Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lucinka9494

narozky

Nicku, přeji Ti vše nejlepší k 18-tinám. *1*
  • Láska

Miluju Nickyho,je tak slaďoučkej a roztomilej a krásnej a a a dokonalost sama *14* *14* *14*
  • zdenicka001

=o))**

Vše nej k narozkám Nicku!!! *14* *14* *14*
  • Nechápu

Nechápu že všichni žerete ty kecy o tom jak se Nick rozešel s Miley kvůli puse.V době kdy dostal pusu spolu nadále chodili a rozešli se asi o 3 měsíce déle.Jinak o jejich vztahu se vědělo mnohme dřív než mu dala pusu.A to díky fotkám ktere kolovaly už dávno ne netu.Rozešli se protože MIley nevěděla co chce a chtěla čas až se nakonec rozešli.
  • Happy B-Day :)

Všechno nejlepší Nicku :) :)
    ♥ ♥ ♥
  • Happy Brzday nick jonas *14*
  • hanulika

nick

hej holky nevíte náhodou jak je vysokej??
    • mayinqa

Re: nick

Jo tak to mě taky hodně zajímalo.. než sem to konečně nenašla .. a Nick je vysokej 168cm ... dobrý co .. já sem myslela že o hodně víc měří že tak kolem 175cm.. ale tak měří 168..on je o něco větší totiž než Selena
      • luida

Re: Re: nick

mě psal na myspace že má 5-6 stop, což je u nás 175-180cm!!!!!! Já se ho zeptám ještě jednou!!!!
        • sificek

Re: Re: Re: nick

luida:a kde si snim pises rekni pls *15* *4*
        • terkamalinka

Re: Re: Re: nick

No tak 180 cm bych mu fakt neřekla. To se mi Nicka zdá už moc. 168 cm je sice docela málo ale co se dá dělat *4*
          • luida

Re: Re: Re: Re: nick

Že by byl menší než já. Tož to je gól!!!!!
            • terkamalinka

Re: Re: Re: Re: Re: nick

No swe mnou by byl tak nastejno. Možná by byl o trochu vyšší ale 168 cm je fak málo. No snad nám Nickie ještě trochu povyroste.
    • terkamalinka

Re: nick

Já bych tipovala že měří tak 175 cm. Možná víc ale spíš míň. Někde jsem viděla že tolik měří ale nevím jestli tomu mám věřit *4*
  • luida

luida

Vše nej, Nicku! Nemůžu uvěřit, že je mu už 18! To bude zas v L.A. nablito! *1* *1* *1* *1*
  • Všechno nejlepší Nicu
  • hanullka95159

...

Všechno nejlepší Nickouškovi *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit