Česka. Mnu co dál říct

seš upě božíííííííí Nicku!!!!!!!! *14* *14* *4*
    • niki125

Re: Nick je boží!!!! :-*

jj me taky pls
  • dra

:-)

tak už ste to četli Nick a Delta....že by jeho nová holka?
  • sandralombardi

Narozky

Všechno nej!!!
  • Laska

Na to ze mu je 16 je fakt sikovnej!!! Kdo ho mate radi muzete ho pridat i sem - myslim ze by ho to potesilo *3* http://www.prostemulluju.cz/
  • barka.3

Happy Birthday!!!

Přeju ti všechno nej, hodně štěstí, úspěchů, holek, fanynek (ale jednu máš jistou:D), peněz a taky zdraví, který potřebuješ:D Jsi skvělej spěvák a jsi NEJ z JB, která je moje nej kapela:D Dnes na mím blogu budu dávat jenom věci o tobě:D
    Hodně štěstí a ahojky fanynky... *14* *14* *14*
    • Re: Happy Birthday!!!

Nicku taky ti přeju všechno nejlepší k narozeninám a hodně štěstí a zdraví a at ti to s Miley Cirus klape
  • Miluju Nicka!!!

Ahojky všechny fanynky Nicka!!Asi vám nemusím říkat, že je prostě BOŽÍ!Proto bych vás chtěla požádat jestli máte některá na něho nějaký kontakt tak mi PLEASE pisněte na mail...Já ho prostě miluju!! *14* *14* *14*
  • Re: Líbání

Vypadá jako jeden kamarád.....akorát je blonďatý,ale když se smějou vypadají stejně...je to k zbláznění... *14* *14* *4* *8* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *7* *7* *3* *3* *5* *5* *5* *5* *14*
    • kacenka1jb

Re: Re: Líbání

tak to mi musis poslat jeho foto :D
  • ba.rus.ka

Birthday

Niick má narozeniny,,,my máme přání jedinýý --> štěstí,zdraaaví,štěstíí,zdr aaaví....hlavně to zdravíí!!! :):D

Ááá seš nejlepšííí :)<3 *14*
  • bebesitt

Happy Birthday

Happy Birthday Nick
    *14*
    Přeju ti hooodně úspehů a hlavně to zdravíčko.
    *MUCK*
  • miley1cyrus

vse nej

ahojky preju vsechno nejlepsi k narozkam a at ti to s kapelou klape *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit