-
Nicu je mi vážně moc, moc líto, že spolu nemůžeme chodit prostě tě hrozně miluju, ale já ti v životě přeji hodně lásky a nemusí být jen odemě takže ti přeji, aby sis našel hodnou holku, která tě bude mít moc ráda vážně ti to moc přeju. Jsem češka tady máš ten text anglicky, abys tomu rozuměl: Nicu I'm really very, very sorry that we can not go along just really love you, but I do in life I wish you love and not be just from me so I wish you to find a good girl that you will be glad you do seriously I wish too. I am Czech here's the text in English, you understood:
can you write something here I go here almost every day I want to write the right answer *14* -
-
Stejně to nikdy neuidí;)
-
-
jestli nekdo bude mit jeho maila da mi ho pls??
kdyz NICK teda nema icko tak maila musi mit ne???PROSIM KDYZ HO nekdo bude mit da mi ho????pls ja sem jen hloupa fanynka co se snazi o to aby mi aspon napsal ikdyz ho neuvidim *9* *9* -
-
Re: jestli nekdo bude mit jeho maila da mi ho pls??
ej rproc mu nenapisete na ¨Myspace?? -
Re: jestli nekdo bude mit jeho maila da mi ho pls??
jojo to jsem ja taky fanynka ktera mu snazi naspaaat ale nema na neho nic *16* *16* taky bych tela mooc kontakt nejakeey mam cislo..ale jelikoz neumim velmi guut anglicky tak si s nima nepokecam :D...ale aspon jsem slisela jejich hlas...oni si o me museli myslet neco debilniho ze jim nkedo vola oni reknou ahoj tady je nick a ja zapistim a polozim to...xDD...no vetsiho kretena sem nevydela :D...tak zatim ahoj a kdyby nekdo mel mail tak reknete...:-).. *3* -
-
Re: Re: jestli nekdo bude mit jeho maila da mi ho pls??
ty mas cislo na nicka jonase???? a posles mi hho na mail please *4* -
Ahoj pošleš mi pls Nickovo číslo?moooc díky předem *4* ....Je prostě užasnej *14* -
Prosím poslala bys mi Nickiho telefonní číslo?moc děkuju -
hej tak proč mu nenapíšete na myspace já si sním psala !!!! Vždycky odepíše .Když napišete já vam jeho myspace pošlu *4* -
-
Re: Re: Re: jestli nekdo bude mit jeho maila da mi ho pls??
ahojky napises mi jeho myspace plosim na email zaninka5@seznam.cz děkuju:)) -
Ahoj ty máš jeho myspace a napíšeš mi ho předem díky. -
ahoj já to myspace mám ale mocinky moc bych chtěla nicka a ostatních myspace...dala by si mi ho plosííííím..kdybych tu nebyla tak písni na email..Anie96@seznam.cz předem dííky *3*
-
-
ty na ne mas cislo???vazne *14* *14* jestli jj dala bys? -
-
ahoj moc prosim dej mi tel cislo od nicka mooocinky plosim......ja ho strasne miluju!!!!!!! plosim mocinky to pro mne znamena!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
ty máš na ně číslo???? *14*
-
-
-
-
??
chodi ten nick teda s tou miley?? *7* *7* -
-
Re: ??
Bože, my v tom máme strašněj guláš... Ale snažím se chodit na MySpace každej den a někd ymu tam Miley napíše, že ho miluje a že jí chybí, Nick jí to opětuje, ale nemáme potvrzené, že to jsou právě oni dva. Někdo se za ně může jenom vydávat.
Myslím, že Nick nám stejně neřekne jméno té šťastlivkyně, která zabírá většinu jeho srdíčka. Dokud se to všechno neprovalí...
Přeju mu, aby byl šťastný.... <3 <3 <3 -
-
Re: Re: ??
Nick teďka s nikým nechodí. Teda říká se že chodí s Miley, ale oba to popírají.
-
-
ne nechodí s ní. od tý doby co se s ní rozešel nikoho nemá -
on teď měl nebo má něco s Demi..a teď se velice doprošuje Seleně na twitteru...wow on sám má v tom zmatek,tak co potom my??=D -
nechodí on chodí s staršíí herečkou Jordan jjejíí asi 18
-
-
Nick je boží!!!! :-*
Jo a abych nezapomněla jeho fotešky sou k sežrání, strašně bych si přála se s nim vidět. A jeho hlas je klásnej.
Je plostě k sežrání. Miluju tě Nicku!!! *14* *14* *4* -
-
Re: Nick je boží!!!! :-*
jj presne *4* *14* *14* !!!!
-
-
:-)
tak co lidičky jak se vám Nickoušek líbil v Mr. Sunshine....mě teda hrozně....vypadal úžasně -
LIVE CHAT 22.8.2009
Hey Everyone!!
Včera měli Jonas Brothers LIVE CHAT v Atlantě=D..Bylo to naprosto skvělééé!!!!!! Já a ještě pár holek jsem je doslova spamovali ohledně konceru v Česku,tak doufám,že si toho všimli=D..ostatně posuďte sami :
http://www.ustream.tv/recorded/20 27969/highlight/14560 *3* -
lk
NÁDHERNEJ je *14* !!
Zbožnuju hoo <3 *14* -
Ninck
Viete o tom že Nick Jonas má cukrouku . -
-
O tom, že má Nick cukrovku se ví hodně dlouho ;)
-
-
Hlasujte pro Nicka
Ahoj hlasujte pro Nicka tady:http://papirek256.blog.cz/0908 /nejkrasnejsi-zpevak-herec-1-kolo -
ale chodi...
http://twitpic.com/dvi6b kouknete se co je napsany pod tou fothou to je napsany na skoro vsech kde je s miley