-
Je nej z Kapely ..
Holky no newm.. a podle mě je Nick nejlepší a nejhezčí z kapely ... co si myslíte vy ?? *14* -
-
Re: Je nej z Kapely ..
no joe je tky dobrej ae nick tky neni spatnej *1* *3*
-
-
nick
hej holky nevíte náhodou jak je vysokej?? -
-
Re: nick
Jo tak to mě taky hodně zajímalo.. než sem to konečně nenašla .. a Nick je vysokej 168cm ... dobrý co .. já sem myslela že o hodně víc měří že tak kolem 175cm.. ale tak měří 168..on je o něco větší totiž než Selena -
-
Re: Re: nick
mě psal na myspace že má 5-6 stop, což je u nás 175-180cm!!!!!! Já se ho zeptám ještě jednou!!!! -
-
Re: Re: Re: nick
luida:a kde si snim pises rekni pls *15* *4* -
No tak 180 cm bych mu fakt neřekla. To se mi Nicka zdá už moc. 168 cm je sice docela málo ale co se dá dělat *4* -
-
Re: Re: Re: Re: nick
Že by byl menší než já. Tož to je gól!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nick
No swe mnou by byl tak nastejno. Možná by byl o trochu vyšší ale 168 cm je fak málo. No snad nám Nickie ještě trochu povyroste.
-
-
-
-
-
Já bych tipovala že měří tak 175 cm. Možná víc ale spíš míň. Někde jsem viděla že tolik měří ale nevím jestli tomu mám věřit *4*
-
-
Nick s ??
Hojec, lidi, jak to je s Nikýskem a holčinama?? :D Jak on to má s Miley?? Má s ní něco?? :) nebo jak to je?? :?) -
-
Re: Nick s ??
je to tak že nick s miley chodil necelý 2 roky,pak se rozešli...nick začal chodit se selenou gomez ale to taky nevyšlo,pak se rozešel i s ní...no a teď se zase říká že se dal nick s miley zase dohromady *1* -
-
Re: Re: Nick s ??
naštěstí mu to se selenou nevyšlo !! *3* -
Re: Re: Nick s ??
No tedkom se rika ze Nick chodi s Jordan Pruitt .. ale spíš s Miley
-
-
-
Láska
Miluju Nickyho,je tak slaďoučkej a roztomilej a krásnej a a a dokonalost sama *14* *14* *14* -
Show JONAS
Na jetixu o prázdninách budou dávat show JONAS. *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Show JONAS
Fakt ? Já myslela že až po prázdninách. Někde v září nebo říjnu kdy se Jetix změní na Disney Channel. No možná se pletu ale všude vidím že to bude dávat mezi zářím a říjnem tudíž na podzim. Nechci tady rozšiřovat nepravdivý informace ale všude jsem to tak viděla *4* -
-
Re: Re: Show JONAS
Jak se Jetix změní na Disney Channel??!!!!!!!! Vždyť Disney Channel je americký a Jetix maďarský!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Show JONAS
No jestli máš Jetix tak je tam pořád reklama na Disney Channel. Taky na internetu je toho o tom hodně. -
-
Re: Re: Re: Re: Show JONAS
jo to jo ale bude jetix i disney chanel nic se měnit nebude jetix zustane jetixem jenom přibude disney chanel -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Show JONAS
Já bych to už neřešila. Prostě si počkáme do podzimu a potom uvidíme. *4*
-
-
-
-
-
-
nick
jak všeci můžete vědět jakej je když si sním nepíšete a nikdy jsem ho doopravdy neviděli -
-
já si s ním píšu!!!!!!! na myspace.com -
-
hm a reknes nam este naky pohadky *1* taky muzu ricttt joooo ja si pisu s brat pittem ste tak trapny a maly holky -
-
a jakou chceš slyšet. Znáš tu o chudý holce, co si vzala prince. Myslím že se jmenuje Popelka!!!!!!!!! -
-
Nechci se tady s nikým hašteřit... Jen že Nick nemá svoje osobní myspace... Možná až od ted někdy, co je členem The Administrations. A v červenci, nebo kdy že, ho určitě neměl. Nerada tady někomu beru iluze, ale zřejmě to bude nějakej fake. *5* -
-
:(
To asi jo no taky jsem si to myslela ale pak mě to pustilo a řekla jsem si že bůh ví jestli jsen někdy vleze. *4* *4*
-
-
-
ty si taky trapná a já nelžu. -
-
Jak to teda ted je s Nickem a Miley :D pořád v tom mám nějakej zmatek :D -
-
Pro ty co nepochopili tu Itálii(vím že bydlí Nick i Miley v U.S.A.), znamená to že se furt dávaj dohromady a rozcházejí se, milujou se nenávidí se, řvou po sobě atd. -
Chodili spolu dávno! Po rozchodu Miley a Justina spolu zas chodili, ale už se zase rozešli!! To je teda Itálie!
-
-
-
-
hmmm tak to si dobráá a napíšeš mi ho na mail
-
-
-
:)))
tw!!!Nick je upe moc nej...je tag sladgej a bůchwíí co ještě...:DDD tw já kdybych byla na Mylejnině místě tag s ním začnu chodit...on má nejj srdce co znám.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :)))
no presne tak ja se ji taky divim ze se k nemu nevratila. je naprosto bozskej *14* *4* *14* a sladkej *14* *14*
-
-
nick
a má nick te´d vůbec nejakou holku???? *3* -
-
na profil si dal fotku a objímá se na ní s nějakou hezkou holkou..no možná s ní něco má.. -
-
hele a jakej ma nick profil pls napiš mi ho na tyna.raf@seznam.cz *3*
-
-
-
Miley...
Podívejte..já tu Miley nechápu..sice vím,že jí Nick ublížil tím,že jí odmítl a kdesi cosi..ale pořád do něho rapká..třeba te´d před necelou půl hodinou mu přidala takový komentář :hey my loser!! im still not feeling better x[ lol -
CD
Jak se vám líbí Lines,Vines and Trying Times??...mě strašně!!:D.Teď jsem se dívala na jedno video a oni si tam šli koupit jejich CD,prý je to jejich tradice:D..a těch CD nakoupili cca 15 přesně nwm,účtenka je tam jen chvilku ukázaná:D..a oni ty CD rozdávali lidem v prodejně:D i důchodcům..super!!:D
Miluju JB!!:D -
-
Re: CD
mě se taky hrooooozně líbí!!
-