-
narozky
Nicku, přeji Ti vše nejlepší k 18-tinám. *1* -
Láska
Miluju Nickyho,je tak slaďoučkej a roztomilej a krásnej a a a dokonalost sama *14* *14* *14* -
=o))**
Vše nej k narozkám Nicku!!! *14* *14* *14* -
Nechápu
Nechápu že všichni žerete ty kecy o tom jak se Nick rozešel s Miley kvůli puse.V době kdy dostal pusu spolu nadále chodili a rozešli se asi o 3 měsíce déle.Jinak o jejich vztahu se vědělo mnohme dřív než mu dala pusu.A to díky fotkám ktere kolovaly už dávno ne netu.Rozešli se protože MIley nevěděla co chce a chtěla čas až se nakonec rozešli. -
Happy B-Day :)
Všechno nejlepší Nicku :) :)
♥ ♥ ♥ -
Happy Brzday nick jonas *14*
-
nick
hej holky nevíte náhodou jak je vysokej?? -
-
Re: nick
Jo tak to mě taky hodně zajímalo.. než sem to konečně nenašla .. a Nick je vysokej 168cm ... dobrý co .. já sem myslela že o hodně víc měří že tak kolem 175cm.. ale tak měří 168..on je o něco větší totiž než Selena -
-
Re: Re: nick
mě psal na myspace že má 5-6 stop, což je u nás 175-180cm!!!!!! Já se ho zeptám ještě jednou!!!! -
-
Re: Re: Re: nick
luida:a kde si snim pises rekni pls *15* *4* -
Re: Re: Re: nick
No tak 180 cm bych mu fakt neřekla. To se mi Nicka zdá už moc. 168 cm je sice docela málo ale co se dá dělat *4* -
-
Re: Re: Re: Re: nick
Že by byl menší než já. Tož to je gól!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nick
No swe mnou by byl tak nastejno. Možná by byl o trochu vyšší ale 168 cm je fak málo. No snad nám Nickie ještě trochu povyroste.
-
-
-
-
-
Re: nick
Já bych tipovala že měří tak 175 cm. Možná víc ale spíš míň. Někde jsem viděla že tolik měří ale nevím jestli tomu mám věřit *4*
-
-
luida
Vše nej, Nicku! Nemůžu uvěřit, že je mu už 18! To bude zas v L.A. nablito! *1* *1* *1* *1* -
Všechno nejlepší Nicu
-
...
Všechno nejlepší Nickouškovi *15*