Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley.ray.cyrus23

nick

ahoj ja som miley ale fakt nick je moje zlatičko *14* *14* *14*
    • monass

Re: nick

hahaha..to sme se zase zasmali miley neumi slovencky přemišlej a když už tak bych to psala na nakou anglickou stranku kde je diskuze nicka nebo mile....
      • terkamalinka

Re: Re: nick

Souhlasím. To jsi opravdu tak naivní že myslíš že ti to uvěříme? Myslím že Miley neumí slovensky ani slovo a o týhle stránce nemá ani ponětí
  • nick

podle me je joe hezci ale nick je super ale ne tak jak joe *3*
    • elis66

Re: nick

to mě se zase víc líbí Nick...i když všechny noviny a ve včech článcích se jako o nejpřitažlivěžších píše právě o Joeovi
      • Re: Re: nick

taky se mi nejvíce líbí Nick, každý má jiný vkus :) ale samo. Joe je taky boží :)
        • elis66

Re: Re: Re: nick

ty si můj člověk..tady všichni žerou jenom Joea...:D:D jako né že by nebyl hezkej..ale já jsem ulítlá na kudrnatý:D:D
          • terkamalinka

Re: Re: Re: Re: nick

S tebou naprosto souhlasím Joe je taky dobrej ale Nick je prostě nejlepší v podstatě nevím co na Joeovi všichni mají ale je divný že se mi nikdy nelíbili kudrnáči ale Nick je výjimka. *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: nick

jojo mě se taky lííbíí Nick: ))) on je hrozně roztomilej *14*
  • Miluju nicka

no tak jsem si cetla vase komentare lol jedna holka tu psala že snim chodi bože co vsechno si jeste vymislite to že sisnim piseste to beru ale chodit to asi težko.nick se mi hrozne libi a chci se snekym o nem bavit pridejte si me do pratel a mužem pokecat. *15*
    • Re: Miluju nicka

tak třeba já si mslíím že si s nim tady nikdo nepííše...ale niic proti..co já viim třeba jo...:DD a mě se Nïck taky hrozně líbí *4*
  • aknellka

typ

Ahojky lidičky!!
    Dívali jste se dneska na koncert Miley Cyrus na HBO? Jako hosté tam byli JB a zpívali s ní We got the Party(nebo jak se to píše lol),When you look me in the eyes a Year 3000 ..Je to koncert z roku 2008..
    Jsou tam ukázáný záběry ze zákulí,hlavně tedy koncert,zkoušky,atd.
    Pokud jste to nestlihli,máte ještě šanci zítra v 11:45 na HBO!

Určitě si nenechte ujít!=)
    • luida

Re: typ

Já si to natáčím na DVD! Těším se hlavně na JB *14* , po Miley je mi šumák! *1*
  • aknellka

Nick and Joe

Hey lidičky Nick napsal na svých myspace upe krásné dva článečky..musím váám je sem napsat..=)

Joe.
    You are the most amazing brother a kid could ask for. I don't even know where to start. You always know how to cheer me up, even when it doesn't seem possible. You can make anyone laugh by saying one thing and completely change a mood. You're always there for me. You're one of the few people I know I can go to with anything and completely trust. I can easily say that you're my hero...You're usually the first person I go to when I need someone to talk to. You're always honest with me. I think we can safely say that we have the craziest conversations. There are days where we've stayed up till five in the morning talking about nothing, and I'm glad we can do that. I'm thankful to have you as a brother. If anyone else did, I would be extremely jealous of them.So the world better be happy that you're part of my family. sure we fight, but what kind of brothers would we be if we didn't? and it's impossible for us to stay mad at each other for too long. If we were those brothers that constantly argued, I don't know what I'd do. You're my best friend, and I wouldn't change anything for the world. I'm lucky to have a brother like you, and I'm glad to say that you're my big brother. I love you.

------------------------- -------------
    Joseph Adam Jonas; The best brother on earth. I dont know what i would do with out you. This is dedicated to Joseph Adam Jonas, by brother. I love you, and i will be there for you no matter what and you here for me 24/7. Your always on my side, even if you dont want to be you are. You take the blame for stupid actions i sometimes make. You there for me when a relationship ends for me. Your there for me at 6:00PM everyday. I love that time. If you dont know what happens then im going to tell you. We hug. Its the brotherly hug we have. I love it, just love it. He is the best brother ever. I love him, but i also love Kevin and Frankie but Joe just gets me. Frankie is to young and kevin is to old. I love you bro.
    • andyk

Re: Nick and Joe

božinku..napsal to fakt nádherně ♥ ;)strašně dobře se to četlo ;) jůů..fakt se mi to líbí :) Nick 4ever ♥ :)
  • aknellka

Miley vs. Selena

I LOVE MILEY CYRUS IM SORRY SELENA .I DIDNT MEANT TO MAKE IT END LIKE THIS .BUT IM CONFUSED.I LOVE YOU TO BUT NOT IN THE SAME WAY I LOVE MILEY IM SORRY :)

heh..toto napsal Nick do bulettinu na myspace..jako já nwm co jim všem šplouchá na maják..Miley teď napsala,že je smutná,že je single...a Selena,taky,že je smutná,že nemá ráda srdcové hry...AHA!!Nicku,Nicku!!
    • aknellka

Re: Miley vs. Selena

From: ~Miley~Miley Cyrus Online Now!
      Date: Aug 1, 2009 9:15 PM
      Subject: everyone read
      Body: add4add
      pc4pc?
      and guys..singleee :)))

..Toto si napsala do bulettinu..a má to i ve statusu..Takže Nick potom taky nikoho nemá??...Naše dilema je prozatím vyřešeno=Dlol..ale co tam byla ta Selena??..hmm jdu to prozkoumat..Já si připadám jak nějaký špeh,dostanu se snad všude=Dlol
  • aknellka

..

Holky nevíte,jak je to s tím prstýnkem pro Miley?..Nick měl napsané na twitteru: Dal jsem prstýnek té nejlepší holce na světě. samozřejmě anglicky lol...
    A Nick s Miley chvilku trvdí,že spolu chodí,pak zase že ne..pořád dokola..
    Nick má 175 cm..zkusím se ho zeptat =D..ale až bude mít náladu=D..jdu do zkusit hned =D..
    • luida

Re: ..

Určitě je to Miley?!? Vždyť se rozešli!!!! To je pořádnej guláš!!!!!
      • aknellka

Re: Re: ..

Jo je to Miley 100%..teď mu miley zase vyznávala lásku..toš já nwm..Ale Nick při jednom rozhovoru zrudl,když se ho na toto ptala jedna holka.Řekl,že na toto odpovída nebude,protože to není otázka ohledně turné..Ale byl rudý jak rak a rajče dohromady..
        • luida

Re: Re: Re: ..

Já myslela, že už se zase rozešli!?! *7* Stejně jim to nevydrží!!!!!!
          • mayinqa

Re: Re: Re: Re: ..

Mě se taky zdá že jim . to zase dlouho nevydží
            • denisqaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: ..

no mozna ze jim to nevidrzi ae ja jim to preju miley mam rada tak jako nicka *4*
            • aknellka

Re: Re: Re: Re: Re: ..

hmm..nwm..na jednu stranu si vyznávají lásku,ale na druhou...Ale zase berte to tak,že jsou moc mladí.Většinou od sebe strašně daleko.A jak se říká rozbitý džbán nikdy neslepíš..A ikdyž v jejich případě ano,tak praskliny zůstanou..
  • luida

noc v muzeu 2

Tak jsem se mrkla na Noc v muzeu 2, kde měli hrát všichni 3 andělíčky. Ale myslela jsem si, že to budou oni, a ne nějací porcelánoví!!! To mě fakt naštvali!!!!
  • hanulika

nickk

hej holky já jsem dneska četla na seznamu že nick se vrátil znovu k miley ale nevím jestli je to pravda
    • luida

Re: nickk

vrátil! Ale už se zase rozešli!!!!
      • hanulika

Re: Re: nickk

to je dobře

podvodník

Víte že na jedný stránce JB někdo říkal že je Nick ale to neni pravda protože Nick umí anglicky né jako tajten blbeček kterej napsal v angličtině sakra, já jsem na sex je Tereza Maxová a nekecám našla jsem si překladač a přeložila to. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Re: podvodník

MILUJI NICKA JONASE!!!
      JE FAKT BOŽÍ!!!
      CHCI MÍT S NÍM SEX A 4DĚTI!!!!
      DĚLALI BYCHOM U TOHO ZVUKY-OH,OH,OH,JŮŮŮ,ŠUK,MRD A HEK... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
      • denisqaaaa

Re: Re: podvodník

s nim??to se ti asi nepodari *1* *1* *1*
    • Re: podvodník

pockat ted ti nak nerozuim to mi jako kces rict ze nick je na sex??!! *7* *10* no to je parchant
      • luida

Re: Re: podvodník

kdo není na sex?! Ty chceš snad zůstat do smrti panna?

Re: Re: Re: podvodník

ne ale uhle blbost napsal jeden podvodní kterej jse přezdíval za nicka!!!!!

*8* *8* *8* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit