-
Happy Birthday
Všechnoooooo nejlepšíííí Nicku *14* *14* *14* *14* *4* -
-
Re: Happy Birthday
taky se přidávám Happy B-day Nicholas:)
-
-
Promin moc,včera jsem to nestíhla.Moc moc přeji všechno nejlepší k narozeninám.
-
...
všechno nejlepší... *14* *14* *14* -
He is sexy ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
-
Přání
Nicku vše nejlepší hodně zdravíčka a štěstíčka, Happy Birthday are super...!!!???Mám tě ráda(I love you *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ) *3* *3* *1* *1* *3* *14* *14* *14* Jsi nejjjjjjjjjjlllllllleeeeeeeeeeeeepppppppppppššššššššššííííííííí spolu s Joem a Kevinem jako Selena Gomez ???!!!... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *14* *14* *5* *4* *4* *4* -
pozdní
opožděně vše nej *14* *14* -
M
má nick něco jinýho než myspace ? pls zeptejte se ho pls
*3* *3* *3* *3* -
-
Re: M
to teda nevím jestli by odpovedel ale já jsem vubec ráda zhe má myspace *1*
-
-
Zajímalo by mě
Hele nevíte někdo jestli Nick chodí ještě s Nicole???Jestli ne,kdy se rozešli?? -
Dabing :D
Ty jo fakt Nicka dabuje Matouš Ruml z comebacku :D :D :D ??? Jako ten hlas mi vubec nepripada stejnej ale prej je to on! -
-
Re: Dabing :D
Je to fakt on! Taky jsem tomu nemohla uvěřit, ale když se líp zaposloucháš, tak ho tam poznáš. To jak třeba Lexa říká "Pane Ozzáku." -
-
Re: Re: Dabing :D
Hele holky nechci vám do toho kecat ale nick je angličan a žije v americe takže je blbost že bude hrát v českém filmu.Ale je to ten nejhezčí kluk. *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Dabing :D
No řekla bych že Nick je rozený američan a už od dětství žije v americe,tekže to asi těžko bude angličan,protože Dallas je americké město
-
-
-
-
nickk
hej holky já jsem dneska četla na seznamu že nick se vrátil znovu k miley ale nevím jestli je to pravda -
-
Re: nickk
vrátil! Ale už se zase rozešli!!!! -
-
Re: Re: nickk
to je dobře
-
-