Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja ho miluju

ach jo,je mi 10 a miluju ho von je tak sexy!!! *14* *14* *14* *14*
  • nicitta

<3

Nick je skvělej a Jonas Brothers taky! Miluju jejich muziku, můžu si jí pouštět i když jsem smutná nebo veselá,i když musím přemýšlet a nebo se chci odreagovat. Nickovi hrozně závidím co všechno dokáže:Hrát na kytaru,piáno,bicí;zpívat,skláda t hudbu,hrát a navíc je krásnej *14* Strašně bych si s ním a s klukama chtěla popovídat *8* Nevím co jinýho dodat, jen pevně doufám že přijedou do ČR...Byla jsem na jejich koncertu ve Švýcarsku v Zurichu,ale ten se nakonec nekonal,protože Nick byl nemocný.Tak doufám že se mi to poštěstí někdy jindy...Miluju je *14*
  • niki125

love

jjjjj on je upe uza!!!!!!qasnej!!!!!!!!
    ja ho upe lovuju *14* *14* *14* *14* *14*
  • luida

noc v muzeu 2

Tak jsem se mrkla na Noc v muzeu 2, kde měli hrát všichni 3 andělíčky. Ale myslela jsem si, že to budou oni, a ne nějací porcelánoví!!! To mě fakt naštvali!!!!
  • pavlusqa

Nick opet s Miley

Hej lidi ten Nick strídá upa holky. Pred nedavnem se rozešel se Selenou a ted zase chodí s Miley *10* Strasne moc me to prekvapilo na www.selenagomezweb.blog.cz se dozvíte víc:-)
    • Re: Nick opet s Miley

hele teď si dovolim citovat Nicka (z jeho blogu + překlad) :" Všichni ignorujete můj osobní život , tak vám to ujasnim . nachodim se Selenou Gomez . Miley Cyrus je moje EX . Demi Lovato je moje DOBRÁ kámoška se kterou sem nigdy nechodil a nigdy nebudu ! " a ptm uš jnm povidal něco vo tom že s klukama z JoBros chtěj aby jejich manželky byli jejich nejvěčí fanynky atd. AMEN *15* *1* *1*
      • Re: Re: Nick opet s Miley

:D:D:D
      • Re: Re: Nick opet s Miley

Jaká je adresa nicka jonase??(blog) *7*
  • aknellka

..

Holky nevíte,jak je to s tím prstýnkem pro Miley?..Nick měl napsané na twitteru: Dal jsem prstýnek té nejlepší holce na světě. samozřejmě anglicky lol...
    A Nick s Miley chvilku trvdí,že spolu chodí,pak zase že ne..pořád dokola..
    Nick má 175 cm..zkusím se ho zeptat =D..ale až bude mít náladu=D..jdu do zkusit hned =D..
    • luida

Re: ..

Určitě je to Miley?!? Vždyť se rozešli!!!! To je pořádnej guláš!!!!!
      • aknellka

Re: Re: ..

Jo je to Miley 100%..teď mu miley zase vyznávala lásku..toš já nwm..Ale Nick při jednom rozhovoru zrudl,když se ho na toto ptala jedna holka.Řekl,že na toto odpovída nebude,protože to není otázka ohledně turné..Ale byl rudý jak rak a rajče dohromady..
        • luida

Re: Re: Re: ..

Já myslela, že už se zase rozešli!?! *7* Stejně jim to nevydrží!!!!!!
          • mayinqa

Re: Re: Re: Re: ..

Mě se taky zdá že jim . to zase dlouho nevydží
            • denisqaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: ..

no mozna ze jim to nevidrzi ae ja jim to preju miley mam rada tak jako nicka *4*
            • aknellka

Re: Re: Re: Re: Re: ..

hmm..nwm..na jednu stranu si vyznávají lásku,ale na druhou...Ale zase berte to tak,že jsou moc mladí.Většinou od sebe strašně daleko.A jak se říká rozbitý džbán nikdy neslepíš..A ikdyž v jejich případě ano,tak praskliny zůstanou..
  • Zpěvák

Nevíte prosím jestli Nick chodil s Nicole Anderson. Děkuji předem za odpověď.
    • Re: Zpěvák

No já nevím ale k sobě by se hodili hodně nicole je neeeeeeeeej *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *3* *3* *14* *14* *14*
    • Re: Zpěvák

asi ne protože nikde nejsou fotky že by byly spolu *3*
  • pavlusqa

Jinak je uža

Ale jinak je Nick upa užasnej *1* *14* *14* *14*
  • *14* *14* *14*
  • happy birthday

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit