Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • verypatty

nick

nick je boží je pravda zpívá nejlíp ale ostatní jsou taky boží a doufám že i jonas brothers zavítají tenhle rok do prahy ptž chystaj world tour tak doufám že sem zavítaj určitě bych na ně šla *14* *14* *14*
  • lil_ninusqa

Ja som do neho uuuplne PAF!

Nick Jonas je krásny a užasny ´´CMUQ,, Nick to je tebe cmuq cmuq cmuq! mojko jeden jedini krát som sa s tebou rozprávala a bolo to užasne ale naštastie mam tvoje čislo na telefon takze ti zavolám aj dnes a miláčik ešte niečo Krásne Vianoce!CMUQ PS:Na zbitok prázdnin som u teba doma asi! papa už sa teším. CmuQ! *14*
    • Re: Ja som do neho uuuplne PAF!

ha ha ha:-) *8* *8* *8* *8*
    • simika

Re: Ja som do neho uuuplne PAF!

jasne jasne..
  • Happy Birthday Nick :-)
  • ham ham

no nemám pravdu je skvělej že no nedá se prostě popsat no bomba *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • nick.love

Prosim pošlete mi někdo jejich myspace??..
    • moniluli

Re: nick.love

jejich myspace nemám ale můzu ti dát muj blog o nich tam mám hodne vecí monilulin.blog.cz *4* *3* *4* *8*
  • KCA 2010

ahoj hlasujte pro Nicka na kids chice awards http://www.nick.com/kids-choice-awards/nominees/ *4*
  • wojta_sek

skoda

jj jenom je skoda ze se porad zajima o ty 2 holky miley cyrus a tu 2 *9*
    • Re: skoda

a co bys chtěla?? promin že ti to říkám,ale o tebe se nikdy zajímat nebude..o nikoho z nás:((ale s tím se musí počíítat...tak bysme mu aspon mohli přáát aby byl štastnej..nemyslíš?...: ))) *14*
  • mr jonas i love u and yor songs thank u very much! *14*
  • Nick je tak sladky rostomily a hlavne je nejhezci kluk kteryho sem kdy videla. kdyz jsem ho videla poprvi na jetixu tak jsem si rikala ze je hezkej ale ze se mi tolik nelibi ale pak sla cesko slovenska superstar a tam byl smajda *14* ale jak superstar skoncila tak sem porad ale porad ny nika vzpominala a zacal se mi libit a libi se mi do ted a je to muj nejoblibenejsi herec kytarysta zpevak a bubenik nasvete I <3 YOU nick *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nick.love

Chci hoo vidět na vlastní očiii *14* *14* __áá je nejkráásnější *14*
    • luida

Re: nick.love

ja taky, kdyz on je tak uzasnej a musim se s nim vyfotit! A ani jsem nevedela ze hraje v Noci v muzeu 2, i kdyz je to asi jen naka rolicka tak doufam ze tam aspon rekne nakou vetu:-)
      • hanullka95159

Re: Re: nick.love

jj to je fakt že tam hrajou andělíčky:)
        a nick tam bude kousek zpivat pisnicku z titaniku *1*
        • luida

Re: Re: Re: nick.love

tak to bude mazec!!! Musím do kina!!
      • Re: Re: nick.love

C???oN HRAJE NOC V MUZEU 2????? tAK TO SE MUSIM KOUKNOUT!!!!A KOHO TAM BUDE HRÁT?? *4*
        • Re: Re: Re: nick.love

všici tři tam budou hrát andělíčky *4*
      • Re: Re: nick.love

faakt?? hej to muim vidět:D *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit