Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ajuj

mno je ploste nejj upe suplovej...... *3*
  • destiny-hope.cyrus

takže...

ahj všichni! nejprve pro ty co maj rádi jonasy tak jejich adresa jako webová je www.jonasbrothers.com ae je jenom v angličtině a kdyz napises do příspevku tak oni potom tam rozesílaj odpovedi ae jen nikdy...taky potom maj svuj kanal na youtube to je JonasBrothersMusic je to jejich oficiální kanál na youtube kam chodi sami...maj taky kazdej svuj myspace a facebook a kdo byj e chtel napiste mi vzkazik a ja vam to napisu ju? tak ahj *3*
    • Re: takže...

ja bych jejich ,myspace chtela ae nwm jak se na nej dostat a taky nwm cotoje to myspace ja vm trochu sem moc blba vid??ze to nwm ae ja za to nemuzu je mi teprv 13 a este toho je spousta co nwm tak jestli bys mohla jak se teda na jejich myspace dostat a co stim myspace delat atd.:jen jestli chces mi to rict *9* *7*
    • pavlusqa

Re: takže...

JJ I love Jonasi *14* *14* Hlavne Nicka *14* *14* *14* On je tak sladkej *14* *14* *14* Je ploste nej *14* *14*
  • jodie

nick už zase chodí s miley?

NICK UŽ ZASE CHODÍ S MILEY? *9* *5*
    • luida

Re: nick už zase chodí s miley?

ne!! Miley už nikdy nevezme zpátky!!! A momentálně je single.
  • divnej

Nick je divnej !!!! *1* *9*
    • Re: divnej

jses zbláznila ne vždyt Nick není divnej ale roztomilej . Je to princ *14* *4* *14*
    • njk.girl

Re: divnej

neni *13* *13*
      • Re: Re: divnej

nick je mocinky moc roztomiloučkej:-)
  • pepulinka12

JE SUPER

ON JE NEJHEZCI NA SVETE!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
  • kikines

hm

Joe je podlě mě hezčí .
  • Ten řetízk se podle mě nedá koupit protože v jednom rozhovoru říkal že si ho dal vyrobit (takže je to originál)ale myslím si že je to škoda chtěla by jsem ho *15* a teď nevím co napsat protože jste všechno napsaly vy ..takže mě nic jiného nezbývá a opičit se ... je užasný ,roztomilý,slaďoučký *14* *14* *14* *14*
    • on si ho dal vyrobiť a ma na nom napisane, že je diabetik, aby ak sa mu niečo stane lekari vedeli, že je diabetik a prisposobili tomu liečbu (ak napr. nebude schopný hovoriť.) Akle vyrobiť si ho dať mžeš :D
  • Strááášně rozkošnej

On je tak úúúúúúúúúúúžasně roztomilej
  • Nick nádhernej kluk.A Jonas Brothers je moje nejoblíbenější skupina.Maj úžasný písničky hlavně"Burnin up".Miluju Nicka a Kevina nejvíc a Joea taky:-)
  • Všechno nejlepší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit