-
vše nejlepší
-
No to asi ne
No to asi těžko....... Nick s Miley chodit nemůže protože Miley, chodí s Justinem Gastonem jestli to náhodou nevíte.... njn vi jste videli Kids’ Inaugural: We Are The Future kde se objímali nj ale oni se tam objímali všichni ze všema:D
takže Nick a Miley spolu nechodí!!! -
-
Re: No to asi ne
máš pravdu, nechodí, ale chodily spolu,ale to asi před rokem.. -
ale bylo to tak
Ale chodil s ní *4* . -
-
Re: ale bylo to tak
jj chodil ale předtim *4*
-
-
Re: No to asi ne
jj je to pravda nick s mily nechodi *4*
-
-
miluju ho
ja jsem uoplnej blazen do nicka -
Chodil s Nicole Anderson!
Nick vážně chdil s Nicole Anderson..Jsem vášnivá čtenářka brava a brava girl a v bravu bylo psáno:Nick Jonas opustil Selenu Gomez a má na udičce jinou rybičku......Nicole Anderson takže je to pravda... *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Chodil s Nicole Anderson!
kdyby něco tka to byla role v jonas la -
a hlavně nicole je 32 a nickovi 18 takže on by sní určitě nechodil *7* *3* -
-
Re: Re: Chodil s Nicole Anderson!
si padla asi nahlavu ne?! Nicole že je 32? to těžko! její 20! přemejšlej hlavou a ne kolem sakra! *13* *15* -
-
Re: Re: Re: Chodil s Nicole Anderson!
*kolenem
-
-
-
ale bravo píše nesmysly, tomu nemůžeš věřit, nick s nicole nechodil, nicole to několikrát říkala v různých rozhovorech
-
-
Nick and Joe
Hey lidičky Nick napsal na svých myspace upe krásné dva článečky..musím váám je sem napsat..=)
Joe.
You are the most amazing brother a kid could ask for. I don't even know where to start. You always know how to cheer me up, even when it doesn't seem possible. You can make anyone laugh by saying one thing and completely change a mood. You're always there for me. You're one of the few people I know I can go to with anything and completely trust. I can easily say that you're my hero...You're usually the first person I go to when I need someone to talk to. You're always honest with me. I think we can safely say that we have the craziest conversations. There are days where we've stayed up till five in the morning talking about nothing, and I'm glad we can do that. I'm thankful to have you as a brother. If anyone else did, I would be extremely jealous of them.So the world better be happy that you're part of my family. sure we fight, but what kind of brothers would we be if we didn't? and it's impossible for us to stay mad at each other for too long. If we were those brothers that constantly argued, I don't know what I'd do. You're my best friend, and I wouldn't change anything for the world. I'm lucky to have a brother like you, and I'm glad to say that you're my big brother. I love you.
------------------------- -------------
Joseph Adam Jonas; The best brother on earth. I dont know what i would do with out you. This is dedicated to Joseph Adam Jonas, by brother. I love you, and i will be there for you no matter what and you here for me 24/7. Your always on my side, even if you dont want to be you are. You take the blame for stupid actions i sometimes make. You there for me when a relationship ends for me. Your there for me at 6:00PM everyday. I love that time. If you dont know what happens then im going to tell you. We hug. Its the brotherly hug we have. I love it, just love it. He is the best brother ever. I love him, but i also love Kevin and Frankie but Joe just gets me. Frankie is to young and kevin is to old. I love you bro. -
-
Re: Nick and Joe
božinku..napsal to fakt nádherně ♥ ;)strašně dobře se to četlo ;) jůů..fakt se mi to líbí :) Nick 4ever ♥ :)
-
-
typ
Ahojky lidičky!!
Dívali jste se dneska na koncert Miley Cyrus na HBO? Jako hosté tam byli JB a zpívali s ní We got the Party(nebo jak se to píše lol),When you look me in the eyes a Year 3000 ..Je to koncert z roku 2008..
Jsou tam ukázáný záběry ze zákulí,hlavně tedy koncert,zkoušky,atd.
Pokud jste to nestlihli,máte ještě šanci zítra v 11:45 na HBO!
Určitě si nenechte ujít!=) -
-
Re: typ
Já si to natáčím na DVD! Těším se hlavně na JB *14* , po Miley je mi šumák! *1*
-
-
Nick
napíš nám na internet svoje číslo *14* *14* -
Kde???
No jaho mam taky rady ale kde hrál??Jenom v rock táboru ale je krásnek *1* *1* -
Ja a moje sestrenda sme tvoje fanynky
*14* -
laskuju ho....muck
Nick je upa najkrasnejsi, nejroztomilejsi no proste nej nej...ze vsech... muj pokoj ja jenom o nem(myslim ti plakaty, atd...)jeste s jednou kamoskou jsme ho i obejmuli bylo to ploste kláááááááásny ...muck MILUJU TE NICKU ...MUCK *14* , *14* *14* *14* *14* -
-
Re: laskuju ho....muck
je on je prostě božský, je nejlepší z Jonasů! *14*
-