Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kacenka1jb

NiKIShEk__sTLaSnEY MiLACEek__MUyy:o*

EjAa NICkk??ONn..UPNeC MrDHEe BOzHIii...MAM RAda VSeChNY CleNY Aek NIKiSHek Se MI MmOOOOSkoo LIbII...Je UPNEc roZtomilOuCkEy...A THY JEhOO OCii...UPNEc LOztomILyyy *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    MulUjUu HOOo...A NEISem Urcooo SAaMMA ZHee??
    EJA UZh AbY DoRAzILy AjiK K NAm AE ZA TViLU THo UZh BDUee...kONeCnEe *14* *14* *3* *3*
  • mělo by to jít!

Ahojky!Ten mail do USA by měl jít normálně!Můj strejda když byl asi před pěti lety v New Yorku za pracé, tak jsme mu tam posílali maily!Taky posíláme do Austrálie kámošovi!Mělo by to jít upe mocc normálně!!Třeba máš jenom špatnej mail!! *9*
  • nicku máme nározky skoro stejne já je mám ákorát čtrnácteho deváte vcerá mi bylo dvánáct á tobe vse nej k dvácátímdruhym nározkám *4* *15* *1* preje messi
  • luida

Top Jonas Brothers

Hlasujte tu pro JB: http://tweeter.faxo.com/Top_Jonas_B rothers_Nation/2010/01
    Musíme se tam udržet, nebo aspoň v první 25, hlasujte každých 20minut!
  • aknellka

NEWS

Ahojteee JB fans!! :D
    Nwm,jestli o tom víte,ale Nick má už docela dlouho (někdy od listopadu) další kapelu,které se jmenuje Nick Jonas & The Administration , určitě si pusť song Who I am, Rose garden, Stay,apod.!! Na začátku února jim bude vycházet new CD! Také vyrazili na malé turné po USA na celý leden a kousek února,další data jsem neviděla..
    Ale nebojte,JB jsou stále!!!! Ale jen se budou muset o Nicka tak trochu podělit :(..
    Nick zase chodí s Miley,ale tak trochu je to zmatené. Protože ona před tím,chodila s Joem a Nick ji mu přebral a to doslova,..takže teď je Joe z něho nešťastný..
    A POZOR pro fanynky,které si na něj dělají zálusk!! :DNick chodil už s dvěma fanynkami:D..lmao
    • sificek

Re: NEWS

a jak to vis?
    • Re: NEWS

A jak dlouho mu to s těma fanynkama vydrželo??
      • aknellka

Re: Re: NEWS

pár dní:D...
        Teď prý oficiálně chodí se Sel:D..lmao
        • luida

Re: Re: Re: NEWS

no aspoň něco s těma fanynkama *1* Já bych byla štěstím bez sebe! *14* No Selena je fajn, ale nic moc. Ale o mooooooooooc lepší než Miley. AŤ jim to vydrží trochu dýl naž minule! *3*
          • barka.3

Re: Re: Re: Re: NEWS

mmm, Selena neni špatná ale Miley mám radši:D jenom to teď vypadá že Miley nebo Demi bude chodit s Tayem:D když ten si ty holky od Jonas tak pěkně pujčuje:D u Demi by mi to ani nevadilo:D
            • luida

Re: Re: Re: Re: Re: NEWS

Tož Miley teda ne!! To bch ju musela zabít!! On má tak krásný tělo!!!!
    • aknellka

Re: NEWS

Nick se rozešel s Miley.
      Napsal Joeovi,že to je kvůli němu,protože ho miluje a nechce ho ztratit.

jééé to je milé =))
      JB 4ever
      • Re: Re: NEWS

Nick dal Miley kopačky za to,že mu dala pusu před fanoušky.
  • kokoska26

year 3000

hey to je upe nej písnička! mocinky chytalvá! si ji pouštím už asi po 20 *1* aji videoklip se good. tahle písnička vyšoupla sos z prvního místa u mě v žebříčku! *14*
    • sharpay-fabulous

Re: year 3000

mě se taky nejvíc líbí Year 3000 a hlavně Nick!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
    • domcus

Re: year 3000

tak souhlas.........hned jak jsem ji našla,taky jsem si ji pouštěla pořád a pořád dokola.....a i když je to už dýl...tak se mi neoposlouchala
  • Časopis o Jonas Brothers

Taky si přejete aby u nás vycházel časopis CELÝ JENOM o JONAS BROTHERS? Naše přání se může stát skutečností! Stačí jen hlasovat na webu:
    http://www.egmont.cz/
    V levém menu je anketa zda by jste si koupili časopis o JB.HLASUJTE PROSÍM!
  • ..d3w..

CsOoÓŽéé??

_ *8* _Mg CsO SeM To SlYŠeLa,Že JaKoo KuDrNáČeK A JOnAs BrOtHeRs NePřIjEdOu Do PrAhy?? *7* *8* _SaKrA SaKrA SaKrA *8* *8* _Že To NeNi PrAvDa?? *9* *9* _Já SeM Z NěJ ToTíŽ UpE VyCáKaNá AkO UpE Ho ZbOžNuJu ToE ZlAtÍčKo UpE MeGaLnÍ *14* *14* *14* _LoVe LoVe_ *5* *4* *1*
  • PaVlUsHkA<3

NiCk dOkoNaLoSt..vLaStNě oN Je cElEj dOkoNaLeJ:O*sLunÍčKO ÚpLnÝ TvL jÁ Ho ŽeRů nEjVíTs!!Tvl aSi sNiM oBrAzOvkU...:o* *14* *14* NeJluxUsNěJšÍ NeJkRÁSNěJšÍ NeJúŽaSnĚjŠí pRoStĚ NéÉéÉéJ!!:o*MiLUjŮŮ MOTcKáÁá<3_:O*
  • mam ho rada

mam ho moc rada...a hele jak jiste dobre vite vsude se pise ze chodi a tou pipkou selenou gomez ale to není pravda co si o tom myslite prosim napiste mi ..treba na e-mail diky ... *14* *14* ..ale on s ni nechodi *13*
    • luida

Re: mam ho rada

takze nick se selenou nechodi, miley je jeho ex a s demi jsou jenom pratele. Aspon to pise na myspace, je to hrozny zlaticko, pridal si me do pratel a pisem si. Taky pise ze nikomu nic neni do jeho soukromi a ze v cervnu budou mit novy CD.
      • Re: Re: mam ho rada

ahojky_máš jeho e-mail??

tak jako sorry ale tohle ti fakt nevěřím. Všude říkají, že svoje osobní myspace nemají, tak proč tomu furt nemůžete uvěřit? *13*
        • luida

Re: Re: Re: mam ho rada

rikam ze si s nim pisu, ale nerikam ze je pravej. Ja teda myslim ze je.
          • hanullka95159

Re: Re: Re: Re: mam ho rada

já chci jenom říct že sem si sním taky psala,a myslím si že to je pravý myspace(doufám že jj:)
            jinak:Nick je BEST:):):) *14*
            • parket..a

Re: Re: Re: Re: Re: mam ho rada

DCL bych vám to přála aby byl to pravej Nick, ale moc tomu nevěřte.Lidi toho dneska napíšou a nakecaj! *4*
    • Re: mam ho rada

já myslela že ta gomez chodí s joem nebo chodila ne?? *15* no to je jedno ae s ní on sice chodil ae už nechodí nick

NENE s Joem Selena nechodila chodila s Nickem ale už nechodí teda snad... *1* *9* *1* *15*

mno nick je ten nej kluk anejhezčí je prostě k sežrání *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit