-
narozky
Vše nej k narozkám!!!! -
Ahoj
A já si myslím že by se vám nelíbil kdyby nebyl slavný. *1* *15* -
-
Re: Ahoj
ae jj ja bych ho milovala ikdyby byl treba jen obyc kluk sem do nej blazen *14* *14* *14* źty lasky se mi uz zamotala hlava ja ho totiz nemiluju jako normlalni kluky pro me bude vdycky v mim srydci a vdycky pro me bude predevsim hvezda ikdyz treba uz odpadne -
Re: Ahoj
Ae u neho nejde tolik o ten vzhled ae tak ako to je taky klasnej *14* ae hlavne je stráááááásne moc hodnej klucina *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Ahoj
jj souhlasim a vubec si nedela hlavu on je proste upe super kluk *14* *14* *4*
-
-
hhh
hlavně by sme ho ani nikdy nepoznali a ani neviděli(s plakátů a fotek)
-
-
:-)
Nikoušku přeju ti všechno nejlepší -
cozhe??
ja ani nevim ze by s nekym chodil jako :( *16* *16* a kde ses to dozvedel/a? *5* *5* -
Selena a Nick spolu?
Chcete vedet jestli Nick a Selena jsou opravdu spolu? Tak juknete na www.selenagomezweb.blog.cz *1* -
HEEEYYYY
Hey Nicku všechno nejlepčččíííííí at se ti vsechno dařííí!!!!!!!!!!! *14* -
Cukrovka
Nevíte někdo, jak má Nick dlouho cukrovku ? :) -
-
Re: Cukrovka
zjistili mu to kolem 11 let, ale má ji už asi od malička -
-
Re: Re: Cukrovka
Dověděla jsem se, že jí zlistili když mu bylo 13let... Jak můžeš napsat, že mu jí zjistili v 11 a má jí už od malička ??? To že si se spletl/a v roce, ale to že napíšeš že jí má odmalička, je trochu blbost !
-
-
nějak tři nebo 4 roky... *9* *9* *9* -
Už od narození má Nick cukrovku nebo od tří nebo 2 let !!!!!! *4* -
-
Re: Re: Cukrovka
zjistili to prej od 13
-
-
-
všeeeee nejjjj :)
-
I have the high council of the just pity you come on tour in Slovakia., and I'm sorry masses of diabetes. pls do not give me Niaki sheeting where can I find something more about Nick Jonas pls Slovak. dakejem. *7* *3* *16* *13* *9* *14* *3*
neprekladat v google prekladac -
Miley vs. Selena
I LOVE MILEY CYRUS IM SORRY SELENA .I DIDNT MEANT TO MAKE IT END LIKE THIS .BUT IM CONFUSED.I LOVE YOU TO BUT NOT IN THE SAME WAY I LOVE MILEY IM SORRY :)
heh..toto napsal Nick do bulettinu na myspace..jako já nwm co jim všem šplouchá na maják..Miley teď napsala,že je smutná,že je single...a Selena,taky,že je smutná,že nemá ráda srdcové hry...AHA!!Nicku,Nicku!! -
-
Re: Miley vs. Selena
From: ~Miley~Miley Cyrus Online Now!
Date: Aug 1, 2009 9:15 PM
Subject: everyone read
Body: add4add
pc4pc?
and guys..singleee :)))
..Toto si napsala do bulettinu..a má to i ve statusu..Takže Nick potom taky nikoho nemá??...Naše dilema je prozatím vyřešeno=Dlol..ale co tam byla ta Selena??..hmm jdu to prozkoumat..Já si připadám jak nějaký špeh,dostanu se snad všude=Dlol
-