-
co je teda pravda?
Dcela by mě teda zajmalo, ako to má s těma holkama bo co je pravda na tom, co psali v Bravu, že už nechtěj bejt panicema bo co... *7* Už mám v tom trošku mišmaš *9* Ae ináč je Nick fakt super *4* -
Nechápu, proč takhle znechucujete češtinu...
Proč? Jinak Nock je úžasnej, talentovanej, nadanej, etc... Mám ho z Jonas Brothers nejradči... *14* *14* *1* *16* -
...
Ahoojky lidičky..pročetla jsem si tady pár příspěvků a taky jsem úplný blázen do Jonas Brothers:D!!Chtěla jsem jen poznamenat,jak tady padla slova o myspace,že oni říkají,že nemají.Ale oni je mají ale né oficiálně a jen pro přátele a rodinu.
Nick má myspace pro fanoušky,ale o tom prý ví jen Joe.Nesmí je mít,protože by mohly uniknout nějaké informace o nich a to by bylo velice špatné.
Takže vidíte jak pro nás riskuje? *1* *1* ..A na svém blogu se zmiňuje o České republice..na koncert k nám sice toto turné nepojedou,ale projednávají kdy a kde s manažery,takže až tak jednoduché to nebude..ale já a sposta,spousta holek se je sem pokoušíme dostat!!:D tak nám držte palečky:D,jestli o to stojíte!!.. *3* -
-
Re: ...
haj posli mi pls blog od nicka ja chci vedet vsechno o koncertu jonas brothers v cesku!!!! newííte nekdo kdy k nam prijedou???????
-
-
Happy Birthday Nick *4*
-
dodatek..
je pravda,že Nick vůbec nemá rád,když se ho lidi tážou na jeho soukromí,ale už to nevydržel a vybuchl:
1)Nyní je singl a nikoho nehledá
2)Miley je jeho ex
3)se Selenou už nic nemá,neměl na ni čas kvůli neustálému zkoušení,natáčení atd. a proto se spolu nějak oddálili a výsledek už známe
4)Demi je jeho jen velmi dobrá kamarádka a nikdy by si s ní nic nezačal
*nezapomeňte hlasovat pro ejjich singl Tonight na www.t-music.cz
*1* *1* -
t-music!
hlasujte vsichni ta t-music.com !!! Pro pisen When you look me in the eyes od Jonas Brohters!!! (novinka) !!!sup sup, at je dostaneme aspon do top 5! *3* -
-
Re: t-music!
Promiň ale když jsem chtěla hlasovat, bohužel jsem nikde nenašla kde... Příště by myslím chtělo napsat přesnou adresu *13* Díky! A jinak Nicky je *14* zlatíčko!!
-
-
LOVEEEEEE
Nick je nej!!!!!!!!!!!!!!! Já ho prostě miluju!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
??
jo máš pravdu taky to nechápu -
Tohle Vás pobaví...
Nejsem žádná velká faninka Nicka,ale musela jsem to sem dát...Nevím jak vy ale já nevěřim.Tady je odkaz http://www.nickjonas.estranky.cz/st ranka/o-nickovi_zivotopis_ -
Je prostě nej!!
Mno co dodat, je prostěděsně hezkej, chytrej, milej a děsně rozkošnej!! S kámoškou si znovu a znovu pouštěli tu část jak jsou v autě, tam je straaaašněěěě rozkošnej... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Je prostě nej!!
Nick je nádhernej všude... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Je prostě nej!!
bože to je ale tlama šikmooká *9* panebože *1*
-
-