-
i love nick
nick je tak sladoucký a kevin je hodne dívcí. nick je moje vsecko já ho miluju chci se s ním poznat on je tak nádherny joe sice taky ale to víte nik je sladký!!!! *8* *4* *14* *3* *4* -
-
Re: i love nick
v TOM S TEBOU SOUHLASÍÍÍM JE MooOooC SLADKEJ:)jÁ HO UPA MILUJU!!!!:) -
-
Re: Re: i love nick
No to se ale nikdy nestane ma svoje holky v usa tady ho nikdo nezajima o vas ani nevi
-
-
-
jonas
fanclubjb.blog.cz -
ááááááá
HELP!HELP!HELP!
Toho mi ani nepřípomínejte zdálo se mi (ve snu) že jsem letěla letadlem do USA a potkala jsem ho v tom letadle a on se do mně zamiloval to byl humus *10* Já mám Nicka ráda ale né z lásky a nikdy bych s ním teda chodit nechtěla......to byl můj konec v tom snu *5* -
koncert...
je užasnej, sladkej, vtipnej, dokonalej sladoušek :D;) Miluju Jonas Brothers a doufám že už je konečně napadne zvednout zadky z ameriky a jet do čr udělat nam pradaní show !! :D:-** -
-
Re: koncert...
Nojasně aŤ už se konečně zvednou a jedou sem je tu bez nich docela nuda:D:D doufám že se toho všichni dožijem až přjedou:D:D -
Re: koncert...
jj to je pravda ale on je nejkrásnější na světě že mám pravdu *14* *14*
-
-
NICK
nick....si super super super spevaaak a zlatunky chlapec na cukrovku nezomres ja to viem a dufam ze raz budete mat koncert aj na slovensku...Tschus *4* -
BEST STAR
Zapoj se do mého projektu a zvol si svoji nej star! Na www.selenagomezweb.blog.cz Díky za zůčastnění:-) -
meybe
*7* JAKO SKLADATEL,HUDEBNIK,A LOOKEM JE V POHO : *8* ALE MAMINCIN MAZANEK??TO JE PROBLEM... -
Best forever
Nik je užasnej,krásnej a suprově spívá miluju ho *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* -
otázečka
Halóó lidičky co je to za rasu pejsek Elvis co má Nick pls rychle děkuju za odpověď *4* *7* -
-
Re: otázečka
Mě Elvis připadá spíš jako labradorský retrívr. Jednoho totiž doma mám *3* -
Re: otázečka
není to zlatý retrívr? *4* Ale jako nevim to jistě -
-
Re: Re: otázečka
jj děkujůů..škoda že by nezůstal takovej malinkej úpe štěnátko bych si ho pak mohla koupit:F:F
-
-
-
Je hrózně.........!!!
nick je hrozně podobnej jednomu klukovi a me se libi!!!!