-
čawky
LIDI CO SME TO TU ČETLA ŽE SI JEDNA HOLA SNIM PÍŠE NA ICQ JU ....? JAKO ONI HO MAJ J .? (DIVNÝ NE ?) *7* *7* -
-
Re: čawky
mno je to blbost protoze i ja si myslim ze ve spojenych staech asi tezko budou mit icqko ae kdyby ho fakt meli bylo by to super to uznéj ,ae horsi je to stou domluvou snima to muzou jen ty ktery umej bezvadne ajinu *9* skoda né??
-
-
nick.love
Nick je nejlepší z Jonas Brothers!! *14*
Je náádhernej!! *14* -
-
Re: nick.love
To máš fakt pravdu *14* *14* *14* *14* -
Re: nick.love
to teda je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! viděla jsem na youtube jeho video, Nick Jonas Video-Dear God, bylo mu tehdy 12 a nádhera!!!!!!!!
-
-
nick
nick *14* *14* ¨krásně hraje na kytaru a stašně krásně zpíííívááááááááááááá *3* -
Co si to přečíst?
Kdo psal ten životopis měl by si ho po sobě přečíst. Některé věty jsou naprosto šíleně formulované a navíc ani skloňovat autor neumí.Malinko to kazí dojem ale jinak dobrý.. *4* -
-
Re: Co si to přečíst?
Co už!!!!!!!! Aspoň, že se o něm něco dozvíš!!!!!!!
-
-
jj je v poho akorat nechapu ze tajil svuj vztah s Miley.zadny vekovy rozdil mezi nima není takze.....
A vite ze tihle brachové maji nejaky nabozenstvi a uznvaj ho tak ze pred svatbou nebude zadny sex!!!dokonalej teda aspon pro me *14* -
-
Re: good
Ja ti to povim... Nechtel bejt rozebiranej novinarema, mno a kdyz se s ni rozesel kvuli tomu ze mu dala pusu na podiu tomu se taky nedivim... Proste se s nim chtela chlubit.. Asi to nebude tak good holka o ktery sem si myslela ze je good... Mno proste ho celkem chapu... *4*
-
-
Nick - přívešek
Ahojte holky, nebyla by tu jedna z vás a neřekla mi kde se dá koupit ten přívešek co nosí náš "kudrnatý princ" na krku a co to přesně je... Díky mocinky *14* :-* Odpověď mi napište kdyžtak do vzkazů... -
-
Re: Nick - přívešek
Je to vlastně něco jak psí známka *1* A myslím, že to nějak souvisí s tím, že má cukrovku´, nebo ták nějak -
-
Re: Re: Nick - přívešek
Děkuju, aspoň někdo reaguje. *1* -
-
Re: Re: Re: Nick - přívešek
A koupit se to dá... to fakt netuším. Ale koupím si ho jak budu vědet svou krevní skupinu :P pak dam vedet -
-
Re: Re: Re: Re: Nick - přívešek
hej není to neco podobnýho ?? na tyhle strance? http://www.kovo-foto.cz/kovo/eshop/ 2-1-Vojenske-psi-znamky-airsoft/0/5 /40-nerezova-vojenska-znamka-s-kul- retizkem -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nick - přívešek
Díííííííííííííky *3* *1*
-
-
-
-
-
-
Nevím čemu mám věřit
*7* Odebírám Bravo GIRL a sem tam si koupím Bravo. Jenže někde píšou to, a jinde zase ono. V BG v rozhovoru na otázku: Jak dlouho vám vydržel nejdelší vztah odpověděl Nick: 9 měsícu, ale v Bravu psali že Nick chodil s Mylie 2 roky (což my přijde jako kravina od 13) ale zase když to tajili, tak proč je net plnej jejich společných fotek??? *7* -
-
Re: Nevím čemu mám věřit
ahj baru! hle nejdelsi vztah nicka byl opravdu 2 a pul roku a to chodil s miley. na otázku v bravogirl odpovedel 9 mesicu ptz v tu dobu chodil s miley a nevedel jak dlouho bude trvat jeho vztah k ni. a jeste neco v bravogirl nepisou takovou pravdu jako v bravo ptz jednou napsali ze kevin slavi 22.narozeniny pritom mu je teprv 21 tak si z toho nic nedelej a projíždej jejich webovky....a jeste k tomu nickovi ptali se jich zatim zduraznuju zatim trval vas vztah tak ppa *3* -
-
Re: Re: Nevím čemu mám věřit
Já teda kupuju téměř všechny časáky jako Bravo,Bravogirl,Popkorn,Dívku,Topd ívku,Cosmogirl,čistě z pobavení a zvědavosti....a zatim bych fakt nemohla říct který kecá míň....páč oni co tam píší...to je fakt směšný...A Bravo je jeden z těch horších.........například tam udělali ze skloněnýho Christiana Ronalda za kterým stál bodyguard gaye.......jen proto že se pro něco sehnul....=D -
-
Re: Re: Re: Nevím čemu mám věřit
no jasne ae bravo girl ma docela milný info jako co vim tak z brava sou lidi vic odvazaný než z bravo girl pac je tam toho vic o muzice a o tech hvezdách a showbisnisu kdezto v bravo-girl sou pste rady pro holky atd..sem tam nejakej ten plakát ae to je vsechno...žádný novinky nebo paparaci pste nic... *13* *4*
-
-
-
-
Miley vs. Selena vs. Nicole
Když Nick chodil s Miley tak mi to nevadilo a když chodil se Selenou tak jsem byla moc ráda,ale teď v Bravu píšou že asi začne chodit s Nicole(Macy v seriálu JONAS)nechci říct,že by byla nějak špatná,ale v JONAS je doslova TRAPNÁ!(omlouvám se jejím obdivovatelům,jasně každej má jinej názor)prostě podle mně se k sobě ani wůbec nehoděj -
-
Re: Miley vs. Selena vs. Nicole
No ono tam tu trapnou hrát asi musí,ale máš pravdu je divná ani nic moc hezká a se selenou mu to sluší nejvíc *14* *14* *14* -
No =D Ona jí má takhle hrát,ale já taky Nicole nesnesu =D Není mi vůbec sympatická,ani jako herečka,ale velké mínus je její dabing... Kdyby nebyla tak blbě nadabovaná asi by mi tolik nevadila.. Vím,je to blbost,ale je to pravda ×D Jinak ta Nicole v jednom rozhovoru řekla,že s Nickem nechodí ;) -
-
Re: Re: Miley vs. Selena vs. Nicole
mě v tom Jonas přinde dobře jetá... mě se tam líbí... *1* ale je fakt, že někds to přehání, ale jinak je good... *1*
-
-
Macy se chová "trapně" jak ty říkáš proto, že je to herečka, a má to tak napsaný. Kevču chudáka taky něak inteligentního neudělali. Jsou to herci, a platí je za předvedený výkon.
-
-
láskaaa
:'( hey on je tak dokonalí... :) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* já ho uplně žerůůůůů :'( *8* *14* *14* *14* -
-
Re: láskaaa
jj je dobrej ale joe já ho mrtě žeru ´!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
ty jeho oči...
...mě přiháněj k šílenství, má krásný hnědý oči, muck :-*, ty se mi na něm líbí nejvíc *14*