Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pavlusqa

Zadanej

Tak už to vím jiste Nick je zadanej *9* *16* *10*
    • niki125

Re: Zadanej

jjjjjjj upe mooocinky
      on je upe good klucina *14*
  • jknete

www.keshabitch.blog.cz
  • :)

Ano Nick má cukrovku,dozvěděla jsem se to v jeho klipu u songu Who I am ... tam měl cedulku s nápisem "DIABETIC"
    • Tess to zní jako bys byla ráda, jako by jsi mu to přála. Zamysly se nad tím co píšeš, žít s cukrovkou není jednoduchý. *16* *10*
    • tess to zní jako bys byla ráda a jako by jsi mu to přála zamisli se nad tím co píšeš žít s cukrovkou není jednoduchý *16* *10*
    • Re: :)

O tom se ale už ví dost dlouho... už to říkal v Jonas Brothers žijí svůj sen, rok 2008... :)
  • nick

coze nick je zadanej to je skoda a ńevite s kym ?????? *16* *16* *16* *16*
  • hbdelfin

vše nejlepší!!

tak mu přeju všechno nejlepší, ať má hodně štěstí a úspěchu v dalších letech

podvodník

Víte že na jedný stránce JB někdo říkal že je Nick ale to neni pravda protože Nick umí anglicky né jako tajten blbeček kterej napsal v angličtině sakra, já jsem na sex je Tereza Maxová a nekecám našla jsem si překladač a přeložila to. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Re: podvodník

MILUJI NICKA JONASE!!!
      JE FAKT BOŽÍ!!!
      CHCI MÍT S NÍM SEX A 4DĚTI!!!!
      DĚLALI BYCHOM U TOHO ZVUKY-OH,OH,OH,JŮŮŮ,ŠUK,MRD A HEK... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
      • denisqaaaa

Re: Re: podvodník

s nim??to se ti asi nepodari *1* *1* *1*
    • Re: podvodník

pockat ted ti nak nerozuim to mi jako kces rict ze nick je na sex??!! *7* *10* no to je parchant
      • luida

Re: Re: podvodník

kdo není na sex?! Ty chceš snad zůstat do smrti panna?

Re: Re: Re: podvodník

ne ale uhle blbost napsal jeden podvodní kterej jse přezdíval za nicka!!!!!

*8* *8* *8* *8*
  • vše nej *14*
  • nicole je pre nicka stara!!! *10*
  • Happy Brithday ! ! ! !
  • pavlusqa

Nick zadanej

Chodí se Selenou Gomez a dozvedela jsem se to na myspace ae jako tak 100% to není nikdy ae ma její fotky v rodine a už se to o nich rika dlouho *16* *9*
    • Re: Nick zadanej

s tou o můj bože...co na ní vidííí *1*
      • Re: Re: Nick zadanej

jj co na ni vidi nekdo lepsi a cistej by byl pro nej lepsi to ze ji nesasnsim vtom roli nehraje jen chci aby byl stastnej protoze ta SEL je nafoukana

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit