-
v ČR
HOLKY MYSLÍTE ŽE PŘIJEDOU DO ČR? -
-
Re: v ČR
Na to zapomen.. Pozna pristi rok mozna za dva roky... Turne maj jen po Americe... Sem ani nedojedou a myslim si ze ČR ani pomalu neznaj... *9*
-
-
CD
Jak se vám líbí Lines,Vines and Trying Times??...mě strašně!!:D.Teď jsem se dívala na jedno video a oni si tam šli koupit jejich CD,prý je to jejich tradice:D..a těch CD nakoupili cca 15 přesně nwm,účtenka je tam jen chvilku ukázaná:D..a oni ty CD rozdávali lidem v prodejně:D i důchodcům..super!!:D
Miluju JB!!:D -
-
Re: CD
mě se taky hrooooozně líbí!!
-
-
Happy birthday *4*
-
nick!!!!
nick je super kluk a je nej!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
řetízek
ahoj chtela sem se zeptat kde by se dal koupit ten řetízek (nebo co to je) co nosí nick diky za odpoved *14* *14* -
-
Re: řetízek
Když řekneš tátovi tak něco podobnýho bylo kdysi u žiletek. *3* -
Re: řetízek
http://www.kovo-foto.cz/kovo/eshop/ 2-1-Vojenske-psi-znamky-airsoft/0/5 /40-nerezova-vojenska-znamka-s-kul- retizkem hej tady na ty strance je to neco podobny ??
-
-
nickk
nick je super strašně ho mám ráda a ani nevím co dodat je prostě nej!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Nicku seš úžasnej herec a zpěvák... *3*
-
jj
jjjjjjjjjjjj souhlasim *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
nick
nick je upe úúúúúúúúža kluk
je upe qasnej lovuju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Miley...
Podívejte..já tu Miley nechápu..sice vím,že jí Nick ublížil tím,že jí odmítl a kdesi cosi..ale pořád do něho rapká..třeba te´d před necelou půl hodinou mu přidala takový komentář :hey my loser!! im still not feeling better x[ lol