Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tyna-us5

v ČR

HOLKY MYSLÍTE ŽE PŘIJEDOU DO ČR?
    • Re: v ČR

Na to zapomen.. Pozna pristi rok mozna za dva roky... Turne maj jen po Americe... Sem ani nedojedou a myslim si ze ČR ani pomalu neznaj... *9*
  • aknellka

CD

Jak se vám líbí Lines,Vines and Trying Times??...mě strašně!!:D.Teď jsem se dívala na jedno video a oni si tam šli koupit jejich CD,prý je to jejich tradice:D..a těch CD nakoupili cca 15 přesně nwm,účtenka je tam jen chvilku ukázaná:D..a oni ty CD rozdávali lidem v prodejně:D i důchodcům..super!!:D
    Miluju JB!!:D
    • luida

Re: CD

mě se taky hrooooozně líbí!!
  • Happy birthday *4*
  • batman

nick!!!!

nick je super kluk a je nej!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • řetízek

ahoj chtela sem se zeptat kde by se dal koupit ten řetízek (nebo co to je) co nosí nick diky za odpoved *14* *14*
    • Re: řetízek

Když řekneš tátovi tak něco podobnýho bylo kdysi u žiletek. *3*
    • Re: řetízek

http://www.kovo-foto.cz/kovo/eshop/ 2-1-Vojenske-psi-znamky-airsoft/0/5 /40-nerezova-vojenska-znamka-s-kul- retizkem hej tady na ty strance je to neco podobny ??
  • batman

nickk

nick je super strašně ho mám ráda a ani nevím co dodat je prostě nej!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • lucie.simunova
    Nicku seš úžasnej herec a zpěvák... *3*
  • niki125

jj

jjjjjjjjjjjj souhlasim *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • niki125

nick

nick je upe úúúúúúúúža kluk
    je upe qasnej lovuju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • aknellka

Miley...

Podívejte..já tu Miley nechápu..sice vím,že jí Nick ublížil tím,že jí odmítl a kdesi cosi..ale pořád do něho rapká..třeba te´d před necelou půl hodinou mu přidala takový komentář :hey my loser!! im still not feeling better x[ lol

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit