-
Já ho zbožnuju:-*
Tak jsem Nickovi napsala na jeho myspace a on mi normalne odepsal porád tomu nemužu uverit *14* *14* *4* Je fakt moc milej proste ho zbožnuju *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Já ho zbožnuju:-*
plsky dala bys mi jeho myspace *4* *4* *4* *4* pls mooocinky *4* *4*
-
-
:)))
tw!!!Nick je upe moc nej...je tag sladgej a bůchwíí co ještě...:DDD tw já kdybych byla na Mylejnině místě tag s ním začnu chodit...on má nejj srdce co znám.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :)))
no presne tak ja se ji taky divim ze se k nemu nevratila. je naprosto bozskej *14* *4* *14* a sladkej *14* *14*
-
-
Nickova holka
Na tyhle - www.nickjonas.estranky.cz internetovy strance jsem našla velice zajimavy text o Nickove udajne holce a zhe se sní jedna česka sná a dokonce je její nej kamoška já osobne so myslim zhe je to naprostí kravina a kdyby nekdo o tom vedel neco víc tak at mi napíše díkec:-) *4* -
-
Re: Nickova holka
zajímavý to je....nejvíc na tom je zajímavý to,jak je to vymyšlený.....všude se píše že možná chodí se Selenou.....MOŽNÁ!Tak proč by chodil s nějakou Eimi.kdyby existovaly aspon ty videa nebo fotky... -
Re: Nickova holka
oprava má tam byt *zná *1*
-
-
miley nick
nick a miáley dokonali par *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
at spolu chodi dokonale se k sobe hodi !!!!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: miley nick
ne nejlepsi pár je Nick JOnas a Nicole Anderson/Macy Missa *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: miley nick
Jj.. ae stejně bych ho chtěla pro sebe ! *14*
-
-
-
...
http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521 -
nick love
nicki je upe super klučina
upe qasnej
mocinki se mi libi *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *3*
a hezky zpiva a hraje na kytaru
ja ho upe lovuju *14* *14* *14* -
PrOJeCTt♥3
♥♥NIIck♥♥
♥○☼NeJuZHA sNeJsChIi__slOVIIk♥♥
○♥NES KoNaloOst SamaAa!♥♥
*14* *14* *14* *3*
○○○MoOoC RadAa hoO○○○♥
♥♦VIIdiMM ZHe NeJSEEm SHAama♥♦
○○JIEIik MoOc TeSim nA JEjIICh VzsTOUpEnI
*4* *3* *3* *3* *14*
ejIik NeCeTE YHe BzSmE UdelAlI NejaKEy PrOJeeCt<>>Jako a ptoM Yeh BZsmE Ho POSLAlii JiIm <<KDyBYy JOO TAk mI anPISTE VyKAziiK JUU BUDu CeKAt TAk Papa♥
♥♥VSEm FANynkAm jOnasCuu♥♥ *14* *14* -
Show JONAS
Na jetixu o prázdninách budou dávat show JONAS. *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Show JONAS
Fakt ? Já myslela že až po prázdninách. Někde v září nebo říjnu kdy se Jetix změní na Disney Channel. No možná se pletu ale všude vidím že to bude dávat mezi zářím a říjnem tudíž na podzim. Nechci tady rozšiřovat nepravdivý informace ale všude jsem to tak viděla *4* -
-
Re: Re: Show JONAS
Jak se Jetix změní na Disney Channel??!!!!!!!! Vždyť Disney Channel je americký a Jetix maďarský!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Show JONAS
No jestli máš Jetix tak je tam pořád reklama na Disney Channel. Taky na internetu je toho o tom hodně. -
-
Re: Re: Re: Re: Show JONAS
jo to jo ale bude jetix i disney chanel nic se měnit nebude jetix zustane jetixem jenom přibude disney chanel -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Show JONAS
Já bych to už neřešila. Prostě si počkáme do podzimu a potom uvidíme. *4*
-
-
-
-
-
-
Introducing me v limitu
Viděli jste to? Nick zpívá Introducing me v limitu, kterej mu dal Joe. Ale nevím kolik, protože tam ty krávy americký děsně piští! A ještě mu Joe říká, že to nedá. Tomu se říká důvěra, co? *1* *1*
http://www.youtube.com/watch?v=JglxCmsJzSI&feature=player_embedded -
-
Re: Introducing me v limitu
jo no je važne dobrej a jak pak nakonci spadnul :D nejlepsi at přijedou do ŘR :D
-
-
Nick
Aj ked ho moc nemusim je hrozne pekny. *15* *15* *15* *15* *15* *15*